Ga naar inhoud
  • 0

3BG 1.9TDI 2003 Distributieriem


Gast Anonymous

Vraag

Gast Anonymous

Beste mede Passat eigenaars, ik heb een vraagje aan jullie.

 

Wil graag mijn distributie riem (en alle bijhorende onderdelen) vervangen. Alleen het probleem is dat ik niet weet wanneer het de laatste keer is gebeurd. Heb namelijk geen boekjes gekregen toen ik de auto kocht en op de zwarte beschermkap op de motor staat iets wat lijkt op 186.000.

 

Ben bij de dealer geweest in de hoop dat hij iets kan vinden in het systeem maar tevergeefs. Tevens vroeg ik aan hem of hij dat kon zien in de computer van mijn auto door in te loggen met een Vagcom. Hij zei dat dat niet mogelijk is.

 

Ben nu aan het afwachten want de garage eigenaar gaat zeggen waar ik de auto kocht. Hij gaat de vorige eigenaar contacteren en vragen of hij iets weet.

 

Mijn vraag aan jullie is dus... is het daadwerkelijk mogelijk om in de auto computer te controleren wanneer de distributie riem de laatste keer is vervangen?

 

Alvast bedankt voor jullie antwoorden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

7 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Gast Anonymous

Hebben jullie nog tips voor als ik m'n stuur wil veranderen? Kan ik zomaar een stuur kopen en "hopen" dat ie past of zijn er dingen waar ik op moet letten. Hier een paar voorbeelden van wat ik heb gevonden. Graag jullie mening.

 

http://link.marktplaats.nl/327498855

http://link.marktplaats.nl/325437505

http://link.marktplaats.nl/311544721

 

 

Alvast bedankt! :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden