Ga naar inhoud

Stimpyrules

Members
  • Aantal items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Stimpyrules

  1. @-=mYst=-: Ach ja, zal wel batterij duur kosten, maar hou nu al zo'n 50% over aan het eind van de dag Tevens rij ik nu dan ook altijd met flitsmeister aan. Dus ja, daar maak ik mij niet zo druk om. 8 Gb muziek hoor je mij ook niet over klagen. Heb nu een 4Gb ipod aan mijn MFD2 hangen. Dus dat verdubbeld al en tevens kan ik dan ook nog eens zien welk nummer ik afspeel (zie nu alleen een track nummer). Tevens kan je er ook een SD kaart met extra volume in proppen natuurlijk @Dieseltje: Thx voor de onderbouwing en de duidelijke uitleg. Dat het niet stabiel werkt is wel minder ja. Moet zeggen dat ik wel wat reviews op youtube heb bekeken en dat veel mensen zeggen dat het niet stabiel is. Klopt het dat die WinCe systemen wat trager zijn of valt dat tegenwoordig ook wel mee? Kan je bij zo'n WinCe variant ook nog switchen qua navigatie of wordt het lastig? Ik heb nu dan een MFD2 met TMC en zo. Kan ik de huidige GPS muis en TMC module bijv. behouden als ik een WinCE systeem neem? Het belangrijkste van een nieuw systeem is dat deze goed moet kunnen navigeren en bellen en blijft samen werken met mijn stuurbediening. Tevens lijkt het me handig als ik bijv. een USB stick met muziek er aan kan hangen (of streamen van af mijn galaxy S5). Leuk is dat je bijv. de airco en PDC erop kan zien, maar niet noodzakelijk. Dus nog tips dieseltje?
  2. Hey laudje81 Bedankt voor je reactie. Ik heb er even naar gekeken maar er komt nog wel wat extra's bovenop de aanschafrpijs (inbouw frame, kastje voor stuurbediening). Tevens leek mij het voordeel van zo'n chinees apparaat dat jezelf programma's er op kan installeren. Bijv. flitsmeister en dan wifi via mijn telefoon gebruiken (hotspot functie). Tevens zelf kiezen van de beste navigatie software (tomtom, IGO, enz.) Alleen werkt het ook zo goed als dat het lijkt...
  3. Allen, Ik ben van plan mijn MFD2 DVD te vervangen voor een android navigatie systeem. De keus hiervoor is dat de DVD van de MFD2 zeer snel krast en daardoor vaak al na een week niet meer bruikbaar is. Tevens werk de touch adapter niet goed met mijn galaxy S5 (bij S3 had ik geen probleem). Mijn telefoonboek valt eigenlijk niet te syncen. Als het wel lukt dat zijn de eerste zoveel contacten 'leeg' en daarna beginnen pas de contacten. Tevens als ik het telefoonboek gesynct krijg, dan herstart de tocuh adapter zich na +/- 1 minuut en werkt daarna niet meer. Vandaar dat ik eigenlijk een ander apparaat wil inbouwen. Nu heb ik bijv.Android Car DVD Player "Road Elite II" gezien. Qua prijs wel interessant en je kan zelf bepalen welke android navigatie je erop wil hebben. Tevens zit er een bluetooth module in zodat je er mee kan bellen. Alleen is de vraag of mensen met zo'n systeem ervaring hebben (heb een 3C uit 2007) en dan voornamelijk het blijven gebruiken van de stuurbediening en bel kwaliteit. De vraag is tevens of het inbouwen moeilijk is? Volgens mij krijg je alle kabels erbij en is het gewoon omwisselen. Maar kan ik bijv. de huidige GPS aansluiting blijven gebruiken? wellicht hebben jullie andere opties die ik kan overwegen qua systemen? Wil er max. 500 euro aan uitgeven.
  4. Allen, Ik heb sinds een paar dagen een galaxy S5. Nu heb ik deze verbonden met mijn touch adapter, alleen krijg ik het adresboek niet geladen. Ik kan dus wel bellen en de laatst gebelde nummers zien, maar mijn adresboek krijg ik niet geladen. Als ik verbind dan krijg ik wel de vraag op de telefoon of ik het adresboek wil delen, maar als ik toestem dan komt die vraag nog een x aantal keer. Daarna niet meer maar er wordt ook niks verbonden/geladen. Weet iemand hier een oplossing voor? Hiervoor had ik een galaxy S3 en die deed het prima.
  5. Bij mij viel het achteraf gezien mee (tot op heden dan). Vorige week effe naar de garage geweest en daar hebben ze mij 2 nieuwe lampjes voor de AFS (bocht verlichting) erin gezet. Één van de twee was redelijk slecht en werdt al een beetje zwart. Tot op heden (bijna week verder) is de melding niet meer op het scherm verschenen. Dus hopelijk heb je hetzelfde probleem Paul H. Zou in iedergeval eens daar beginnen en kijken wat het uithaalt.
  6. Blijkbaar een winter kwaal of zo... kreeg sinds gister (en wellicht langer) dezelfde melding op mijn scherm te zien van een passat van 2007. Eerder al gezien dat het lampje brande dat er een lampje stuk is, maar dat zag ik alleen als ik een scherpe bocht naar rechts maakte (en deze dus redelijk hard door reed). Merkte al wel dat de bochtenverlichting na de melding niet meer werkte. Kon vannochtend pas echt lezen wat er nu stond, aangezien die melding ook zo weer weg is. Zal vanmiddag maar effe langs de garage gaan. Denk dat het bij mij een los kabeltje is aangezien de bochten verlichting vaak in het begin wel goed werkt en pas later de melding komt. In iedergeval mooi dat ik hier wat info kon vinden!
  7. Hallo, Is het ook mogelijk dat de spiegels van mijn 3C ook automatisch kunnen inklappen bij het uitzetten van de auto en dan natuurlijk weer uitklappen bij het starten? Moet zeggen dat ik het met het knopje nog niet zo handig vindt. Vaak denk ik er aan als de sleutel er al uit is, en dan werkt het al niet meer. Dus kan zo iets dat of bij het uitschakelen van de motor of uithalen van de sleutel of het afsluiten van de auto?
  8. het werkte goed! nu kan ik de beste dame in iedergeval goed verstaan. Nog een vraagje over de TMC zender. Opzich handig voor flitsers lijkt mij, alleen op welke zender kan je hem dan het beste afstellen? En kan je alleen de TMC berichten zien via 'Info', of kan je dat ook gewoon zien tijdens de 'Radio' stand? (nog tips voor het gebruik van TMC?) Ik heb wel een boekje, maar in het duits is het toch knap lastig. Alvast bedankt, Bas
  9. Nou gisteren ook even mijn MFD2 DVD geupdate (sabor5 nog bedankt voor de bestanden! ). Het ging allemaal vlekkeloos. Eerst firmware updaten (dik 40 min verder) en toen de unlock cd. Wist alleen niet wanneer die unlock cd eruit kon, want volgens mij gata hij 'loopen'. Dus na de zoveelste keer maar eruit gehaald en de DVD v8 erin gedaan. Toen werdt de laatste update geinstalleerd en draaide alles weer super. Kan nog niet echt zeggen of ik hem sneller vind, aangezien ik de oude naviagtie (v6) nog niet veel gebruikt heb.
  10. Zelf heb ik sinds maandag ook een passat met een MFD2 DVD. Ik heb alleen de hoge tonen en de midden tonen iets harder/hoger gezet. Als ik de bass om hoog zet dan vind ik hem al snel te storend. Ook zat ik met de fader te spelen, maar dat vindt ik ook nog niet optimaal (staat nu nog in het midden). Wel een vraagje terug over de navigatie stem. Als ik de radio heb aanstaan, dan kan ik de dame in kwestie heel slecht verstaan. Ik heb al in de instellingen gezet dat het geluid gewoon hard moet (ook bij tel), maar dat hielp niet veel. Ja, tijdens het bellen kwam de dame er goed hard door, maar tijdens normaal radio niet. Misschien dat het aan de firmware ligt? Heb nu navigatie dvd v6 er in zitten en wil nog even updaten naar v8. (kan ik achter halen welke firmware er nu in zit?) alvast bedankt
  11. Euhhh KB.. euhhh nee Maar na even zoeken toch gevonden thx
  12. Helaas kan ik je niet helpen, maar heb wel een zelfde soort vraag alleen dan voor de 3C. Iemand een nederlandse versie voor de 3C (variant) en misschien van de MFD2 DVD(aangezien ik een geimporteerde auto uit duitsland krijg)? @Koen: Sorry dat ik jou post hier voor misbruik
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden