Ga naar inhoud
  • 0

Alarmhoorn


Fred-passat

Vraag

Hi,

 

Alarm van mijn passat doet het, alleen gaat er geen sirene af. Nu lees ik op internet dat er passats zijn waar geen sirene ingebouwd zit. Hoe kom ik erachter of deze bij mij er wel zit? Of kan het zijn dat deze al na 4 jaar stuk is?

Gevoeligheid van de interieursensors vindt ik slecht, kan je deze ook instellen?

 

Fred

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanbevolen berichten

  • 0

Zijn er hier wel meerdere die al aankopen hebben gedaan via de ali website. Fappie (Ronald) en Neders (Dennis) weet ik dat deze al aankopen hebben gedaan. Gaat ook om oem producten, je moet er wel even op wachten had ik vernomen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Ik heb er al heel veel Oem spullen vandaan.

Wat ik doe als ik besteld heb een berichtje bij de verkoper achterlaten met de tekst "dat je het niet gaat cancelen en dat ze het op mogen sturen".

Ze hebben nl een 5 daagse processing time, in die 5 dagen moet de verkoper het artikel versturen, zo niet dan krijg je het geld terug op je rekening. Ik heb het soms binnen 1 1/2 week binnen en soms wat later.

 

Nog een hele belangrijke tip< betaal niet met je echte creditkaart (paypal hebben ze helaas niet) maar maak een virtuele via http://www.neteller.com/ aan. Maak een account aan, stort via Ideal een bedrag naar je bankaccount en betaal via je virtuele kaart. Wil je meer weten hoe dit werkt dan mag je me een PM sturen en leg ik het je verder uit.

 

Het voordeel hiervan is dat je nooit je creditkaart gegevens over internet gooit, beveiligd of niet, doe je voordeel ermee :wink:

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0
Mooie tips, nog nooit een ali aankoop gedaan wegens wat wantrouwig. Maar zou kunnen dat je binnenkort wel een pb mag ontvangen

 

 

Ik ga wel even een gebruiksaanwijzing maken om Neteller te gebruiken, kan die zo via PB verzonden worden :wink:

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Alibaba is niet meer normaal joh, wat je er allemaal op kan kopen. Zo heb in daar pas geleden 50 led spots met vierkant alu behuizing voor 250 euro gekocht.. en hey ze zijn bij praxis exact het zelfde 3voor 90. Euro. Ik koop bijna alles van daar...

 

Instaplijsten met verlichte passat text, mn ledjes. Xenon lampen en noem maar op. Pas geleden zag ik zelfs dat ze de b7 climatronic hebben

 

En idd duurt ong. 3tot 4weken eer dat hij binnen is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Idd, bestellen en cooldown moment

 

Kan hem wel eerder laten bezorgen, maar 1. dan betaal misschien voor het product 10 euros en voor her snelle bezorgen ervan 30 50 euro.

 

En 2 de kans op douane is zeeeer groot dat je er nog eens btw erover moet betalen aan deur.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Ga me toch eens verdiepen in een ali aankoop. Dacht dat wanneer de aankoopprijs boven de bvb 400eur zit je zowieso douanekosten moet betalen ?

 

Om verder te gaan op het alarmhoorn verhaal,

De nieuwe alarmhoorn gemonteerd en de werkt terug naar behoren,

ook klinkt het piepen een stuk harder dan de voorgaande 2.

Ziet er ook een gemodificeerde versie uit.

Hopelijk wat langer genieten van deze hoorn.

 

Uiteraard de 2de defecte hoorn ook open gedaan en hier hetzelfde verhaal,

hier zag je goed dat er iets uit de batterij gelopen was en ook rond de chip was het nog vochtig (geen insijpelend water).

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0
Ah das mooi dat ie weer werkt! 8-)

Ik kreeg gister een bevestiging dat ie verstuurd is met China post haha. Even geduld hebben :|

Zodra deze binnen is en ik hem heb gemonteerd zal ik wel even posten wat de kwaliteit ervan is. Lijkt gewoon een oem product.

Keep us posted

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Mooi om te horen ! Goeie info voor diegene die ook last heeft van een defecte alarmhoorn en weten dat het een stuk goedkoper kan dan bij de dealer.

Ook ik ervaar een luider geluid, toch wel een stuk luider dan de vorige.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden