Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 16-09-21 in alle zones

 1. Vandaag de bedrading aangesloten en vind het gaaf
  2 punten
 2. Ja ook op de planning haha want had een set leer gekocht en heeft ook de achterbank stoelverwarming dus wil ik dan ook meteen aansluiten [emoji1320] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  1 punt
 3. Ik heb mijn armsteun in het verleden vervangen om dit probleem. Er was iets afgebroken van een of ander wieltje geloof ik. Als je de achterkant van je middenconsole loshaalt dan kun je links en rechts (in totaal dacht ik) twee torx-schroeven losdraaien. Als je dan de armsteun omhoog zet en deze recht omhoog trekt komt deze uit je console. Let wel op: het zit stevig vast. Ik heb mijn voet op de basis van de console moeten zetten waar de bouten in de bodem zitten om de console tegen te houden. Dan kun je het verstelmechanisme zien. Ik heb nog een armsteun over met de wissel naar leer. Als je wilt kan ik vanavond wel even een foto maken van het mechanisme. En eventueel zou je hem kunnen overnemen, mocht het nodig zijn.
  1 punt
 4. ja dat zijn inderdaad waardes die ik meer waardeer, in de stad zit ik dus op 1/14 met moeite, heb nu toevallig wel stukje naar het werk 1/18 gehaald maar daar heb ik dus tussen de 80/100 km/h gereden. chippen staat ook nog op de planning.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden