Ga naar inhoud

MarkyMark

Full Members
 • Aantal items

  51
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door MarkyMark

 1. Kan niet anders zeggen dan top! Lekker draadloos laden en draadloos verbinden. Toch ga ik het huidige draadloze bakje van Inbay uitbouwen en ga ik het oplaadbakje van volkswagen zelf inbouwen. Ik ervaar met het bakje van inbay dat de telefoons super heet worden. tegen oververhitting modus aan.
 2. Die komt als het goed is deze week binnen. We gaan het ervaren 😀
 3. Toch niet tijdens het rijden?🤔🤔
 4. Bij deze even een kleine update. Ik ben heel blij met de uitgevoerde mod, het werkt fijn! En op een ritje van 20 minuten is de telefoon toch zn 30 tot 40 procent bijgeladen. Wel is het even wennen om bij het uitstappen (ondanks de melding op de DM) de telefoon niet te vergeten.
 5. De UX999 eergisteren besteld. Beetje onderhandeld met de verkoper, € 179,- heb dus idd een prijzige aankoop gedaan. Als ik de ervaringen mag geloven is het een prachtig apparaat.
 6. Dat is correct en tevens juist. Maar ook hier heb ik over nagedacht. Ik heb een dongle gekocht de UX999. Dit is een externe carplay/android auto module welke draadloos verbinden toelaat, net als in de nu nieuwe autos hoef je dus niet meer je telefoon middels een draadje te connecten. De UX999 bied veel meer opties dan het huidige syteem van vw zelf af. Zie link: https://a.aliexpress.com/_uzjTru
 7. Dat klopt, deze is nu komen te vervallen. Maar ik heb er nog 1 onder me armsteun. Deze ondersteund ook android auto en apple carplay.
 8. He Ozzy, Tsja, het word me wel een opgave om me telefoon in het bakje te leggen en tegelijkertijd een foto maken van hoe het eruit ziet. hahaha. Hij laad draadloos op(geen snelladen) Ik heb de Samsung S9 met een otterbox hoesje. Dit maakt het niet mogelijk om hem met hoesje te laden ivm de grootte van het geheel. Ik heb een hoesje besteld welke kleiner is van formaat. De toekomst moet uitwijzen of deze mod een uitkomst is.
 9. Vandaag de stoute schoenen aangetrokken, gereedschap uit de schuur mee. We gaan het gewoon doen. Lang getwijfeld aan mezelf of ik het wel kon, vele how to do filmpjes bekeken. Maar het is me uiteindelijk na bijna 4 uur studderen gelukt. Alwaar de verkoper me wist te vertellen dat het complex leek, het in praktijk mee zou vallen hij deed het immers in 20 minuten. Hierbij het resultaat: Geïnstalleerd de Inbay draadloos opladen. https://www.inbay.systems/en/product/charging-compartment-for-vw-passat-b8/
 10. MarkyMark

  Kap boven pedalen

  Wederom ben ik u zeer erkentelijk 🙂
 11. MarkyMark

  Kap boven pedalen

  Als een BUS. Mooi programmaatje gebruik je daar! Wellicht zou je dit artikelnummer kunnen opzoeken, dit is tijdens de installatie aan 1 kant kwijt geraakt. Het gaat dan om het zilvere binnenwerkje waar de bout ingedraaid word. Dit behoort tot de midden console achter
 12. MarkyMark

  Kap boven pedalen

  Onwijs bedankt!!! Het is me gelukt.
 13. MarkyMark

  Kap boven pedalen

  Goedemiddag, ik loop tijdens installatie draadloos oplaad bakje al tegen stap 1 aan🤣 namelijk de kap welke boven de pedalen zit. Deze zit met 3 schroefjes torx t15 vast. En dan kan je de voetverlichtings kabel los koppelen maar dan zie ik dat deze afdekkap ook nog achter de pedalen met 2 ronde zwarte doppen vast zit. Deze krijg ik met geen mogelijkheid los. Ik zie deze vorm van demontage ook niet terug op de installatie tekening. Wellicht doe ik dus meer dan noodzakelijk. Wie kan me vertellen hoe dit op te lossen. Hierbij een link naar de montage. A241320-68-1 (1).pdf
 14. Thanks! Bij mij staat dit klaarblijkelijk al aan. Had er vanmorgen even op gelet.
 15. @Rainesh zal ik anders als dit schikt woensdag 27 oktober even bij je langs rijden? Ik ben dan in den haag bij VW Wittebrug alwaar ik een nieuw discovery pro scherm gemonteerd krijg ivm 2 dode pixel lijnen in het huidige scherm.
 16. Wat voor verbetering/ nieuwe features zit er op de nieuwste software? En zou je het willen inladen op afstand?
 17. Wat is de recentste versie? Dan kan ik kijken of dit overeenkomt met mijn huidige of dat hij een update nodig heeft.
 18. Het is mij gelukt aan de hand van dit filmpje. Middels obd eleven zoeken naar: tube waarde 4 of 5. Ook kan ik via display deception de dots activeren. Echter de kleur is dan oaker geel. Het is mij duidelijk geworden middels dit filmpje dat dit aan te passen valt als je ambiant verlichting heb waarbij je de kleuren kan aanpassen onder sfeerverlichting. Dit heb ik niet, dus als ik de combinatie R toerenteller/320km snelheidsmeter met dots in het midden display wil ben ik gebonden aan de kleur geel. Tenzij iemand zegt ik weet hoe de kleuren van de dots te veranderen zonder de uitgebreide ambient verlichting nodig te hebben. Of geen dots en dan word de kleur blauw met R toerenteller en 320km snelheidsmeter.
 19. Hans, tof dat je dit iniatief neemt! voor de passat weet je het voor mij 1x h8 aub.😃 Mijn dank is groot.
 20. Dit lijkt op wat ik gisteren ook tegen kwam.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden