Ga naar inhoud

Nick2803

Members+
  • Aantal items

    96
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Nick2803

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Enschede

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Nick2803's Achievements

0

Community reputatie

  1. Heb auto en service gebeld en ze mijn irritatiepuntjes gezegd. Ik krijg toch nog een jaar mobiliteitsgarantie van ze, ongeacht of ik de aircobeurt laat uitvoeren. De servicemedewerker heeft alles netje tot in detail uitgelegd en nam de moeite om naar me te luisteren. Nu achteraf heb ik er een goed gevoel over. De auto is goed gemaakt en tegen een redelijke prijs als je ziet wat er is uitgevoerd.
  2. Vandaag de auto voor de beurt gehad bij auto en service in Hengelo. Zij hebben het volgende uitgevoerd: Longlife beurt 180.000 km. - olie en oliefilter vervangen - vloeistoffen controleren en afgevuld - remmen gecontroleerd - ophanging en stuurinrichting gecontroleerd - pollenfilter vervangen - banden op spanning gebracht - verlichting gecontroleerd en afgesteld - brandstofreiniger toegevoegd voor reiniging injectoren en inlaatkanaal Luchtfilter vervangen Brandstoffilter vervangen Remblokken achter vervangen Draagarmrubbers voorste draagarm achter vervangen Waren dus 2 draagarmrubbers. Uitlijnen. Led knipperlichtunit van de spiegel vervangen ( was kapot ) Dit alles heeft me 844,- euro gekost. Ik schrok in eerste instantie van de prijs, maar je weet dat als je zo'n auto hebt en je rijdt veel, dat er dan wel eens iets vervangen kan gaan worden. Heb een keer geslikt en akkoord gegeven voor de reparatie. 'S avonds toen ik de auto terug had en de factuur nakeek, zag ik staan dat ze de ruitenwisservloeistof hadden bijgevuld. Ik had er net zelf een volle flacon (4 liter ofzo) ingegooid om dat voor te zijn. Wat bleek. Hij zat tot 3 centimeter onder de rand vol, voor de laatste 3 centimeter hebben ze 1,70 in rekening gebracht. Ik had ook nog een volle flacon achter in de auto zitten. Dat zat me niet lekker. Principekwestie. Ook zag ik dat ze de kentekenplaathouder vervangen hadden. Er zat er 1 op van Huiskes - kokkeler ( daarwaar ik hem gekocht heb). Nu zit er een kentekenplaathouder van auto en service.nl op. Ik zie ook dat deze er redelijk gammel op zit. Zat me ook niet echt lekker, als is het iets kleins. Toch een kleine irritatie, want ik kom er voor een onderhoudsbeurt en niet om dat soort dingetjes te laten vervangen. Dan ga ik me ook nog afvragen of het een groot verschil zou zijn als ik naar de dealer was gegaan. Iemand die een inschattingsprijs kan geven over als ik naar de dealer was gegaan? Daarnaast heb ik geen mobiliteitsgarantie gekregen omdat ik niet direct de airco liet afpersen en bijvullen. Volgens hen is dat een stukje onderhoud en kan door achterstallig onderhoud de motor kapot gaan. Daarom willen ze geen mobiliteitsgarantie geven omdat ik geen aircobeurt heb laten uitvoeren. Ook dat zat me niet lekker. Ik ben nu voor het eerst bij een niet-dealer geweest. Tot nu toe vond ik de prijzen van de dealer wel erg hoog. Vandaar dat ik nu eens iets heb uitgezocht bij een niet-dealer. Ik twijfel nu of ik de volgende keer niet weer naar de dealer zou gaan. Wellicht is het prijsverschil zo klein dat goedkoop in dit geval duurkoop zou zijn, of sterker nog, dat het niet eens goedkoper zou zijn bij een niet dealer. Ik ben daar nog niet over uit, maar deze vraag houdt me wel bezig. Auto rijdt weer heerlijk trouwens, alleen bovenstaande irritatiepunten houden me wel bezig.
  3. Mijn passat uit 2006 is toe aan de 180.000 km onderhoudsbeurt. Ik bel de dealer. Totaal. 475 euro. Ja meneer dan worden ook het interieurfilter en de luchtfilter vervangen. Behoorlijk aan de prijs dus. Ik kon ook de uitgeklede beurt kiezen voor 300,- euro. Dan geen mobiliteitsgarantie en geen filters. Wederom de bevestiging waarom de dealer, de stealer wordt genoemd. Ik verder kijken, kom ik uit bij www.autoenservice.nl in Hengelo. Gebeld, gunstig uurtarief, veel verstand van zaken (zo klinken ze) en afspraak gemaakt. Auto wordt zelfs thuis opgehaald. Tot nu toe goed gevoel bij deze zaak. Ik ben bij ze tervht gekomen omdat ze halve finalist waren van bovag autobedrijf van het jaar 2013/2014. Heeft iemand ervaring met auto en service in Hengelo?
  4. Hahahaa ik probeer het toch maar niet, maar een beveiliging zit er dan dus niet helemaal op. Een handrembochtje in de sneeuw zit er dus nog wel in.
  5. Zomaar een vraagje. Wat zou er gebeuren als je op de snelweg rijdt en je drukt de handremknop in. Ik kan me voorstellen dat er een beveiliging op zit maar weet het niet zeker. En nee, ik ga het niet uitproberen. ) Maar ben wel benieuwd.
  6. Het is zelfs zo dat als je hem op auto hebt staan en je rijdt een tunnel in dat de lampen niet alleen aan gaan, maaar het navigatiesysteem denkt ook dat het s'avonds is en stelt de nachtkleuren automatisch in. Heeft die "auto" functie ook te maken met het bring me home licht? Overdagheb ik altijd knop omgedraaid naar rechts, dimlicht aan. En als ik bij de auto wegga weer op 0, licht uit. Moet je de knop bij het verlaten van de auto misschien op auto zetten en als je in de auto stapt op dimlicht? Ga ik eens proberen wat er dan gebeurd.
  7. Geen specifieke boete voor. Let wel op dat je je bij gevaarlijk rijgedrag schuldig kunt maken aan artikel 5 wvw. Gevaar of hinder veroorzaken.
  8. Werkt dat ook voor de mfd2 dvd in de 3c??? Ik ben niet zo tevhnisch maar zag laatst wel een golfje met een mfd scherm die gewoon een dvd aan het koekeloeren was. Dat is mooi man, wil ik ook. Maar hoe!!! Help
  9. Ja, mooi man. Gezien. Dit is de bevestiging dat ik niet terug hoef naar de dealer om nog eens uit te zoeken of ik wel de goeie PD's heb. Probleem opgelost!!!!!
  10. Heb net even al mijn facturen van afgelopen jaar nagekeken op onderdeelnummers mbt de evrvangen pompverstuivers. Ik heb er nu 4x pompverstuiver inzitten met onderdeelnummer 03G 130 073 SX Terugkijkend in dit topic zie ik staan dat dit de goede pompverstuivers zijn. TOCH??? Heeft iedereen die nu in kolonne naar de dealer gaat, ook deze onderdeelnummers op de factuur staan?
  11. De titel zegt het al. Heeft iemand eeen how to om de interieurverlichting met het brillenvakje te demonteren? Het knopje dat de binnenverlichting in combinatie met open en of gesloten portieren regelt, is defect. Nu wil ik het loshalen, Moet ik rekening houden met het ingebouwde alarm? Ik weet niet of daar bedrading van het alarm zit.
  12. PFF aan de ene kant ben ik wel een beetje klaar met het hele verstuiververhaal. Hij rijdt nu goed en wil niet weer dat hele traject in gaan. Aan de ander kant wil ik geen gereviseerde verstuivers terwijl er nu in grote getale nieuwe worden uitgedeeld. Ik ga er es ff over nadenken.
  13. Mooie actie, maar in mijn geval een jaar te laat. Trouwens het verhaal dat er mogelijk gereviseerde verstuivers in zijn gezet toen die van mij achter elkaar kapot gingen, krijgt ieder ander nu ook gereviseerde verstuivers met die terugroep actie? Of kan ik weer terug gaan om nu alle 4 reeds vervangen (gereviseerde) verstuivers nogmaals te vervangen in NIEUWE! Ben trouwens erg blij voor iedereen die dit aan gaat en er aanspraak op kan maken.
  14. Kwam er achter dat ik toch vaker op de site kijk dan ik dacht. Mooi datie weer online is.
  15. Ik vroeg me af of er ook navigatiedvd's zijn inclusief flitsers. Kan iemand me hier aan helpen? Het gaat om een MFD2 - dvd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden