Ga naar inhoud

JimyB

Members+
 • Aantal items

  251
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Alles dat geplaatst werd door JimyB

 1. Gewoon de plus en minpool van de accu op airbag zetten, weet je zeker of ie werkt 🤣 Nee stroom eraf en gaan met die banaan, wel sleutel in contact anders vergrendeld ie
 2. JimyB

  Velgen set 18 inch

  Moet je even op de link drukken
 3. Herken het ook, wat ik vroeger deed was inderdaad warm draaien voor 5 minuten. Tegenwoordig is het rustig rijden, ofwel vrij laag in zn toeren in de hoogste versnelling. Is een beetje afhankelijk van hoeveel tijd je hebt, bij starten een minuutje of 2 draaien kan geen kwaad (Doe ik als ik niet te laat ben haha)
 4. JimyB

  EPC lampje?

  Nu de stekker los zit kan ik dit wel zeker weten, dat onding moet er gewoon uitgeschreven worden
 5. Misschien is dit wat? Lijkt op t stuur uit de B8 : https://www.onderdelenlijn.nl/auto-onderdelen-voorraad/onderdeel/onderdeelnummer/6c0419091e/onderdeel/stuurwiel/onderdeelid/16294445/
 6. JimyB

  EPC lampje?

  Stekker maar weer los, rijd voor geen meter met de klep aangesloten. Mis duidelijk vermogen, schommelend stationair en verbruik is aanzienlijk hoger als daarvoor. Iemand ervaring met wegschrijven? Of een adres wie dat goed kan doen voor me? Zodra de klep los zit rijd ie heerlijk, geen rare fratsen behalve t lampje van motormanagement.
 7. JimyB

  EPC lampje?

  Het is gelukt, egr klep heb ik vakkundig weten te redden, de rest was nog gewoon nieuw te noemen (qua binnenwerk dan) En t mooie, melding is pleite 😊
 8. JimyB

  EPC lampje?

  Nog steeds die van de egr waarde te hoog
 9. JimyB

  EPC lampje?

  Even afstoffen hier, Ben bezig geweest met rechtbuigen maar dat is helaas niet gelukt. Ik ga van t weekend even langs de sloop om een vervangende klep te halen. Of raden jullie aan het weg te laten schrijven? Gezien de auto nu prima rijd en zuinig is. Weet dus niet wat er gaat gebeuren als deze wel functioneert.
 10. JimyB

  Aanschaf Passat 3C

  Chrome randjes en xenon waren volgens mij alsnog optie toen der tijd En idd roest achterklep is een goeie, voornamelijk bij de hendel/kentekenplaat verlichting. Check ook even hoe je banden afgesleten zijn, want ik kan uit ervaring spreken dat die draagarmen achter goed vast kunnen zitten. (midden zitten de bouten voor de wielvlucht, die vangen puur water en vuil op)
 11. Door de kaboutertjes Ben ik ook wel benieuwd naar, ga dit weekend ook even spieken. Tijdens de wissel van de ECU alles onder t Parafaan weg gehaald.
 12. JimyB

  Aanschaf Passat 3C

  En om uit te sluiten dat ie warm is geweest als jullie er zijn : Zet je m op kanaal 15, dan zie je de olie temp
 13. JimyB

  Aanschaf Passat 3C

  Roest voorspatborden (kan misschien al te zien zijn aan blaasjes in de lak) Volgens mij heeft deze een 2-massa vliegwiel, houdt er rekening mee dat als de koppeling gedaan moet worden die dan ook vervangen dient te worden.
 14. JimyB

  Aanschaf Passat 3C

  Is het deze ? https://www.marktplaats.nl/v/auto-s/volkswagen/m1824203905-volkswagen-passat-variant-1-4-tsi-highline-rns-510-clima-sto?correlationId=88387b91-9ef7-44ab-851a-c5a39705fad2 Mocht dat m zijn, houdt er dan wel rekening mee dat er voor nu 1 sleutel bij zit
 15. JimyB

  6e versnelling

  Dit zouden de nummers moeten zijn denk ik : Misschien toch de Dealer benaderen, elders word moeilijk.
 16. Misschien even de accu eraf voor een uurtje, dan is alle stroom eraf. Kijken of dat misschien uitkomst bied. Anders ben ik bang dat het verder zoeken word richting de hendel of module (na '99 zat ie volgens mij in de ecu?) Even doorgespit hier, misschien is dit hetzelfde probleem?
 17. Had je na het vervangen van de schakelaar ook de auto uitgelezen en gereset? Zekeringen nagelopen? En brandde er een lampje op t dashboard terwijl de schakelaar defect was?
 18. JimyB

  EPC lampje?

  Uitgaand van het feit dat dit pas komt na t wisselen ECU : EGR weggeschreven op de oude, krijg met de nieuwe dus foutmelding signaal te hoog. Daarvan uitgaand is ie dus zo dichtgezet 😂
 19. JimyB

  Dsg kapot?

  Oi das een pijnlijke rekening, vliegwiel :
 20. JimyB

  EPC lampje?

  Dank voor de tip, hopelijk gaat rechtbuigen lukken. Anders zag ik er 1 op de lijst, is in de buurt
 21. JimyB

  EPC lampje?

  Vanavond maar even proberen Ik hoop het ook, dan maar met EGR aan rijden, wegschrijven kost ook wat geld...(nieuwe klep ook haha)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden