Ga naar inhoud

frankr

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over frankr

Profile Information

  • Plaats
    Twente

frankr's Achievements

0

Community reputatie

  1. Heren, wie heeft ervaring met het terugplaatsen van de (buiten) deurhendel (rechts achter, variant 3C 2005)? Binnenplaat met slot zit op zijn plek, alleen het monteren van de deurhendel gaat verrekte lastig. Ik kan de greep vanaf buiten prima in het slot steken maar dan krijg ik de kunststof pal/haak van de greep (aan de kant die in en uit beweegt) niet achter het metalen mechanisme in het slot gehaakt. Iemand tips!?
  2. Heren, wie heeft ervaring met het terugplaatsen van de (buiten) deurhendel (rechts achter, variant 3C)? Binnenplaat met slot zit op zijn plek, alleen het monteren van de deurhendel gaat verrekte lastig. Ik kan de greep prima in het slot steken maar dan krijg ik de kunststof pal/haak van de greep (aan de kant die in en uit beweegt) niet achter het metalen mechanisme in het slot gehaakt. Iemand tips!?
  3. frankr

    Oliekoeler DSG

    haha. Tijdje terug een redelijke voorschade gehad waarbij de bumper en radiator pakket zijn weggeslagen (gelukkig geen motor schade, airbags zijn niet uit gegaan en ook chassis is gelukkig niets mis mee). Aangezien ik Passats niet door en door ken was ik benieuwd of ik ook ergens een nieuwe DSG olie koeler moet installeren. Ik wilde zeker zijn dat deze niet bij koelerpakket in zit of er naast gebouwd is. Heb inmiddels een ESRA pakket gekocht om zo alle onderdelen die ik nodig heb bij elkaar te vinden.
  4. frankr

    Oliekoeler DSG

    dre, dankje voor je reactie. Dit ie een duidelijk antwoord
  5. frankr

    Oliekoeler DSG

    Heren, hoe kom ik er achter of mijn Passat 3C DSG 2.0TDI variantuit 2005 een DSG olie koeler heeft? Hebben deze types dit standaard en waar zit deze? Alvast bedankt!
  6. Heren, Tijdje terug helaas schade gereden met mijn passat 3C/B6 uit 2005. Nu bezig met inkopen van wat onderdeeltjes waaronder beide lampen. De Passat heeft elektrisch in hoogte verstelbare lampen; welk type lamp moet ik aanschaffen, en waar moet ik op letten? Zit het hoogte verstel systeem ingebouwd of moet ik er een verstel systeem los erbij kopen?
  7. Heren, ik vond een oude blog uit 2008 over Elsawin. Ik ben dringend op zoek naar een recente Elsawin + ETKA versie voor VW. Heeft iemand een betrouwbaar adresje? Stuur me graag even een privé bericht met eventueel adres/link. Gr, Frank
  8. frankr

    Storing stuurslot?

    Beste mensen, Ik ben nieuw op dit forum. Ruim 1,5 jaar geleden hebben wij een Passat 2.0TDI variant DSG uit 2006 gekocht met toen ±160.000 op de teller (inmiddels 199.000km). Wat rijdt dit super. Na een half jaar begonnen ook bij ons de startproblemen. Ruim een jaar doorgerende (zonder dat het overigens verergerde) en bij verschillende garages naar oorzaken en prijzen geïnformeerd. Allen gaven prijsopgaven van rond de 800-900 euro en kwamen met het bekende (lul-) verhaal dat de complete stuurkolom, e-module, stuurslot etc vervangen moeten worden. Geen idee wat ik er mee aan moest. ...tot dat ik op dit forum terecht kwam. Afgelopen dinsdag de door jullie geadviseerde garage Brockhues & Engelke in Gronau gebeld. Ik werd keurig te woord gestaan en de donderdag erop kon ik er al terecht. Computer uitgelezen en werd bevestigd dat het dit probleem was. De stuurslot module is netjes vervangen, kostenplaatje: 245,- euro. Keurig. Het mooiste komt nog: bij het ophalen werd ik geïnformeerd dat 3 van de 4 pompverstuivers ook vervangen zijn. Kosteloos. Onze Passat had nog 3 oude pompverstuivers en viel, zo vertelde ze, onder een (sinds januari van dit jaar gestarte) verlengde garantie actie. Wat een service bij Brockhues & Engelke! Volgende keer weet ik de weg naar Gronau (en naar dit forum )weer te vinden. Bedankt voor de tip! Groeten, Frank Overigens, is het probleem opgelost? Vandaag en gisteren ruim 20 keer de auto gestart zonder problemen (de weken ervoor bijna 3x dagelijks het probleem gehad). Ik heb de indruk dat hij nu ook sneller reageert per klikje dat je de sleutel in het contactslot steekt. Ik ga er dus vanuit dat het probleem opgelost is, mocht het terug komen dan meld ik me weer. Update 24 september: inmiddels zijn we een maand verder en de auto start probleemloos!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden