Ga naar inhoud

Fred-passat

Members
  • Aantal items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Fred-passat

Profile Information

  • Plaats
    Leeuwarden

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Fred-passat's Achievements

3

Community reputatie

  1. Hallo, Sinds een paar dagen heb ik een irritante storing, de knipperlichten doen het niet bij het ontgrendelen en vergrendelen van de auto, ook piept hij niet meer bij vergrendelen en ontgrendelen, claxon is niet defect, de knipperlichten zijn ook niet defect. Ook geen foutcode als ik uitlees. Nu las ik op internet dat ala de knippers het niet doen bij het vergrendelen het aan de deurslot (solderingen) kan liggen. Maar in mijn geval doen ze het ook niet bij het ontgrendelen. Komt dit iemand bekend voor? Of tips waar Ok verder kan zoeken? Controleer nu regelmatig of de deur ook daadwerkelijk op slot zit na het vergrendelen omdat ik de sloten niet altijd hoor. Wie kan me helpen??
  2. Bedankt voor de reacties. Het is inderdaad 1 pomp, welke bij sproeien voor als achter geluid maakt, de pomp zou dus moeten werken. Kofferklep bekleding eraf gehaald slangetje los en opnieuw sproeien. Hier kwam ruitensoroeiervloeistof uit, dit betekent dus dat het laatste deel verstopt zit. Dit voorzichtig met een naald schoongemaakt en hierna vanaf de binnenkant de fietspomp erop gezet en doorgeblazen. Slangetje erweer op en hij sproeit weer als nieuw!
  3. Fred-passat

    Achter ruitensproeier

    Hi, Sinds paar dagen werkt mijn achter ruitensproeier het niet meer, voor werkt ie prima. Wie kan me vertellen of voor en achter op 1 pomp zit? Zoja dan is waarschijnlijk heft slangetje onderweg verstopt,bekneld? Grt,
  4. Fred-passat

    Vcds hulp

    Jasmin92, moet je even zoeken in verlichtings forum. De storingsmeldingen zijn er uit. Status van 62 en 72 is nu OK. Moet ik misschien in een ander menu iets aanvinken voordat ik hierin kan?
  5. Fred-passat

    Vcds hulp

    Met originele kabel geprobeerd, helaas ook niet gelukt. Ligt dus niet aan de niet originele kabel. Had gelezen dat after market xenon ook kon storen, deze losgekoppeld. Bij een autoscan zegt ie nu dat het bij 62 en 72 ok is en dus geen communication error 1000 meer. Maar ook nu nog niet in het menu....
  6. Fred-passat

    Vcds hulp

    Dankje voor de uitleg Wulfke! Iemand soortgelijke error gehad? Raar dat bij eerdere scan de deuren wel goed binnenkwamen maar dat ik niet in het menu kwam.
  7. Fred-passat

    Vcds hulp

    Shop code ingevuld. Helaas geen succes. Ik krijg de melding: No responsie from controller. In menu 46 byte 17 bit 6 rear door module control via LIN active. Wat wordt hiermee bedoeld? Nogmaals autoscan gedaan, nu bij 62 en 72 deze melding: sporadic communication error 1000?
  8. Fred-passat

    Vcds hulp

    Bonny, Dank je, de deuren heb ik wel en zou er dus wel in moeten kunnen. Bij een autoscan loopt hij ook de deuren na en is de status ok. En geen fout codes. Dus lijkt mij dat de verbinding ook goed is.
  9. Fred-passat

    Vcds hulp

    Ok, zal ik dat vanavond proberen. Wel raar dat ik dan wel in andere menu's kan komen. Dank voor de tip.
  10. Fred-passat

    Vcds hulp

    Nee. Moet dit? Is geen originele kabel.
  11. Fred-passat

    Vcds hulp

    Ik heb ook versie 11.11. Op de foto kan je zien dat jet menu 62 en 72 beschikbaar zijn, maar als ik erop klik probeert hij verbinding te maken en dat lukt dan niet..
  12. Fred-passat

    Vcds hulp

    Iemand anders zelfde probleem gehad? Of iemand die een oplossing weet? ????
  13. Fred-passat

    Vcds hulp

    Bedankt vinniepilon! Ik hem hem nu op 6 en 18. Maar hij werkt niet. In menu 46 rear door warming lights aangezet. Bij de voordeuren kon ik in een apart menu komen voor de bestuurdersdeur en de passagiersdeur. In vcds zie ik wel het menu rear door right, en rear door left, maar hier kom ik niet in?
  14. Fred-passat

    Vcds hulp

    Instapverlichting voor geïnstalleerd en werkt. Nu achter nog, in menu 46 zie ik ergens: rear door warming lights. Deze aangezet, maar in menu 62 door rear left en menu 72 door rear right kom ik niet? Op welke pin nr moet ik de verlichting aansluiten? Ik kom op sites verschillende tegen? Ik heb een 20 polige stekker achter waarvan er twee draden wat dikker zijn. Hier een foto van voor, ik had gehoopt dat de lees wat witter waren ???? Wie kan me helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden