Ga naar inhoud

Tobiasalltrack

Members
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Tobiasalltrack won de laatste dag op januari 30

Tobiasalltrack had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

9 Neutral

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Millingen
 • Naam
  Tobias

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Inmiddels een constructie gebeund met materiaal dat ik nog in de schuur had liggen zodat ik in iedergeval mijn ouders over kan zetten. Mijn vriendin gaat vanaf de bijrijder stoel met dit knoppen paneel de verlichting bedienen. Een kant in de sigaretten aansteker en de andere aan de lichtbalk van de aanhanger. If it works, it ain't stupid 😅 WhatsApp Video 2020-01-31 at 09.28.13.mp4
 2. Heb voor de drones een grote koffer met accu's, laders lenzen etc. Die kan op de kist met de spinnen gezekerd worden
 3. Dankjulliewel! Geen mollen vangen voor mij, met een drone scan ik gewassen in bij boeren en vanaf de laptop kan ik die tijdens de vlucht uitlezen en advies geven on the spot. Soms kan een vlucht zo 30 minuten duren dus dan is het wel lekker om een tafeltje te hebben.
 4. Omdat ik steeds meer spullen voor onder andere mijn werk meesleepte in mijn kofferbak vond ik het tijd worden voor een nette oplossing zodat alles wat georganiseerd blijft. Mijn vereisten waren: Er moet gemakkelijk een zit plekje zijn. Voor mijn werk sta ik regelmatig midden in een weiland en vaak ben ik dan op een laptop bezig. Ik wilde een 220 volt aansluiting voor accu's en de laptop. Het moest niet te veel ruimte in de kofferbak innemen. En ik wil bij mijn belangrijke spullen kunnen als de kofferbak vol zit. En het moest er in 5 minuten weer uit te halen zijn. Na wat zoeken op internet heb ik het idee gekregen om een lade systeem te maken dat je met een paar klemmetjes in de kofferbak kunt zetten. Zoals je op de foto's kunt zien neemt het ongeveer 15 CM van de kofferbak in beslag. Aan de bovenkant hem ik oogjes gemaakt om elastische banden aan te kunnen haken en zo iets vast te kunnen zetten. Om het hoekje heb ik een 220V converter van max 1000 Watt die aan mijn 2e accu gekoppeld zit, ik kan dus nooit per ongeluk de hoofd accu leeg maken. De lades kunnen 90KG per stuk hebben en zijn 95CM lang. Het tafeltje kan 45KG hebben en is 50CM lang. Na het nemen van de foto's heb ik de lades al goed gevuld met zaken als startkabels, opladers, spanbanden, EHBO set, droge kleren en nog veel meer. Als de lades zijn ingeschoven is de kofferbak nog goed bruikbaar om van alles in te vervoeren. Het hout dat ik heb gebruikt is hard houten multiplex van 18mm zodat ik niet bang hoef te zijn dat er iets gaat vervormen bij grote last of dat de bovenkant doorzakt. Het tafeltje is van douglas hout dat ik nog over had van mijn vlonders. En de ringetjes aan de bovenkant heb ik gemaakt met een 3D printer. Aan de bovenkant van de kofferbak heb ik nog een extra inbouw led spotje gemaakt met een opbrengst van 900 lumen. De bovenkant van de lade is nog niet heel netjes, dit heeft er mee te maken dat hier nog een rubberen anti slip mat op moet komen zodat ik na mijn natte hond alles in no time weer netjes heb. Omdat dit niet een heel gebruikelijke aanpassing is ben ik heel benieuwd wat jullie hier nou van vinden.
 5. Oh dat is vreemd, zou je wel verwachten met een uur tarief van 120 euro... Vind het gemak waarmee de trekhaak nu werkt ideaal omdat ik deze met regelmaat gebruik. Maar zou dit weekend mijn ouders verhuizen en ben tot redelijk wat in staat. Denk je dat een andere trekhaak het systeem probleem op zou lossen?
 6. Auto heeft 5 uur daar bij de dealer gestaan en ze konden het niet vinden. Ga hem bij een andere zaak laten uitlezen. Ben bang ze de kantjes er proberen af te lopen omdat het een garantie kwestie is... Ik hou je op de hoogte als er een fout melding bekend is.
 7. Ze zeiden dat het waarschijnlijk in het canbus systeem fout ging maar daar konden ze niet bij. Vind het vreemd omdat het om oem trekhaak gaat.
 8. Goedemiddag Passat liefhebbers, Bij mijn Passat variant heb ik de mooie uitvouw functie van de trekhaak, knopje indrukken en deze komt tevoorschijn. Helaas wordt dit sinds een week niet meer herkend door de auto en de stekker naast de trekhaak geeft dus ook geen stroom meer. De dealer waar ik hem gekocht heb (Toyota) kon het niet vinden en denk dat de fout in het canbus systeem zit. Is er iemand die dit eerder heeft gezien? Misschien ergens een sensor kapot of een foutje in het systeem? De trekhaak komt dus wel elektrisch uit de auto maar in het dashboard komt geen melding dat de trekhaak er uit is en ook de stekker doet niks. Bedankt alvast voor het meedenken! Groetjes, Tobias
 9. Goedemorgen allemaal! Inmiddels rij ik nu een half jaartje een 2.0 Alltrack B7 met veel plezier, het is een auto die je bijna zonder problemen door het bos kunt slepen, elke aanhanger wilt trekken en op de Duitse snelweg ook zonder probleem 180 wilt rijden. Echter is er een klein probleem waar ik een beetje tegen aan loop, de ''ground clearance''. Ondanks dat dit model al 3 cm verhoogd is ten opzichte van de originele B7 merk ik dat ik soms nog wel het een en ander raak met de bodem. Nu is het niet gebruikelijk om op dit forum advies te vragen voor het verhogen van de auto maar ik doe het lekker toch 😛 Ik wil graag de auto met nog 3 cm verhogen maar heb tot nu toe nog geen bedrijf gevonden die dat wilt doen of onderdelen daar voor kan leveren. Momenteel heb ik er 17/50/225 banden onder zitten. Weet iemand of ik problemen zou krijgen met de wielkasten als ik er bijvoorbeeld 19/50/225 of 17/60/225 onder leg? En ik heb op een Amerikaanse variant van het VW forum een keer gelezen dat iemand Tiguan/Touareg veren en schokbrekers onder zijn passat heeft gezet en op die manier wat extra hoogte heeft gewonnen, is er iemand die dit eerder heeft gehoord en weet of dit überhaupt mogelijk is? Of ga ik dan een hoop problemen krijgen met de rest van het onderstel? Bedankt alvast voor het meedenken! Groetjes, Tobias
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden