Ga naar inhoud

RichardReedijk

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over RichardReedijk

  • Verjaardag 30-11-1977

Profile Information

  • Plaats
    Klaaswaal

RichardReedijk's Achievements

0

Community reputatie

  1. Sinds kort werkt bij mij de stoelverwarming niet meer in de zitting van de bijrijdersstoel. De rugleuning werkt nog wel. De verwarming van de bestuurdersstoel werkt ook nog goed. Is dat zelf op te lossen?
  2. Bij mij werkte de tankdop ook niet. Motortje doorgemeten en die deed het nog perfect. Daarna tijdelijke bypass (buitenom) van bedrading tussen schakelaar en motor gemaakt. Probleem bleef bestaan. Het bleek dat de tankdopschakelaar in de deur kapot was, contactspray werkte niet. Nieuwe schakelaar besteld en geinstalleerd, nu werkt hij weer perfect.
  3. Knipperlichtrelais vervangen. Het gekraak is over. Maar je hoort nadat de richtinaanwijzer is gebruikt nog een aantal keer een klik in het nieuwe relais. Volgens mij blijft er nog een schakelaartje hangen ofzo in de richtingaanwijzer zelf. Kan je die ook makelijk zelf vervangen?
  4. Ik heb het volgende probleem wat zich niet altijd voor doet. Zo kan het na verloop van tijd ineens over zijn. Als ik mijn richtingaanwijzer gebruikt volgt er een krakend geluid uit de middenconsole (nabij de radio) daarna het normale geluid. Soms is het ook zo dat als de richtingaanwijzer na een bocht terug gaat het nog even blijft nakraken en piepen. Het is zowel naar links als naar rechts en lijkt steeds erger te worden. Het lijkt me een kleinigheidje, maar wat kan dat zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden