Ga naar inhoud

zwolly

Members+
  • Aantal items

    126
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door zwolly

  1. Ik heb mijn Galaxy S geupdate met firmwareversie 2.3.3 dit deed het voor de MFD2 DVD. Moest wel contacpersonen kopieren naar simkaart, wellicht werkt dit voor RNS ook.
  2. Zelfde gehad, idd accukabels eraf en tegen elkaar gehouden daarna liet de foutmelding zich wissen.
  3. Getest en werkend, gebrand op 2.4x Verbatim DVD+R DL
  4. Nee sorry, ik ben beginnend met vagcom. Misschien kan je hier wat vindenhttp://www.gerritspeek.nl/vag-com.html
  5. Dit spul misschien? http://www.carclean.nl/product/Black_WOW/Pre-WOW_Pre-Cleaner_119ml_PW-04_101988.aspx
  6. Mijn gordelpiep staat uit, handrem werkt niet anders als toen deze piep aanstond. Gordel om, koppeling op laten komen en een beetje gas handrem gaat eraf. Geen gordel om, koppeling op laten komen, beetje gas en handremknop bedienen handrem gaat eraf. Of als de de voetrem bediend wordt, knop indrukken handrem gaat eraf.
  7. Zijn die Skoda modules dan wel weer 1 op 1 uitwisselbaar, of zijn hier dan nog weer toeters en bellen voor nodig? En welke module zou dan eventueel gekozen moeten worden?
  8. Over die externe sim kan ik idd niets vinden in mijn toestel. Dat zou dus betekenen dat een module update geen zin heeft in mijn geval. (rood en groot MFA). Dus over naar wit MFA met een D versie telefoon module, als ik dit werkend willen hebben?
  9. Dit zit er nu in mijn 3c. Address 77: Telephone Labels: 3C0-035-730.lbl Part No SW: 7L6 035 730 HW: 7L6 035 730 Component: Telefon 2209 Revision: 00011000 Serial number: 0000000007033 Coding: 0020055 Shop #: WSC 05311 000 00000 VCID: EBDE45F2F5DF6644 Daar werkt de Samsung niet echt goed mee, kan wel bellen maar heb geen telefoonboek in MFA. Nu is dat is ook nog niet zo'n ramp, maar als de telefoon aangemeld is via BT, dan ook geen adresboiek meer via de telefoon zelf. Nu staat er op Ebay deze 5N0035730D en 5N0035730C te koop. De vraag is nu, zou de huidige module 1 op 1 uit te wisselen zijn door een van deze twee, en hebben we dan een werkend geheel? Of is misschien de firmware te updaten van de gemonteerde module?
  10. Welkom! Denk hetzelfde hier, bij overschakelen gefluit achterin de demper? Maar niet bij gas geven, maar bij gas loslaten voor het overschakelen, of als je iets gas bijgeeft en direct daarna het gaspedaal weer iets loslaat. Bij koudere motor hoor je het op z'n best, helemaal als je achterin zit. Bij de dealer gweest, antwoord voor mij was: "Hoort een beetje bij deze auto's".
  11. Klinkt misschien raar, maar als je toch naar de spuiter wilt waarom niet eens dit proberen. Droge theedoek op de vlek leggen en voorzichtig met een strijkbout erop
  12. Zou het te heet geworden zijn onder die bra, zwart en zon.
  13. Hahaha, ok we wachten af, ben wel benieuwd naar de ervaring.
  14. En..? Hoe bevallen ze, is het geluid wat ze laten horen wat je in gedachten had?
  15. Ik ben niet zo'n electronica kenner. Maar zou het heel ingewikkled zijn een printje te bedenken welke de Ampere's bewaakt, en bij te grote afwijking begint te zoemen?
  16. Avond heren, Waar is deze pomp precies te vinden, onder de achterbank of onder de auto? Deze pompen lijken voor veel problemen te zorgen, zouden ze niet op een of andere manier te monitoren zijn?
  17. zwolly

    airco vraag !!!

    Waar AC staat op de foto staat bij mij ECON. Knopje zal wel ongeveer dezelfede functie hebben denk ik. Weet ook niet precies wat Econ is, wat ik DENK is dat jij de AC wel helemaal apart uit kunt zetten en ik niet.(helemaal) Ben eigenlijk ook wel nieuwsgierig nu.
  18. zwolly

    airco vraag !!!

    Ik weet niet of er bij de verschillende uitvoeringen knoppen op een andere plaats zitten. maar bij mij is het de onderste drukknop in de meest rechtse draaiknop.
  19. zwolly

    airco vraag !!!

    Klinkt logisch, nu is voor mij het verhaal ook helemaal duidelijk.
  20. zwolly

    airco vraag !!!

    En wat wordt er dan bedoelt met uitzetten,...... echt uit of op standje econ?
  21. zit er niet een mute functie in die aan staat? Opnieuw aanmelden telefoon misschien. (hielp bij mij ook voor een ander probleempje)
  22. zwolly

    rammelen DSG

    Artikel van dsg dokter in autoweek. http://www.dsg-dokter.nl/_assets/41%205 ... chniek.pdf
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden