Ga naar inhoud

jackhermens

Members
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jackhermens

  • Verjaardag 10-09-1997

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Beek
  • Naam
    Jack

jackhermens's Achievements

2

Community reputatie

  1. Zo weer even een tijdje geleden. Ondertussen zitten de andere velgen er al op. Nu heb ik nog een vraag. Weet iemand hoe ik die logo's van audi kan veranderen. Bedoel hiermee dan een sticker van volkswagen laten drukken en die er overheen of..? Misschien zijn er die ervaring ermee hebben?
  2. Had even geen andere foto bij de hand. Die rechtse is dus de mijne Was ook wel blij met de linkse geweest haha Nu hebben jullie een beeld waar ze onder moeten komen.
  3. Dat wist ik ja, maar bedoelde dat ik mijn passie dus niet met zijne kan vergelijken
  4. Mijn voorkeur gaat ook uit naar de s8 of omanyt. Alleen het probleem is om een mooie set te vinden die niet misbruikt is.
  5. Ja mijn vader heeft een b8 met 17" eronder liggen maar die heeft wel op die velgen dezelfde band hoogte als mij. Dan is het misschien toch een kwestie van proberen ja.
  6. En als ik besluit toch 18" er onder te leggen. Wat adviseren jullie dan qua vering?
  7. Is het dan de moeite waard om van 16 naar 17 te gaan?
  8. Oke bedankt voor het advies! Daar had ik inderdaad geen rekening mee gehouden. Dan zal het rijcomfort ook zeker sterk dalen? Ben namelijk ook nog steeds aan het twijfelen tussen 17 of 18 inch omdat ik elke dag tegen de 100 km rij. Wel voornamelijk snelweg. Nu liggen er 16 inch onder.
  9. Sorry, daar had ik niet heen gekeken!
  10. Ik ben momenteel aan het twijfelen welke velgen ik onder mijn 3BG variant wil gaan leggen. Ik twijfel vooral tussen deze 3. Oude model Audi S8 velg in 17 of 18 inch Oude model Audi RS4 velg in 17 of 18 inch Of Omanyt velg in 18 inch? Wat is jullie mening? *********** Eventuele andere meningen zijn ook altijd welkom! Groetjes Jack!
  11. Oke super! Zal ik dat even doen.
  12. Klopt, het lampje in de kofferbak is ook kapot. Dus dat is dan ook de microswitch? En ja inderdaad, de zoemer doet het ook niet meer. Is dit ook zelf te herstellen? Zo ja waar kan ik de onderdelen het beste kopen?
  13. Sinds kort doet de deurvergrendeling in mijn 3BG Variant het niet meer zoals het hoort. Bij openen van bestuurdersdeur sluit de auto na een aantal seconden gewoon weer terwijl de deur open staat. Ook gaat de interieur verlichting niet aan bij openen van deur en de instapverlichting in de deur ook niet. Dus als ik dan wil instappen en de auto heeft zich afgesloten komt het wel eens voor, dat ik hem weer terug vergeet open te doen en dan ineens bij het starten dat irritante geluid van het alarm af gaat In de kofferbak gaat het lampje ook niet branden bij het openen van de klep. Wat kan dit zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden