Ga naar inhoud

Tonypassat

Members+
  • Aantal items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Tonypassat

Profile Information

  • Plaats
    Rozenburg
  • Naam
    Tony Koorevaar

Recente bezoekers van dit profiel

809 profielweergaven

Tonypassat's Achievements

4

Community reputatie

  1. Ik weet het, ik zat hier vroeger ook met mijn Passat! Geweldige mensen hier.
  2. Tonypassat

    Please help!

    Hallo iedereen, Sorry, het gaat over een Jetta, maar motorisch ongeveer een Passat geloof ik, mocht ik dit niet mogen plaatsen, gaarne verwijderen maar ik zou toch graag geholpen willen worden Ik heb sinds vorige week vrijdag een fijne Jetta gekocht, echter sinds vandaag maakt de turbo rare geluiden. Na uitlezen kreeg ik de volgende fouten: Nu vermoed ik dat het mijn turbo is, gezien dat een bekende kwaal is bij de 1.4 TSI (2007). Maar ik heb ook stiekem hoop gezet op een falende N75. Het gaat om een Volkswagen Jetta, 1.4 TSI, DSG uit 2007 met 115dkm Wie kan mij tips geven om het een en ander uit te sluiten? De problemen die ik merk: 1: vermogen verlies 2: turbo fluit niet meer (merkwaardig gisteren nog wel) 3: stotteren wanneer ik sportief optrek 4: geen motor storing lampje Als het mijn turbo is, zou iemand deze voor een leuke prijs kunnen vervangen? Ik hoor het graag! Alvast bedankt. Tony.
  3. Origineel, opgelost na VCDS update. bedankt voor je reactie in ieder geval.
  4. Tonypassat

    VCDS problemen.

    Hallo iedereen, Sinds kort in het bezit van een mooie Jetta uit 2007. Nu wil ik wat dingen veranderen wat ik bijv ook al gedaan had mijn oude Passat en bij een golf V, zoals bijv het deactiveren van backup camera in de radio zelf. Service interval + taalwijziging op de mfa werkt prima, maar zolang ik in de long coding gaat kijken / aanpassen dan geeft hij aan coding accepted maar de longcoding veranderd terug naar zijn / haar originele code ipv de door mijn aangepaste code. De eerste keer kreeg ik: re-code invalid, toen op yes gedrukt sinds dien die melding ook niet meer ontvangen, maar ook geen longcoding veranderingen meer kunnen doen. Wie kan mij helpen? groetjes Ex Passat rijder
  5. Inmiddels een andere radio gekocht. Originele MFD radio gaat de verkoop in.
  6. Dus bij mij zou het ongeveer voor 70% werken die radio?
  7. Dat snap ik, echter word er wel mee geadverteerd. Het is inderdaad bij een winkel, maar een bora heeft toch ook nooit canbus gehad?
  8. Heren en dames, Ik heb een vraag, momenteel heb ik een MFD-D type 1 in mijn Passat uit 2003. Deze radio wilde ik heel graag omdat deze zou gaan werken met mijn klokkenhuis (nav & radio info), helaas heb ik het na maanden zoeken en denken opgegeven omdat hij niet wilde werken en ben ik dus opzoek gegaan naar een andere radio. Nu heb ik de DYNAVIN DVN6201 kunnen vinden voor een mooi bedrag, hier word het volgende vermeld: * Overname stuurwielbediening * Overname Boordcomputer inclusief MFD scherm * Overname climate control * Overname originele versterker VW * Overname Parkeersensoren Persoonlijk denk ik dat je hiervoor canbus nodig hebt, ik neem aan dat mijn passat hier over beschikt omdat ik officieel een MFD-G versie nodig heb?? Kunnen jullie mij hier een beetje in sturen / helpen, is het in dit geval gewoon plug en play of kan dit zwaar gaan tegen vallen? Linkadv: http://www.inbouwnavigatie.com/vw-navigatie/radio-navigatie-vw-bora-dvd-parrot-usb-ipod-tmc (Er staat Bora, maar dit model past ook in een Golf, Passat, T5) Ik hoor graag van jullie, Tony.
  9. Maar mijn radio heeft wel de aansluiting voor de 3B0 919 754 stekker. @@dieseltje
  10. Deze -> 3B0 919 754 <- stekker heb ik niet
  11. Je mag het op mijn fullfis wel uittesten hoor
  12. Goedemorgen, Na urennnn lang google, ben ik er eindelijk achter gekomen dat mijn passat 'vroeger' uitgerust was met een NAVI MCD. Na verdere onderzoek bleek dat een MCD dus al uitgerust was met een ingebouwde TMC -> BALE! Dat betekend dus ook, dat ik een 10 polige stekker heb liggen, die eigenlijk in een MCD moet en dus niet de nodige 29pin stekker. Hoe kan / ga ik dit oplossen? Nu hoop ik stiekem dat ik toch een MDF-D uitvoering heb en geen MDF-G, dit valt aankomende tijd niet te bewijzen omdat ik zelf in de nachtdienst zit. Echter ben ik zelf wel even in het 'secret' menuutje geweest en zag ik iets met: STAMP /: *** ** 2003 (Ik weet alleen nog iets met 2003 dus vandaar de ***) Betekend dat mijn MDF uit 2003 komt? Wellicht dat iemand mij op een andere manier kan vertellen hoe ik er enigsinds snel achter kan komen. P.s. Gala werkt wel, muziek gaat harder als ik harder ga rijden & zachter als ik afrem (Dit zou dan toch ook niet mogen werken gezien mijn klachten??) Tony.
  13. Wat mij ook zo verbaasd is dat, als mijn benzine leeg is dan switchtst mijn Fis tussen bijv: lege ruitenwisser vloeistof en lege tank icoontje. Ik had vandaag de melding dat ik moest tanken alleen dat komt maar 1x langs en verder geen icoontjes. Zou dit te maken kunnen hebben dat ik wel een tmc module heb die aangesloten is, maar nog niet correct op de radio aangesloten is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden