Ga naar inhoud

Fred-passat

Members
  • Aantal items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Fred-passat

  1. Hallo, Sinds een paar dagen heb ik een irritante storing, de knipperlichten doen het niet bij het ontgrendelen en vergrendelen van de auto, ook piept hij niet meer bij vergrendelen en ontgrendelen, claxon is niet defect, de knipperlichten zijn ook niet defect. Ook geen foutcode als ik uitlees. Nu las ik op internet dat ala de knippers het niet doen bij het vergrendelen het aan de deurslot (solderingen) kan liggen. Maar in mijn geval doen ze het ook niet bij het ontgrendelen. Komt dit iemand bekend voor? Of tips waar Ok verder kan zoeken? Controleer nu regelmatig of de deur ook daadwerkelijk op slot zit na het vergrendelen omdat ik de sloten niet altijd hoor. Wie kan me helpen??
  2. Bedankt voor de reacties. Het is inderdaad 1 pomp, welke bij sproeien voor als achter geluid maakt, de pomp zou dus moeten werken. Kofferklep bekleding eraf gehaald slangetje los en opnieuw sproeien. Hier kwam ruitensoroeiervloeistof uit, dit betekent dus dat het laatste deel verstopt zit. Dit voorzichtig met een naald schoongemaakt en hierna vanaf de binnenkant de fietspomp erop gezet en doorgeblazen. Slangetje erweer op en hij sproeit weer als nieuw!
  3. Fred-passat

    Achter ruitensproeier

    Hi, Sinds paar dagen werkt mijn achter ruitensproeier het niet meer, voor werkt ie prima. Wie kan me vertellen of voor en achter op 1 pomp zit? Zoja dan is waarschijnlijk heft slangetje onderweg verstopt,bekneld? Grt,
  4. Fred-passat

    Vcds hulp

    Jasmin92, moet je even zoeken in verlichtings forum. De storingsmeldingen zijn er uit. Status van 62 en 72 is nu OK. Moet ik misschien in een ander menu iets aanvinken voordat ik hierin kan?
  5. Fred-passat

    Vcds hulp

    Met originele kabel geprobeerd, helaas ook niet gelukt. Ligt dus niet aan de niet originele kabel. Had gelezen dat after market xenon ook kon storen, deze losgekoppeld. Bij een autoscan zegt ie nu dat het bij 62 en 72 ok is en dus geen communication error 1000 meer. Maar ook nu nog niet in het menu....
  6. Fred-passat

    Vcds hulp

    Dankje voor de uitleg Wulfke! Iemand soortgelijke error gehad? Raar dat bij eerdere scan de deuren wel goed binnenkwamen maar dat ik niet in het menu kwam.
  7. Fred-passat

    Vcds hulp

    Shop code ingevuld. Helaas geen succes. Ik krijg de melding: No responsie from controller. In menu 46 byte 17 bit 6 rear door module control via LIN active. Wat wordt hiermee bedoeld? Nogmaals autoscan gedaan, nu bij 62 en 72 deze melding: sporadic communication error 1000?
  8. Fred-passat

    Vcds hulp

    Bonny, Dank je, de deuren heb ik wel en zou er dus wel in moeten kunnen. Bij een autoscan loopt hij ook de deuren na en is de status ok. En geen fout codes. Dus lijkt mij dat de verbinding ook goed is.
  9. Fred-passat

    Vcds hulp

    Ok, zal ik dat vanavond proberen. Wel raar dat ik dan wel in andere menu's kan komen. Dank voor de tip.
  10. Fred-passat

    Vcds hulp

    Nee. Moet dit? Is geen originele kabel.
  11. Fred-passat

    Vcds hulp

    Ik heb ook versie 11.11. Op de foto kan je zien dat jet menu 62 en 72 beschikbaar zijn, maar als ik erop klik probeert hij verbinding te maken en dat lukt dan niet..
  12. Fred-passat

    Vcds hulp

    Iemand anders zelfde probleem gehad? Of iemand die een oplossing weet? ????
  13. Fred-passat

    Vcds hulp

    Bedankt vinniepilon! Ik hem hem nu op 6 en 18. Maar hij werkt niet. In menu 46 rear door warming lights aangezet. Bij de voordeuren kon ik in een apart menu komen voor de bestuurdersdeur en de passagiersdeur. In vcds zie ik wel het menu rear door right, en rear door left, maar hier kom ik niet in?
  14. Fred-passat

    Vcds hulp

    Instapverlichting voor geïnstalleerd en werkt. Nu achter nog, in menu 46 zie ik ergens: rear door warming lights. Deze aangezet, maar in menu 62 door rear left en menu 72 door rear right kom ik niet? Op welke pin nr moet ik de verlichting aansluiten? Ik kom op sites verschillende tegen? Ik heb een 20 polige stekker achter waarvan er twee draden wat dikker zijn. Hier een foto van voor, ik had gehoopt dat de lees wat witter waren ???? Wie kan me helpen?
  15. Gaaf man, ik heb zelf ook zon setje er al een jaar inzitten, Ben verder nog niemand tegengekomen. Bij mij begint er in 1 unit condens in te komen, misschien handig om te kijken of ze goed verlijmd zijn en eventueel nog af te kitten. Grt.
  16. Beste Passat Motion, Zojuist geprobeerd om regensluiting te activeren. Groep 46 heb ik de bits op 1 gezet. Hoe moet ik in groep 9 de oude code veranderen voor de nieuwe? Zou je me hiermee kunnen helpen? Of weet iemand anders hoe ik dit moet doen? Alvast bedankt!
  17. Fred-passat

    Vcds hulp

    1 nachtje wachten heeft helaas niet geholpen. Volgende dag geprobeerd om de accupolen los te maken, dit tijdje losgelaten en weer gemonteerd. Ook nu was de storing niet weg. Nogmaals tevergeefs een aantal keren geprobeerd met vcdd om het voor elkaar te krijgen. Ik was er helemaal klaar mee maar wou het nog een keer proberen, toen ik weer op menu 9 klikte zag ik links een knop met faalt codes, ik neem aan alleen voor de onderdelen die in menu 9 staan. Ik hierop geklikt en inderdaad hier kwam de faalt code raar right fog light naar voren. hierna op de knop clear geklikt en de storing was eindelijk weg. Geen irritant geel lampje meer branden op het dashboard Ook weer geprobeerd om in het menu van de achterdeuren te komen om daar de instapverlichting aan te zetten, hier kwam ik steeds niet in. Kan dit aan de kabel liggen? (niet origineel) In een ander menu kwam ik een bit tegen met Rear door warning lights installeer, deze was uitgevinkt. Kan dit misschien de instapverlichting zijn? Alvast bedankt voor de reacties!
  18. Fred-passat

    Vcds hulp

    Bedankt voor de snelle reacties ????. Heb een 3c van 2010, heb 1 deur omgebouwd en geactiveerd en die werkt. Ik was nu van plan de andere deuren te activeren zodat ik van de week de andere deuren kan ombouwen. De andere andere deur voor nu ook geactiveerd. Ik zal morgen in menu 46 kijken of ik daar de achterdeuren kan activeren. Ik had leuke uitstapverlichting besteld uit China met leds. Dan zal ik nog een nachtje wachten en hopen dat morgen de foutmelding weg is van me tweede mistlamp. Domdomdom..... ????
  19. Fred-passat

    Vcds hulp

    Hallo, Ik was bezig om de uitstapverlichting te activeren welke ik inmiddels heb gevonden voor de voorportieren, ik kan alleen niet in het menu van de achterportier komen? Jullie een idee hoe dat kan of kan ik die ergens anders activeren? Ook zag ik ergens de tekst 2de achtermistlamp geïnstalleerd staan, ook al weet ik dat ik er maar 1 heb, toch aangevinkt zonder erover na te denken. Later weer uitgevinkt en verzonden, code accepted. Maar nu brandt het gele lampje op mijn dashboard en krijg ik steeds de tekst dat mijn rechter achter mistlamp niet werkt. Duhhh die heb ik niet. ???????? Iemand tips?
  20. Fred-passat

    Alarmhoorn

    Alarmhoorn is binnen gekomen, gemonteerd en kabeltje erop en deed het meteen. Lijkt wel iets harder te klinken, scheelt toch weer 100 euro als je hem bij de dealer besteld.
  21. Fred-passat

    Alarmhoorn

    Ah das mooi dat ie weer werkt! Ik kreeg gister een bevestiging dat ie verstuurd is met China post haha. Even geduld hebben Zodra deze binnen is en ik hem heb gemonteerd zal ik wel even posten wat de kwaliteit ervan is. Lijkt gewoon een oem product.
  22. Fred-passat

    Alarmhoorn

    Ja netteller, daar heb ik ook aan gedacht. Ik vond op eBay ook een alarm Hoorn oem. Daar lan je wel met Paypal betalen. Voor €42 heb ik zojuist 1 besteld :)
  23. Fred-passat

    Alarmhoorn

    Ik heb er zelf ook mijn drl ingebouwd in de knipperlichten weg, vroeg me af de alarm Hoorns die ze daar aanbieden oem zijn. Dit is dus zo, zal daar even een juiste hoorn selecteren en daar bestellen. Het is inderdaad even wachten voordat het binnen is.
  24. Fred-passat

    Alarmhoorn

    Zijn knoopcellen van 1,2 volt 5 stuks. Zijn op internet wel te verkrijgen. Hij werkte wel weer maar niet naar behoren, ik denk dat de printplaat toch teveel aangetast is. Ik zie op de Aliexpress site dat ze daar rond de 40 dollar us aangeboden worden, nieuw. Iemand daar ervaring mee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden