Ga naar inhoud

Passat B6/3C getuned..


ChromPassat

Aanbevolen berichten

Volkswagen Passat met trainingspak

 

LEUSDEN -Voor wie het kostuum van de relatief nieuwe Volkswagen Passat een tikkeltje te saai of te brugelijk is, kan de grote middenklasser vanaf September een trainingspak laten aanmeten.

Voor de carrosserie brengt Volkswagen een hele set spoilers en accessoires uit.

De onderdelen uit het zogeheten V-Line Pakket zijn ook los te bestellen.

 

De ontwerpers van het aerodynamicpakket hebben agressief ogend kitje uitgewerkt. Opvallend, opzichtig en brutaal waren de kernwoorden, als je het resultaat bekijkt. Veelal kiezen autofabrikanten zelf voor een vrij neutraal en ingetogen spoilerpakket en laten zij de grote, dikke vleugels en wielen aan externe bedrijven over.

Maar hier is Volkswagen duidelijk in de schoenen van de tuner gaan staan, Beginnend bij de voorzijde valt de veel forse onderbumper met grote luchtinlaten op, waar zo de kat van de buren naar binnen kan lopen.

De glimmende Grille-omlijsting is vervangen door een matzwart design, wat natuurlijk een sportievere uitstraling moet geven.

 

Zeker weten dat je voor de Passat met V-Line-front eerder opzij gaat, dan een origineel fabrieksexemplaar.

En profiel oogt de opgetuige Passat er redelijk beschaaft bij, Grotere lichtmetalen wielen in 18 inch formaat en Velos-design.

Desgewenst word het wiel gespoten een chroomzilveren of titanium kleur, het koetswerk hangt lager boven het asfalt, niet alleen door de aangebrachte zijskirts de veren zijn ingekort de afstand tussen wegdek en bodemplaat bedraagt 2.5 tot 3.0 cm minder.

Aan de achterzijde weer een tikje meer agressiviteit de orginele buper is vervangen door geheel nieuw ontworpen exemplaar.

 

De designers hebben er een diffusor in verwerkt, het dubbele uitgevoerde uitlaateindstuk oogt daarentegen heel onopvallend.

Aan de linkerkant bij de vierpitters is een subtiele verchroomde en platte pijp aangebracht.

Op de klep is een klein spoilerlipje gemonteerd.

 

Volkswagen brengt het hele spul eind september op de Nederlandse markt.

De accessoires kunnen via de dealer worden besteld, Prijzen en verdere details kan de importeur nog niet noemen. In Duitsland kost het complete pakket 3.215 euro: 1.850 voor de spoilers rondom, 119 euro voor het uitlaatstuk, 198 euro voor de sportvering en 1.048 euro voor de wielen.

 

14b24wy.jpg

14b239e.jpg

14b2540.jpg

14b23hd.jpg

14b2bd4.jpg

 

Met dank aan: Autotelegraaf.nl en Autoweek.nl

http://autotelegraaf.nl/vanonzeredactie/?id=41420

http://www.autoweek.nl/newsdisp.php?ID=4988&cache=no

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden