Ga naar inhoud

nishaad

Members+
  • Aantal items

    260
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door nishaad

  1. Ik heb voor mijn 3bg de volgende raammodules liggen, inklapbare spiegels + memory aansturing: 3b4 837 751 LQ 3b4 837 752 JD Deze worden op korte termijn geplaatst.
  2. http://www.audizine.com/forum/showthread.php/778686-My-COLOR-MFA-install-Pics-Instructions-DIY-reference
  3. Nee. Het gaat om deze verkoper: https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/vw-passat-3bg-tacho-diesel-color-mfa/807738941-223-7749 Ik heb eerder al wat spullen bij hem afgenomen en tot nu toe betrouwbaar gebleken. Je kunt hem ook mailen voor meer info: jan-500kw@gmx.de
  4. Mochten jullie iemand zoeken die dit inbouwt, dan heb ik nog wel wat contact gegevens. Niet alleen voor een kleuren MFA, maar ook voor led ombouw (dus alle knoppen in een andere kleur naar wens) Needle swipe Naalden in een andere kleur etc
  5. nishaad

    Auto houd in

    @@bandenman , de juiste man voor dit werk
  6. thermostaat vervangen inderdaad. Die blijft waarschijnlijk open staan. Je zou eventueel meteen je Koelvloeistof-sensor mee kunnen nemen als je toch bezig bent.
  7. nishaad

    Wit/blauwe rook

    @@Dubvr6 , En? Nog uit kunnen vogelen?
  8. Ik denk dat je met goede composetjes in de deuren die je vervolgens met een eindversterker aanstuurt, ook een redelijk goede bass kunt krijgen. Ik weet echter niet of dat voldoende voor jou is
  9. nishaad

    Wit/blauwe rook

    Dit dus.. Ik heb ook dezelfde symptomen gehad. Als gevolg van oliedrukproblemen bleek er speling te zijn ontstaan in het welbekende asje van de turbo. Last gehad van sludge/oliedrukproblemen? Na vervanging was het probleem weer verdwenen.
  10. Als je het meteen goed wilt doen kun je je huidige lens (laten) vervangen door een Hella Evox-R lens: https://www.retrofitlab.com/nl/hella-evox-r-bi-xenon-projectors-1.html @@tiptronic weet hier alles van.
  11. Ook als je in Den Haag woont meneer @@bandenman ? :D
  12. Ik kan @@bandenman ook van harte aanraden.
  13. Laat het bekijken door een specialist. Maak anders even een afspraak met @@bandenman
  14. Klinkt bekend. Bij mij was het stekkertje iets losgeschoten, waardoor hij prima leek te functioneren met dezelfde symptomen als die jij ervaart.
  15. Bij mij was het rubbertje van de stuurkogel rot. Ik had een harde klikgeluid bij het remmen en optrekken.
  16. nishaad

    Het is zo ver met DSG

    @@Hece ... Aanrader!
  17. We wachten in spanning af.. [emoji16]
  18. @@bandenman , wanneer ga je een poging doen ?
  19. https://www.youtube.com/watch?v=S-tSI7iUt4M&t=0s Ik heb een lidmaatschapsverzoek ingediend. Mochten ze me toelaten dan laat ik dat hier even weten.
  20. Zie: http://forum.vwpassat.nl/index.php?/topic/25314-re-update-03-04-17-fotos-w8-onderlip-met-pdc-lederen-interier-nishaad-3bg-18t/page-7# Ik heb onlangs 2 sierstukken laten plaatsen, met enige kunst- en vliegwerk. De uitlaat staat naar mijn idee standaard teveel naar rechts. @@bandenman heeft dit voor mij opgelost door er een bochtje aan te lassen.
  21. Ik zou er gewoon 40 doen.. De kans is groot dat je er een hoop overhoudt. Maar ze zijn zeer handig om te hebben als je een ander klusje doet waar je je deurpaneel voor moet demonteren (denk aan speakers vervangen, deurslot reparatie of raammechanisme/deurplaat vervangen) Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk
  22. Perfect!Ik heb ze laatst nog gebruikt, had er namelijk een hoop over. Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk
  23. Rijd anders een keer langs bij @@Vdub , die heeft dit al vaker gedaan.
  24. nieuw worden ze allemaal geleverd met de settings van een sedan. Je kunt ze zo programmeren zodat ze geschikt zijn voor een variant. Ik heb ook een nieuwe comfortmodule die in eerste instantie voor een sedan was. Deze heeft Twan voor mij omgecodeerd. @@bandenman , kun jij dit bevestigen?
  25. De replica werkt hier tot nu toe al 2 jaar probleemloos . Volgens mij was het er ook één van "van Wezel". Als je fullmember bent/wordt kun je 10% korting krijgen via winparts.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden