Ga naar inhoud

jstruijk

Members+
  • Aantal items

    2916
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jstruijk

  1. jstruijk

    Dashboard

    Dan zou dit het moeten zijn Airbag Bijrijder 3BG.pdf
  2. jstruijk

    Dashboard

    Ha Alle, Het is me toch gelukt. Mocht je meer nodig hebben dan laat maar weten Dashboard 1.pdf Gr, Joris
  3. Waren de schijven goed schoon? Heb hetzelfde ook ooit gehad en er zat toen een soort filmlaagje overheen, leek wel een soort olie/wax.
  4. Ik heb het ook en inderdaad het "opstarten" van de lamp kan lastig zijn als je meerdere keren wilt seinen. 1e is geen probleem echter. Verder geeft het een bak licht waar je U tegen zegt. Is het niet zo dat eigenlijk bij OEM xenon dat het dan in BI-Xenon is uitgevoerd. Dan maak je gebruik van maar 1 lamp die dmv een motortje vooruit/achteruit wordt geschoven en zo het lichtbeeld veranderd word.
  5. Maar, wanneer weet je nu dat je vliegwiel aan vervanging toe is en nog geen schade aan de balansassen veroorzaakt? Trilling en enige onbalans in de motor is iets wat erg veel motoren hebben, dus wanneer weet je nu het juiste moment om zn €1500,- uit te geven (vliegwiel + koppeling & toebehoren omdat het toch open ligt)? Maw, hoe stel je nou de juiste diagnose?
  6. Even in eigen belang Gelden deze problemen ook voor een BLB motor in een Audi A4 uit 2005? Wat ik lees is namelijk dat deze problemen bij Audi veel minder voorkomen. Vraag me niet waarom, maar dit heb ik meerdere malen vernomen. Ik heb er een waar in geinteresseerd in ben en wil daar wellicht ook een Dekra keuring op laten uitvoeren.
  7. Ik ben op zoek naar een nieuw wiellager voor de achterzijde en nu kwam ik een site tegen waar ze voor €77,60 een wiellager aanbieden van het merk Bölk. http://www.mister-auto.nl/fl/wiellager/ ... 91900.html Iemand die dit merk kent, ik kan er iig weinig over vinden...
  8. Idd, verwarming is er niet icm zonneband
  9. Na de spoeling en toevoeging van de BG producten heb ik op een gegeven moment weer de melding gekregen dat het oliepeil te laag was. Helaas wist ik niet precies hoeveel KM ik toen afgelegd had doordat het papiertje met de KM standen niet meer te vinden was in het dashboardkastje (beetje teveel opgeruimd door vrouwlief denk ik ). Ik heb daarop de boel in stapjes afgevuld tot max om zo te weten te komen hoeveel olie er nu precies in gaat vanaf het melden door de sensor. Vervolgens heb ik bijgehouden op welke KM stand de sensor weer een melding gaf en er dus eigenlijk te weinig olie in zat. De resultaten zijn de volgende: 145598: Melding op dash "Check oil level" = Min +250ml => resultaat: 1 streepje boven Min +250ml => resultaat: half tussen Min/Max + 1 streepje +250ml => resultaat: Max Dus vanaf de melding "Check oil level" (Min) tot Max is 750ml. Op KM stand 148400 kwam de melding "Check oil level" weer terug. Er is dus op +/- 2000KM +/- 750ml olie verbruikt. Wat ik hieruit op kan maken is dat het verbruik verminderd is, maar echt niet weg is. Tevens denk ik dat er ook groot verschil zit in het rijden van snelweg kilometers en het rijden in de stad. In de stad dus korte stukje heeft een veel hoger verbruik als resultaat. Nadeel was ook van deze "test" dat het niet uitgevoerd is in de normale rij omstandigheden (woon-werk). Hoogstwaarschijnlijk gaan we nogmaals de producten proberen, maar dan met gebruik van een apparaat waarmee we de motor grondiger kunnen reinigen en dan ook direct alle toevoegingen gebruiken en netjes loggen van KM's. O ja, en Matthijs heeft gelijk want de Koni's zitten eronder
  10. Is dacht ik wel normaal. Ik heb ook diezelfde 1.6 gehad en die maakte ook aanzienlijk meer toeren dan mijn huidige 2.0 20v. Weet trouwens niet helemaal zeker, maar volgens mij zou het ook een slippende koppeling kunnen zijn. Ben hier echter niet helemaal zeker van...
  11. Er zijn ook verschillende versies van de climatronic unit uitgebracht. Ik heb ooit een nieuwer type geleend bij de sloop en geprobeerd in mijn vorige passat. Front zag er exact hetzelfde uit, echter daarachter was alles anders.
  12. Bij mij is deze gecombineerde sensor ook defect geweest. Nieuw kost deze rond de €900! Ik heb de mijn via ebay.de gevonden voor rond de 25 euro Is echt een werkje van 5 min om te vervangen mocht dit bij jou het geval zijn..
  13. Sodeju, dat is een beste klapper geweest.. Wel alles ok met jezelf?
  14. Zit in een zwarte bak die net onder je raam te vinden is in je motorruimte.
  15. Kan mij niet voorstellen dat bobines invloed hebben op chiptuning. Tenzij ze niet werken natuurlijk, maar dan had je het al gemerkt.
  16. Makkelijkst is denk ik links onder het dash bij je zekeringkast. Van daar kun je bv via de bak waar de ecu in zit weer weg.
  17. Staat overigens perfect en zeer duidelijk uitgelegd in de uiteraard bijgeleverde handleiding van het apparaat Maar aangezien je daar hoogstwaarschijnlijk net overheen gelezen hebt is het toch maar goed dat er een forum zoals "de onze" bestaat
  18. Het mengen met shampoo werk ook alleen in de Min stand
  19. jstruijk

    reservewiel...

    @Autovide Uiteraard staat het iedereen vrij om een bijdrage te leveren aan ons forum. Wat wij echter niet toestaan is sluikreclame. Als u reclame wilt maken voor uw bedrijf dan zijn er op dit forum andere manieren voor. Nogmaals als u uw kennis met onze forumleden wilt delen dan juichen wij dat alleen maar toe, maar reclame maken op deze manier wordt niet geaccepteerd.
  20. Afspraak met Guy is gemaakt voor as zaterdag
  21. Ik heb gisteren nog eens goed gelet tijdens het naar huis rijden. Volgens mij komt er tijdens het rijden ook een wat gierend geluid vandaan in de buurt van de visco. Het geluid veranderd mee met het toerental. En nee, dit heb ik niet tijdens het rijden gehoord door bv op de neus van mn passat te klimmen tijdens een ritje over de snelweg , maar gewoon door stationair gas te laten geven en zelf te luisteren. Nu gaat mijn vermoeden helemaal uit naar het lager welke achter de visco zit en in de compactsteun zit. Ik heb hierop even in ELSA gekeken en daar wordt het dan weer geen lager genoemd, maar een steunbus Tevens worden er moeilijk gereedschappen genoemd om deze uit de compactsteun te krijgen. Nou wil ik er best aan beginnen, maar ik twijfel of ik de juiste materialen heb en of mij dit zo gaat lukken. Iemand die hier ervaring mee heeft, mij wat info kan verschaffen, of het wellicht voor mij kan uitvoeren? Als ik hier wat zoek dan lees ik verhalen van het front in de servicestand zetten(DM), maar ook dat het binnen een paar minuten moet kunnen(Guyke) Compactsteun.pdf
  22. Dat Roberto een vakman is kan ik beamen. Heeft ook bij mij toppie werk geleverd Ziet er overigens strak uit Foppe. Vind dat het, mits goed gedaan en in de juiste kleur, een absolute meerwaarde is. Niet alleen voor de looks, maar het is ook nog een praktisch.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden