Ga naar inhoud
  • 0

Ook stil gevallen. Verstuiver......


AJV

Vraag

Vanochtend, even m'n vader naar het ziekenhuis brengen, hield de Passat er mee op! Stond voor het stoplicht te wachten en de motor viel uit. Weer starten, maar helaas, niets meer. Stond lekker, kom geen kant op, een hoop boze automobisten omdat ik in hun ogen lekker in de weg stond. Gelukkig was er iemand zo vriendelijk om me van het drukke kruispunt weg te slepen.

ANWB er bij, wat proberen maar helaas, geen resultaat... wat te doen. Naar de VW dealer om de hoek of toch maar naar "mijn"garage in Lochem. Voor het laaste gekozen. Is een kwestie van "ons kent ons".

Vanmiddag een telefoontje vanuit Lochem, auto "uitgelezen" en ja hoor, bingo, verstuiver kapot.

Morgen toch maar eens even een belletje met een VW dealer er aan wagen om te kijken of ik ook voor coulance in aanmerking kom.

 

Tja, daar sta je dan voor het Ziekenhuis.

Foto-WRH6QJCL-D.jpg

 

En daar gaat hij dan. Op naar Lochem.

Foto-RGGUZ4RV-D.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanbevolen berichten

  • 0

Net een telefoontje van Pouw, slecht bericht en goed bericht. Slechte bericht, de accu is kapot, dus maar een nieuwe er in gezet. Goede bericht, de auto is weer klaar. Ze hadden nog een verstuiver liggen in het magazijn.

Totale kosten € 606,-, alsof het niets is.

Maar ik ben blij dat ik vanavond weer kan rijden!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Zo de auto staat weer op de oprit. De accu kost 149,50 dus dat is ook een beste klap geld. Maar dit blijkt normaal te zijn. Mijn schoonzus werkt bij een firma die in accu's doet en zij vond het een normale prijs. We doen het er maar weer mee. Hopelijk weer een heleboel zorgelose kilometers....

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Prijs voor de accu is idd normaal, ik vondt de electra al vaag reageren, had nl best moeite om het raam weer dicht te krijgen wat uiteindelijk met de sleutel(AB ramensluiten) gelukt was.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

De laatste keer dat ik een accu moest kopen was nog in het ouderwetse florijnen tijdperk, vandaar dat ik niet meer op de hoogte ben van de actuele prijzen van accu's. Maar hij start als een tierelier, dus ik kan er voorlopig vast wel weer mee vooruit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden