Ga naar inhoud
  • 0

mp3 speler, welke


Darkxceed

Vraag

9 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Je kan een originele USB/Ipod interface van VW aanschaffen, maar die zijn vrij prijzig.

 

Een simpele oplossing is een zogenaamde MP3 'wisselaar' waar een USB stick of een SD kaartje in gaat. Hij simuleert een CD-wisselaar en zo kan je je muziek uit 6 mappen en tracks selecteren en afspelen. Zelf gebruik ik ook zoiets, en heb hem in het vakje waar de handleiding thuishoort geplaatst. Twee gaatjes boren, ty-wrap er omheen en hij zit vast. Dit werkt op alle VW-radios voor de 3C en 3AA, dus inclusief stuurbediening.

 

Aangezien er een CD-wisselaar wordt gesimuleerd zal je alleen het nummer van een track kunnen selecteren en wordt alleen de verstreken tijd per nummer weergegeven. MP3 informatie zoals titel en uitvoerende kunnen niet worden getoond.

 

Zoiets dus:

http://www.ebay.de/itm/USB-SD-MP3-Wechs ... 1e6145cd57

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Dat ziet er netjes uit, ben zelf wel een beetje aan rond kijken voor een nieuwe 2 din multimedia systeem.

Welk merk/type wordt hiervoor aanbevolen zodat hij met de passat communiceert en ook extra dingen met de passat weergeeft.

Originele van VW zal perfect alles ook op het display weergeven maar die zijn natuurlijk heel duur, misschien dat een pioneer dat ook kan?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

nou de stuur bediening moet wel werken met de mediaplayer.

Meen dat ik ergens gezien had dat bepaalde types wel met de stuur bediening werken en ook gevens van de auto op het scherm zichtbaar maken.

Wat bedoel je eigenlijk met styling, ACR heeft een aantal mooie media spelers 2 din style die gaan toch netjes in het dashboard?

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden