Ga naar inhoud

mrkilmister

Members
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over mrkilmister

Profile Information

 • Plaats
  Raalte

mrkilmister's Achievements

0

Community reputatie

 1. mrkilmister

  Storing stuurslot?

  Beste leden, Sinds een paar dagen heb ik een vreemde storing in mijn Passat 3C uit juni 2005. Tot nu toe heeft hij 4 x bij het starten een storing aangegeven van het stuurslot. Tenminste...dat denk ik. Het lampje van een stuurtje gaat dan rood branden en er klinkt een signaal. Dan verschijnt er in beeld : Lenkung Storing. Boekje erbij gepakt, en dan blijkt het om het stuurslot te gaan. naar de dealer toe geweest, die me vertelde dat het een kastje is wat aan de stuurkolom zit. Deze kan vervangen worden a 60,- euro.....maar dan moet wel de hele stuurkolom eruit ! het schijnt wel een bekend VW probleem te zijn met de eerste modellen uit 2005-2006. Is er iemand die er ervaring mee heeft, of die me tips kan geven? Thanx, Groeten Raymond
 2. Zo....vandaag ook maar eens een setje besteld. 6000K, 40 eoro...hahaha. Wat kan er gebeuren...? Als het binnen is, laat ik het weten. Eens kijken of het 14 werkdagen duurt.
 3. Wie kan mij helpen met info over een navigatie kloon voor de Passat 3C. Het is een kloon van de RNS510. Heeft iemand er ervaring mee? Hier de link: http://www.shopperstop.biz/prod_view.asp?id=13 Alvast bedankt !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden