Ga naar inhoud

Nick-vw

Members+
 • Aantal items

  423
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Nick-vw

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Zwaag
 • Naam
  Nick

Nick-vw's Achievements

161

Community reputatie

1

Community Answers

 1. Ik heb ergens wel is gehoord of gelezen dat er tijdens het overschakelen een druppel benzine in de uitlaat komt wat door de hitte explodeerd.. Ik weet niet zeker of dit klopt, zo ja, kan je dan niet ervoor zorgen dat er een paar druppels meer in de uitlaat terecht komen? Zodat de 'fart' wat harder wordt..
 2. Probleem is gelukkig opgelost! Er zit nog een sensor achter op het blok verstopt.. deze is nu vervangen en het metertje geeft weer precies 90gr. aan!
 3. @@Fai Thnx voor je reactie! Ja de waterpomp is ook vervangen samen met de distributie. Wat bedoel je met thermo... de thermoswitch voor de vinnen?
 4. Thnx voor je reactie, maar ik heb een handbak. Gr. Nick
 5. Daar ben ik weer.. Thermostaat is een maand of 4 geleden vervangen, daarna bleef de temp meter op nog 80 gr. hangen, temp sensor is ondertussen ook vervangen omdat de temp meter steeds minder graden aangaf, en nu de sensor is vervangen blijft ie zelf na een rit van Zwaag naar Rotterdam op ongeveer 75 graden staan. Zou dit weer de thermostaat zijn? Of kan ik het nog ergens anders gaan zoeken? Ps. Thermostaat komt origineel bij de dealer vandaan.. Gr. Nick
 6. Ik heb laatst ook een chrome embleemloze grill gemonteerd en vind dat toch wel erg mooi staan!
 7. @@Mark91 Wauw!! Wat een plaatje!!!
 8. Ik zou denken de zekering van je radio bv.
 9. https://www.naafdoppenshop.com/
 10. BOSCH: 3 397 007 620 VALEO: VM376
 11. Nick-vw

  Spoiler spuiten

  Moet de spoiler vast worden gekit? Zoja Sikaflex 260.
 12. Milltek heb ik onder mijn Audi S6 gehad, de versie zonder middendemper zeg maar, en dat klonk wel heel vet! Mijn broer is met zijn Audi bij JM Tuning geweest in Dirkshorn en die heeft er een kleppensysteem onder laten monteren. Kost wat maar is wel ideaal! Heb onder mijn huidige Passat 2 Remus einddempers hangen en die hoorde je niet, toen de middendempers laten verwijderen en nu klinkt het wel oke..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden