Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 13-10-20 in alle zones

 1. Ah super, dat is idd hetzelfde nr. Top thnx. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  1 punt
 2. Idd staat goed bij jou Mocht het refnr vinden dan graag Thnx Mocht iemand ook dit setje hebben geplaatst onder een GTE limousine, dan zou een foto zeer fijn zijn en uiteraard je ervaring Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  1 punt
 3. Het Eibach setje wat ik voor mijn GTE heb gevonden heeft referentie nummer: E10-85-042-04-22 VA 30/35mm HA 25mm Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  1 punt
 4. Inderdaad, stond te kijken van de excalatie. Nog een update; auto is vannacht gestolen. Ik ben pisnijdig, heb welgeteld 3 dagen kunnen genieten van een heerlijk schakelende auto en nu is deze gejat. Zie mijn andere post. Mochten jullie ruimte zien om je ook daar over druk te maken, graag! Alle hulp is welkom.
  1 punt
 5. Ik zou inderdaad graag hebben dat bvb een AED goed functioneert en uitvoerig is getest voor ze het ergens ophangen. Maar denk dat we even afdwalen van de essentie van dit topic..
  1 punt
 6. Ik hoop niet dat ik je op één of andere manier gekwetst heb met mijn voorbeeld, anders sorry daarvoor. Maar het gaat over kwaliteitsbeleving: een schroefjesfabrikant mag voor de Ikea kastjes 4 foute schroefjes leveren per 10.000 Bij vliegtuigenbouw gaat die foutcode niet op. En op een couveuseafdeling (geen schroefjes maar lieve kleine kwetsbare baby'tjes) al helemaal niet. Het gaat om de "kwaliteitsbeleving"
  1 punt
 7. Ik heb er (ook) een eibach setje onder laten plaatsen, voor en achterkant staan gelijk maar het is wel een 25/30 setje zo uit mijn hoofd. Rijeigenschappen zijn prima en met heel de familie plus bagage is het prima te doen.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden