Ga naar inhoud

thedownloader

Members+
  • Aantal items

    199
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over thedownloader

  • Verjaardag 29-04-1965

Profile Information

  • Plaats
    Deventer

Overige

  • Vagcom
    VCDS 11.2.0

thedownloader's Achievements

1

Community reputatie

  1. Ik heb in de Passat een premium telefoonkit. Met mijn oude telefoon een Blackberry 9800 Torch kon ik daar probleemloos mee verbinden. Nu heb ik een Blackberry Z10 maar kan geen verbinding meer krijgen met de Premium telefoon voorbereiding. De telefoon ziet VWPREM maar de auto herkent de telefoon niet. Is dit op te lossen door een andere bluetoothkit te plaatsen?
  2. Ik had al zo'n idee dat ze wel eens snel door de voorraad heen zouden kunnen zijn vandaar dat ik niet lang heb gewacht met het maken van een afspraak Wat me opvalt is dat ie duidelijk zuiniger rijdt. Vandaag zelfs 1:20.6 en dat met winterbandjes. Wat ook anders is is dat bij koude motor deze eerst een poosje op 900-950 rpm draait. Heeft ie voor de wissel nooit gedaan.
  3. Heb hem gisteren weer opgehaald en er zitten 4 nieuwe in. Merk weinig verschil alleen loopt ie stationair iets mooier dan voorheen. Hij leek af en toe een misslag te maken en dat doet hij nu niet meer.
  4. Je jeepje rijd toch ook comfortabel, of nog lang niet zo lekker als de Passat? Het rijdt leuk en anders maar comfortabel kun je het absoluut niet noemen. Tenminste niet als je een Passat gewend bent
  5. Moet helaas nog een dagje langer wachten, kabelboompje was niet met de bestelling meegekomen. Ze boden wel heel netjes hun excuses aan. Ach nou ja, of ik hem nou 2 dagen moet missen of dat maakt me dan ook niet zoveel meer uit.
  6. 2 uurtjes!! Wij moetem hem 2 dagen missen. Maar goed, ik ben allang blij dat VW deze ze doet.
  7. het zal meespelen dat de rekeningen doorgestuurd worden naar VW in Duitsland. Als er dan een belachelijk hoog bedrag op zou staan worden ze op de vingers getikt denk ik.
  8. Ben heel benieuwd hoe ze nu reageren op je brief. Anders proberen met meerdere gedupeerden hier van het forum wat op te stellen. Het kan toch niet zo zijn dat ik nu 4 verstuivers cadeau krijg terwijl jij of iemand anders hier een paar maanden geleden nog zo'n 1000 euro per stuk voor neer moest tellen. valt me trouwens op dat de rekening van Ozzy erg laag is, Weet haast bijna zeker dat als je het zelf af had mogen tikken niet voor dit bedrag klaar was.
  9. Mooi werk Ozzy, heel goed dat ze alle 4 vervangen zijn. Ik kreeg vandaag een telefoontje van ze er bij mij ook 4 gaan vervangen. Heb ik al die tijd toch geluk gehad dat er niet wat gesneuveld zijn. Hij staat nu al op 240.000. Hoe gaat het eigenlijk met de mensen die de afgelopen jaren hier al een fiks bedrag aan kwijt zijn geweest? Krijgen die alsnog een schadeloosstelling?
  10. Ze hebben inderdaad leen fietsen. Ik heb er alvast een gereserveerd voor dinsdag.
  11. Nee hoor, zolang het de Passat niet is
  12. sssttt dat hoedt niet iedereen te weten
  13. Let maar niet op die grapjas, die krijg ik nog wel is te pakken Jij bent niet zo actief op het forum de laatste tijd, maar je leest wel je mails, dus ik dacht 'laat ik is Martin een mailtje doen en over deze goede nieuws vertellen' Tsja ik heb of te veel hobby's of te weinig tijd maar het komt er vaak domweg niet van om echt actief te zijn op het forum.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden