Ga naar inhoud
  • 0

Turbo kapot, waar kan ik het beste terecht?


John de Jonge

Vraag

Goedemiddag,

Vandaag ben ik gestrand met de 3bg met een defecte turbo (vlgs de anwb)

Ik zag op de snelweg een beetje een witte walm achter de auto en wilde dus stoppen op de vluchtstrook. Bij ontkoppelen ging de motor spontaan naar maximaal toerental. Ik ben gestopt door in de versnelling te remmen tot afslaan. Er ging geen lampje branden en de temperatuur was keurig. Na even peinzen nogmaals gestart. Direct een, nu stevige witte walm. Direct maar afgezet. Zat geen olie meer aan de stok hoewel ik voor vertrek gepeild had. Anwb zei dat turbo het Carter had leeg vetrokken. Auto is afgesleept en maandag vroeg gaat hij op transport naar mijn huis. Dat is in Woldendorp, ligt vlakbij Winschoten. Nu kan ik nog tot morgen een alternatief adres opgeven.

Waar kan ik het beste naar toe. Het is een oude auto met bijna 400k. Ik kan me eigenlijk geen nieuwe turbo veroorloven dus een gereviseerde zal het alternatief zijn lijkt me. Ik las op het forum over een turbo specialist in Zwolle. Maar er zitten ook genoeg op het forum die een bedrijf hebben die dit kunnen. Helaas valt dit precies in het weekend en moet ik vandaag en morgen werken waarbij ik helaas geen tijd heb om tussendoor dit te regelen of uit te zoeken. Ik hoop dus op concrete voorstellen waar ik voor welke prijs terecht kan. Of iemand die zegt: ik heb daar mijn turbo laten reviseren en was dat bedrag kwijt.

Het is echt niet de bedoeling om een beunhaas brokkelwerk te laten doen voor de laagst mogelijke prijs, maar een nieuwe bij Vaktechniek, kan ik hoe graag ik ook zou willen niet betalen.

 

Alvast ontzettend bedankt voor het meedenken!

 

John

Link naar reactie
Delen op andere sites

7 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Goedenavond Twan, dank dat je kan en wilt helpen. Wat kan ik aan kosten verwachten voor revisie (en aangezien het rijdend is gebeurd zal er wel een inlaat gereinigd moeten worden) en waar ben je gelokaliseerd?

 

Alvast bedankt

Je hebt inmiddels al een pb ontvangen. Je kunt me ook bellen op 06 16242800

 

verstuurd met mijn Galaxy Tab S

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden