Ga naar inhoud

  • 0

VW Alarm KlasseII met Klapsleutels


JPstyle

Vraag

Beste leden,

 

Ik heb eens een vraagje. ik heb vaak op ebay van die klapsleutels gezien voor autos. En daarom ben ik zelf een beetje aan het zoeken geweest en ben ik dit tegen gekomen op marktplaza. http://www.marktplaza.nl/VW-Alarm-Klass ... 537051.php

 

Mij lijkt dat heel handig want dan heb ik er gelijk een alarm bij. Niet dat ik verwacht dat ze de mijne mee willen nemen maar het gaat om het idee

 

Nu is mijn vraag of iemand ervaring heeft met dit systeem of een soort gelijk systeem? En wat het ongeveer kost om auto sleutels bij te laten maken. Want dat moet daarna ook nog gebeuren met de klapsleutels natuurlijk

 

Ik hoor graag jullie ervaring ermee

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Antwoorden 61
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Posted Images

Aanbevolen berichten

  • 0

Kijk in pagina 3. (ik denk dat jij hetzelfde schema kan gebruiken). De J386 is het apparaat aan de bestuurdersdeur waar de bestuurder alle ramen en deuren kan bedienen. Daar zie je 2 kabels met ZU en Auf (dus open en dicht). Die twee kabels moet je hebben. Dus de kabels met dat kleur even zoeken. Eerst het deurpaneel open maken. dan de kabels die naar de J386 gaan even uit de mantel halen en oeken. Ik zou de aansluiting niet te dicht van de J386 maken, zou niet handig zijn lijk me. succes

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Inmiddels heb ik de kabeltjes in de deur voor het openen (rood/blauw) en sluiten (rood/groen) gevonden.

Jaja :wink:

Nu zoek ik alleen nog de kabeltjes voor de knipperlichten en de 12 volt aansluiting.

Kan iemand mij vertellen waar ik die kan vinden en welke kabels van mijn afstandsbedieningsmodule ik moet gebruiken? En hoe ik ze aan moet sluiten?

 

Hieronder heb ik de beschrijving/ schema van mijn afstandsbediening zit bijgevoegd en een foto van mijn kabels in de A-stijl.

Weet iemand welk schema ik van mijn beschrijving moet gebruiken? A,B,C of D?

post-3010-1423822182,1417_thumb.jpg

post-3010-1423822182,2823_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

onder je dashboard, iets meer naar rechts op de onderste foto zul je iets van 4 draadeinden zien zitten met daaraan dikke rode kabels, dat is de 12V pluslas(nr 30).

 

en de stekker in het ronde vierkant is geloof ik voor de knipperlichten, prik er eens een multimeter in bijv. de groen kabel en dan andere kant van de multimeter aan de carroserie en zet het knipperlciht eens aan.. wel op contact zetten de auto.. gaat de multimeter 14v-0v-14v aan/uit dan heb je de juiste te pakken. de kables Groen en Bruin gaan als het goed is naar de lamp in het spatscherm.

Image1.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Nadat ik de kabel die naar de remlichten (alarm) heb aangesloten is het gekste probleem ontstaan. (ik heb trouwens een verkeerde kabel aangesloten, de kabel voor de remlichten heb ik niet kunnen vinden) Als ik nu de deuren op afstand open of dicht doe, gaan ook de ramen open/dicht. Als ik de deuren zonder de afstandbediening open/dicht doe dan gebeurt het niet, ook niet als ik het met de afstand bediening doe maar de sleutel in de contact zet. Ik heb trouwens de kabels die naar het contact moeten niet aangesloten. Verder werkt ie wel goed, knipperlichten gaan gewoon aan. Heeft iemand iedeen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

@ bochelie: ik kan je hiermee helaas niet helpen.

 

@Vdub: Bedankt voor je Info!!! Ik heb het eindelijk, gedeeltelijk , voor mekaar. Via afstandsbediening gaat hij nu op slot en weer openen!! Ideaal!! Het enige wat me nog niet gelukt is om de knipperlichten werkend te krijgen.

Heb met Alarm lichten aan het een en het ander doorgemeten en weet nu dat in het Rode Vierkantje (in afbeelding hieronder) de kabels zwart/wit en zwart/groen te maken hebben met de alarmlichten, maar als ik de kabels (paars in afbeelding hierboven bij gebruiksaanw. van mijn module) aansluit gebeurt er niets. rara wat doe ik verkeerd?

post-3010-1423822183,1729_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Ik heb wederom een paar vraagjes:

 

sinds een paar weken gaat mijn deur linksachter niet meer op slot via de cv, maar ook niet via cv met afstandsbediening. Ook het raam kan ik niet meer vanaf de bestuurderskant bedienen. Het lampje in de deur linksachter (om raam open en dicht te doen) doet het niet meer, maar het raam kan ik hier nog wel mee bedienen (die gaat nog wel open en dicht met deze knop)

Vraag 1:

Waar kan dat aan liggen en hoe kan ik dit oplossen??

 

Vraag 2:

Tevens gaat mijn deur rechtsachter vaak niet in een keer op slot, maar moet ik een paar keer op open en dicht van mijn afstandsbediening drukken. Nou heb ik ergens iets gelezen over een soldeerbreuk, kan ik als leek dat gemakkelijk verhelpen? En hoe?

 

Vraag 3:

Mijn raam aan bestuurderskant ging vorig week ineens niet meer helemaal omhoog. Hij bleef ongeveer 5 cm open staan om vervolgens weer automatisch naar beneden te zakken. Volgens mij zit het raam ook ietwat scheef. Ik moest het raam begeleiden en na een paar X proberen ging hij gelukig weer dicht.

 

Ik hoop dat iemand me kan helpen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Hallo,

 

Ik ben nu pas bezig met een universele afstandsbediening zoals beschreven hierboven. Dave -TDI- bedankt voor de link naar die website hier heb ik al veel aan gehad...

Nu heb ik in het elec. schema gezien dat de kabeltjes (rood/blauw en rood/groen) van de cv naar de regeleenheid in de deur lopen. Van daaruit lopen twee kabels (oranje/groen en oranje/bruin) deze komen onder de a-stijl uit in de stekker kast aan de linker kant. Deze vind ik ook weer aan de recher kant. Zou ik hier ook de ontvanger eenheid op aan kunnen sluiten?

 

bvd.

 

Jorrit

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

or/gn en rd/gn zijn nmw van de knipperlichten als ik het me goed kan herinneren, jouw ontvanger zal idd contact moeten hebben met o.a. het knipperlichtsignaal, deur open, deur sluiten en 12V en massa

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden