Ga naar inhoud

Richardus

Members+
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Richardus

 1. Ik snap niet echt hoe het werkt met de software etc, ik heb bijvoorbeeld Hardware H22, Software 0270 en Navigatie 23.6. Die laatste heb ik drie dagen geleden gedownload van de website van VW. Hoe krijg je die Software bijvoorbeeld op het juiste nivo als er niets wordt aangeboden om te downloaden in de auto? (Heb een media met draaiknoppen in mijn Passat GTE uit 2021) Excuus dat deze thread een beetje afwijkt van het topic, ik ben wel benieuwd waar VW mee komt @CSI!
 2. Ik moet zeggen, rond de jaarwisseling heb ik ook een paar updates geaccepteerd, maar mijn versie is nu 0270, navi 22.12 ?! Hebben die updates iets te maken met de privacy instellingen van het systeem? Moet je de auto verbinden met wifi?
 3. Goeie tips allemaal, dank je! Handig wel dat je gewoon kan wisselen, voor achter, zomer winter.
 4. Hoi! Voor mijn Passat GTE moet ik de keus maken tussen all-seazon of zomer en winterbanden. Al dan niet met eigen velg. Die combinatie vond ik op het forum nog niet terug, maar hoe doen jullie dit als je extra velgen hebt? Ik neem aan dat die sensoren moeten worden ingelezen? Graag hoor ik wat ervaringen van jullie!
 5. Hoi! Mijn B8 staat nu op mooie zomerbanden met nog ruim voldoende profiel. Nu is dus de vraag, blijf ik rijden, vervang in de banden, of koop ik een extra setje velgen en monteer ik winterbanden? Opslag heb ik niet, inruilen voor all-season zie ik nergens, helaas, wat denken jullie? P.s. er is nog geen subforum voor de B8, maar de vraag is ook wat algemener
 6. Hoi! Vandaag zag ik in de app dat We Connect Plus in de aanbieding is, 119 ipv 149 euro voor een jaar. Bij mij is die zut vlak na aanschaf verlopen helaas. Hebben jullie dit afgesloten, komen dit soort aanbiedingen meer voor, zijn er nog andere manieren om hier korting op te krijgen? Ik vind de functies wel mooi, maar het bedrag best hoog. Zeker als je nog even wilt blijven rijden in. (In mijn mooie Passat GTE)
 7. Niet echt een vraag, Ik vond vandaag een heel intressant youtube filmpje wat ook wel op Passat's zal slaan. Het gaat over de electro motor, de aansturing daarvan. Voor techneuten bijzonder intressant denk:
 8. Ik moet zeggen dat ik sinds dit weekend ook ruzie heb met de app. Ik lees de auto ook uit via home-assistant, en dat is ook gestopt met werken. Mogelijk heeft dat te maken met het feit dat ik de 'privacy' anders heb ingesteld, maar de app op het hoofdscherm heeft ook geen ingevulde waarden over afstand, accu nivo etc.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden