Ga naar inhoud

ron66

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ron66

Profile Information

  • Plaats
    Landsmeer

ron66's Achievements

0

Community reputatie

  1. Update van de bochtenverlichting. Ik heb de koplamp gedemonteerd, en kwam erachter dat binnenin de koplamp unit de stekker van de stelmotor voor naar links & rechts draaien los zat. Gelukkig voor mij, want bij nader vragen bij dealer kan deze niet vervangen worden. Wel het op en neer bewegen van de lamp. Als de stelmotor van links naar rechts kapot is dient men de geheel unit te vervangen kosten excl. 750,-- Gelukkig werkt alles weer. Wil iedereen bedanken voor de support
  2. Ik heb deze besteld en kost idd 100 euro excl.btw. Wat mij opgevallen is, dat mijn koplampen niet meer meedraaien in de bochten. Klopt het ondanks dat er een stuk is beide koplampen niet meer draaien?
  3. Hey bedankt voor jou info. Hoe kom ik erachter welke component stuk is. Kan ik dit constateren of mijn koplampen dan niet meer meedraaien bij stelmotor V318 bijvoorbeeld? Of is dit moeilijk te bepalen en dus gewoon losmaken?
  4. Hallo Forumers, Ik heb de volgende melding in het dashbord MFA scherm van mijn Passat 3C. (AFS ohne funktion betriebsanleitung) En op de gloeilamp pictogram knippert ook. De koplampen betreft met Xenon. Nu heb ik met VCDS de foutcode uitgelezen. (Foutcode 02627 bochtenverlichting links V318, bedrading nakijken of V318 defect.) Nu kan ik nergens vinden wat een V318 is, en aan de bedrading licht het ook niet aan. Nu werkt alles gewoon bij mijn auto. Ik heb in mijn garage tegen de muur gestaan om te kijken hoe de koplampen reageren. Ze gaan bij het starten van mijn auto op en neer, de bochtenverlichting werkt ook gewoon. Nu weet ik eigenlijk niet of de koplampen ook naar links en rechts moeten draaien. Ik weet wel dat de koplampen met de bocht meedraaien. Of dit nog zo is weet ik eigenlijk niet. Dit zal ik vanavond eens bekijken. Alvast bedankt voor de reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden