Ga naar inhoud

MarkMark

Members
  • Aantal items

    71
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over MarkMark

  • Verjaardag 27-11-1981

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Nabij Arnhem
  • Interests
    Scouting, lezen, buiten bezig zijn.
  • Naam
    Mark

Recente bezoekers van dit profiel

694 profielweergaven

MarkMark's Achievements

33

Community reputatie

  1. Hier hetzelfde. Volgens de fabrieksopgaaf ligt mijn top lager, maar tik met gemak de 250 aan. Op de GPS. Verstuurd vanaf mijn SM-T580 met Tapatalk
  2. Dankzij dit paniekvoetbal zal het heel wat sneller gaan, maar dat heeft niet iedereen in de gaten geloof ik. Een aantal dat binnen 15jaar verdubbeld is als je unesco mag geloven.
  3. Dat paniekvoetballen alleen maar meer problemen oplevert. Elke aansluiting gas in Nederland met gemiddeld 1kuub per jaar terugbrengen resulteert in minimaal 2 energiecentrales per provincie erbij. Daar is maximale teruglevering al bij in gerekend. Mensen willen een hele hoop, vooral de mensen die er helemaal geen verstand van hebben (lees politiek) maar er wordt serieus nooit nagedacht over de consequenties. Want die zijn, heerlijk typisch, voor de toekomst.
  4. Ik zeg nergens dat er niets gedaan moet worden. Het lijkt mij echter geen optie om milieuvervuiling op te lossen met een 600% toename in milieuvervuiling zodat sommige onnozelen zich beter kunnen voelen ''omdat ze zo milieubewust bezig zijn''
  5. Een van de grootste vervuiler momenteel is, juist, echte groene stroom. Mensen wekken hun eigen energie op, helemaal top. Maar. Diezelfde mensen willen hier ook geld aan verdienen. Dus terugleveren. Echter is hun huisaansluiting hier 9/10 niet op voorbereid. Dus nieuwe aansluiting. Klein puntje van aandacht: netkabels liggen vaak op eind, niet gekoppeld in een richtingenkast cq. station. Iets dat bij terugleveren van zware vermogens noodzakelijk is. Anders brand het einde van je kabel weg. Dus even een nieuw net leggen in geheel Nederland. Oude GPLKS zijn niet geschikt aangezien er in het verleden teveel gekloot is met TT en NT stelsels. Onbetrouwbaar dus. Grootste diameter momenteel is de 4×150Al kabel. Ze zijn echter nu bezig om de 4×240Al te ontwikkelen. Maar mooi. Opgelost! Toch? Nope. Leuk dat je de laagspanning aanpakt. Dit houdt echter wel in dat je midden/hoogspanning ook moet gaan aanpakken. Nu vraag je je vast af waar dit relaas heen gaat. Laatste keer dat ik in het magazijn keek kwamen die kabelhaspels uit zwaar vervuilende fabrieken die hun grondstoffen krijgen uit de grootste natuurvernietigers die er zijn. De mijnen. Maar ach. De linksomdraaiende bioterroristen van Groenlinks kunnen zich weer op de borst kloppen dat ze zo milieubewust bezig zijn.
  6. MarkMark

    Blauwe-witte rook

    Welkom op het forum.
  7. Voor mijn type zijn er schijnbaar 2 uitvoeringen. 1 die heel vaak verkocht wordt, en 1 die niet vaak verkocht wordt. Verkoper kon mij het verschil niet uitleggen dus de meest voorkomende maar meegenomen. Works like a charm.Heb een zwik foto's in mijn voorsteltopic gezet. Bedankt voor de hulp! Verstuurd vanaf mijn SM-T580 met Tapatalk
  8. Nuttige informatie, hartelijk bedankt.
  9. Had het al gevraagd in mijn voorsteltopic, maar niet echt de juiste plaats. Dus dan maar hier. Afgelopen zaterdag sprong mijn Passat op storing. Remleiding lek.. na inspectie bleek het om rechtsachter te gaan. Slang al besteld, kost maar 2 tientjes. Maar nu. Ik kan niet echt een DIY video vinden op YT die gespitst is op mijn voertuig (of is dat globaal hetzelfde?) Anyway, hebben jullie tips/trucks en do's/dont's?
  10. Dat is netjes geworden, mooie hoogte. Maar eens in de kosten en het werk verdiepen
  11. Ford? Nee dank je. Die kosten €15 voor elke gereden km. Als je geluk hebt. Staat zonder twijfel in de meest onbetrouwbare auto top 3 waar dan ook. Enige Ford waar ik uitzondering voor zou maken is een oude stang. Want stang. Heb ik nergens aangegeven, maar klopt relatief. Binnen een paar jaar is het geen probleem om een paar ruggen tegenaan te gooien. Ik zie een vrouw als de slechtste investering, daarna komt de auto. Maar het gaat idd om mijn rijgenot. Er zijn maanden dat ik minder rij dan de wegenbelasting kost zeg maar (rij gemiddeld 1500km per week voor de zaak, privé vind ik rijden niet meer zo boeiend). Echter gooi ik zonder problemen een zak geld kapot op onze huidige auto. Stiekem wel verliefd op onze Optimus en mag nog serieuze km mee.
  12. Lichtsterkte zat lijkt zo. Mooi stationaire roffel trouwens, viel mij als eerste op.
  13. 3cm stelt niets voor, ik zoek toch wel een cm of 10. De cross country van Volvo vind ik ook erg mooie auto's. Of is dat vloeken in de kerk hier? Voor een hoger model ernaast zou ik, met mijn scoutingachtergrond, gaan voor de Marauder. Zitten slechts 3 kleine nadelen aan. 1. Ik heb daar het geld niet voor. 2. Je krijgt daar geen vergunning voor in Nederland. 3. Ik heb daar toch echt het geld niet voor.
  14. MarkMark

    Wat zou jij doen?

    Dus. De TT zegt het al aardig, maar niet helemaal. Om een kort verhaal lang te maken steek ik maar eens van wal. Ik rij een 3B5 Passat 2.8 V6 uit 2002. Heerlijk luie V6 waar een chiptune niets zal uithalen. Hoeft voor mij ook. Mijn vriendin is 1.86 lang. Ik 1.94. Ons kindje die in December het gezin zal versterken heeft de ruimte nog niet echt nodig en tussen ons 3en kan je qua ruimte er een halve stam kwijt. Motorisch vind ik het dus allemaal dikke prima. Maar.... ik wil meer. Maar weet niet precies wat. Ok, hij moet hoger op de wielen komen. Ik zit nog wel eens met de rug te knoeien en een hogere instap zou fijn zijn. (Ik ben volgens mij de enige hier die een Passat wil verhogen) Daarnaast wil ik er mooiere velgen onder en fellere verlichting in de koplampen. En dan wil ik nog meer. Maar dus geen idee. Dus daar komt ie dan he, komt ie, komt ie dan he. Wat zou jij doen als je een 3B5 2.8 V6 zou krijgen en een flinke zak geld? En dan niet bijdehand zeggen dat je de auto meteen zou verkopen om er een BMW mini voor in de plaats te zetten. Het viva kort pittig kapsel forum is een paar deuren verder.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden