Ga naar inhoud

PascalP

Members+
  • Aantal items

    113
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over PascalP

  • Verjaardag 17-07-1985

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Reuver

Overige

  • Vagcom
    Official NL versie

PascalP's Achievements

0

Community reputatie

  1. Probleem gevonden! Vanavond een stukje gereden met VCDS eraan. Op de momemten dat het toerental opliep, zakte de koelvloeistof temperatuur tot 8 graden! Morgen maar een nieuwe sensor halen
  2. Dan zal ik uit voorzorg de o-ring op de retour van het filter eens vervangen, dit lijkt mij dan het meest voor de hand liggend...
  3. Kan iemand mij tips geven omtrent het ontluchten van het dieselsysteem van een 2.5TDI AKN motor? Sinds dat ik mijn dieselfilter heb vervangen (origineel VW) heeft de auto het probleem dat deze regelmatig verhoogd stationair loopt (ca. 1000tpm) Bij het vervangen van het filter heb ik het nieuwe filter eerst gevuld en daarna met starten een verstuiver los gedraaid. Auto sloeg gewoon goed aan en start tot op heden nog steeds goed, alleen blijft deze met afremmen regelmatig op ca. 1000tpm hangen. Ik vermoed zelf dat dit nog iets van lucht in de pomp is. Heb zelf namelijk een soortgelijk probleem bij mijn vorige diesel (Ford) gehad. Als ik op google zoek, kom ik diverse verhalen tegen waarin ze beschrijven om de pomp met vacuum door te zuigen etc. Iemand iets nuttigs over het onderwerp? BVD!
  4. Zal eens bij de automatetialen zaak kijken of ze kabels hebben met de juiste aansluiting bij de antennevoet Heb alleen een chronisch tijd tekort om hier zelf aan te beginnen...
  5. Iemand een goed adres voor een reparateur regio Venlo/Roermond?
  6. Vandaag even aan de slag geweest, hemel achter los, antenne voet ziet er goed uit, stekkers goed, geen roest of wat dan ook. Op de antenne uitgang van de radio gemeten, hier staat 12v op. Andere antenne voet gemonteerd, ontvangst nog steeds slecht, zal dus toch wel een kabelbreuk zijn...
  7. Op Jee13.com vind ik alleen foto's van een antenne injector, geen how-to's
  8. Stond inderdaad een antenne fout in opgeslagen, deze heb ik gewist en kwam niet meer terug (tot nu toe). Denk zelf toch een kabelbreuk in de antenne kabel, zal dus van de week of in het weekend de hemel eens loshalen om de onderkant van de voet te bekijken. Iemand tips om hier goed bij te komen en hoe de hemel het beste los gaat?
  9. Antennestekker aan de kant van de radio gaat rechtstreeks de kabelboom in. Bij de voet op het dak heb ik nog niet gekeken.
  10. Ben inmiddels al iets verder, Radio uitgebouwd, aansluiting OK, als ik iets metaals in de antenne aansluiting op de radio houd, dan heb ik perfecte ontvangst. Antenne kabel doorgemeten, zowel de buitenkant van de stekker als de binnen kant liggen aan massa... Kabelbreukje dus Van het weekend dan maar eens de hemel demonteren, iemand tips hoe je goed bij de voet van de antenne komt of hoe de antenne kabel precies loopt? Antenne versterker komt er zowiezo in als de antenne gemaakt is.
  11. Interessant leesvoer, zal het eens aandachtig doorlezen! Bedankt!
  12. Heb de juiste pennen besteld. Nog even afwachten dus... Verder iemand tips betreffende slechte ontvangst?
  13. Gisteren heb ik een nieuwe auto aangeschaft en wel te weten een Passt 3BG 2.5 TDI 4motion higline die standaard uitgerust is met een MFD systeem. Nu heb ik zeer slechte radio ontvangst, krijg bijna geen zenders binnen, radio blijft ook constant zoeken... Nu heb ik al de antenne zelf eruit gedraaid, ziet er netjes uit, geen roest endergelijke op de schroefdraad. Zijn er nog meer punten die ik makkelijk kan controleren? Wil vanmiddag de MFD eruit halen om de aansluitingen op de achterkant te bekijken, iemand tips hoe je de radio eruit haalt?
  14. In de meeste gevallen gaan de lampen kapot, maar is natuurlijk makkelijk te testen door je lampen van links naar rechts te wisselen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden