Ga naar inhoud

maurice3c

Members+
  • Aantal items

    129
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door maurice3c

  1. Deze zijn ook zwart aan de binnenkant? Dan is het interessant. Wat kosten ze?
  2. Ja dit zijn de black r-line achterlichten, bij mij te koop.
  3. Wil ik wel maar ik heb nu donkere achterlichten en die wil ik niet kapot maken want ik weet niet waar ze de binnenste los verkopen. Iemand die dit voor mij kan doen? Zie foto
  4. maurice3c

    Weer als nieuw rijden

    veerpoten zijn die dingen waar de veer op zit. Ander woord voor schokdemper.
  5. maurice3c

    Weer als nieuw rijden

    ik heb een sportline en dat is prima verlaagd. Stuurt ook goed!
  6. Ik heb er ook als een aan gedacht, heb ook een beetje stoeprandschade. Ik ga gewoon op zoek naar een nieuwe velg. Zal voor mij moeilijk worden omdat ik de zwarte versie heb. Afdraaien zou een optie kunnen zijn.
  7. de kabelboom kan ik wel vinden, dit zijn 3 kabelbomen zoals ik al ondervonden heb. Voor de rest zou ik dan graag een prijs willen weten. Heb dus alles nodig behalve de kabelbomen.
  8. Dan heb ik eventueel wel interesse in een aantal onderdelen. Maar hoe geschied de inbouw nu precies? Op die duitse site staat alleen PDC zonder OPS. Maargoed als ik alle onderdelen heb lukt de inbouw ook wel als ik een schema heb.
  9. Die handleiding had ik idd gezien. Maar neem aan dat er ook een signaal naar de RNS moet gaan? Of zit gaat dat via de gateway cq boordnet? En waar vind ik een boor van 21.3 mm? Afdraaien zoals hun dat hebben gedaan, kan ik niet.
  10. Even op die site gekeken en dat zie ik deze tekst, zie geel omlijnt. Dus voor alle 3c's in te bouwen maar niet voor 2010? Best raar want dat is het laatste productiejaar van de 3c.
  11. allereerst iedereen bedankt voor de antwoorden. Ik wil gewoon pdc met weergave op mijn RNS510. Daar moet ik even wat onderdelen voor bij elkaar sprokkelen. Wel weet ik dat het dan wel voor en achter in moet bouwen. Maar wat ik precies allemaal nodig heb, dat is mijn vraag.
  12. Ik wil dit graag inbouwen, alleen wat is er allemaal nodig. Wat ik in gedachte had is: - kabelboom achter - kabelboom voor - regelapparaat (iemand het juiste nummer voor ops?) - kabelboom naar de boordnet - sensoren + houders RNS510 heb ik al in de auto zitten. Na een zoektocht hier heb ik niet echt het juiste topic kunnen vinden waar dit goed uitgelegd wordt, vandaar mijn vraag. Heb ook al op passatinfo gekeken maar kon daar niet uit opmaken of het met ops was.
  13. overigens zonder foutmelding, zeg maar plug and play.
  14. Ik ben eruit, 1 gloeilamp en 1 led gaat niet. Bij beide de polen omgewisseld en nu werken ze wel.
  15. Vandaag even de polen omgewisseld en werkt ook niet. Led lampen wel getest met direct 12v erop en deze doen het (nieuw)
  16. Dat is wel een beetje raar, de ene moet verloopstekkers maken, de andere polen omwisselen enz.
  17. Ik heb zeg maar de t10 lampjes, deze hebben dezelfde kleine stekker die op de led lampjes zitten. Hier ergens terug in het topic zie je deze lampjes.
  18. ik zal ze eens omwisselen, stekker van mijn auto past gewoon op de led lampjes.
  19. ik heb audi lampje, dezelfde als ARIEV hierboven.
  20. Zit de +12v en massa wel goed. Heb jij dat om moeten wisselen dan? Bij jou was het toch plug and play?
  21. Dat snap ik maar het zijn originele stekkers en originele verlichting, je zou dan aannemen dat de polariteit dan hetzelfde is. Ik kan het fout hebben, dus ik ga nog eens kijken. stekker kan er maar op 1 manier op.
  22. Ik kan ze gewoon omwisselen zonder verloop kabelboom alleen werken ze niet. Wie weet hoe dat kan?
  23. ik heb een 3C8 937 049 E 30 Byte (Highend) Daar kan ik de functie verwarmbare voorruit gewoon aanvinken met VCDS.
  24. ik zou zelf gaan voor 5000 k, dit is mooi wit licht.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden