Ga naar inhoud

Daniel_tdi

Members+
  • Aantal items

    256
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over Daniel_tdi

  • Verjaardag 11-07-1983

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Gelderland

Overige

  • Vagcom
    helaas niet

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Daniel_tdi's Achievements

9

Community reputatie

  1. ok en verder nog dingen die ik in de gaten moet houden??
  2. He mensen, zit eraan te denken om ook te gaan kijken voor een W8 variant. Rij nu niet heel veel km's met m'n diesel ( 15/20k). Alleen waar moet ik rekening houden en wat zijn punten om naar te kijken? Heeft 156k gedraaid en met alle boekjes erbij gestempeld door de VW dealer. Ik lees het wel en tips en trucs zijn welkom
  3. Nou is dynamo is inmiddels vervangen, was ff werk maar vrijloop pouli is vervangen en dynamo gecheckt. Was verder is top conditie en 50 tientjes kwijt. Voordeel dat een kennis revisie bedrijf heeft. Tot zover bedankt voor de tips en mag een slotje op.
  4. Daniel_tdi

    Brandblusser

    In sommige gevallen krijg je juist niets van de verzekering als er met een poederblusser gespoten is door een passant, alleen als de brandweer het vuurtje geblust heeft. Heb ik mij laten vertellen, maar in hoeverre dat klopt??
  5. Ja maar hebt er wat meer ervaring mee denk ik en de juiste tools
  6. Thnx gaat lukken heb je er ook nog ff 1 terug gestuurd
  7. Heb net ff JB gebeld en hij gaf ook al aan dat het met de dynamo te maken heeft en waarschijnlijk de vrijloop pouli is. Alleen zijn er nog tips dan voor de dynamo los te halen of waar op te letten? Ga het morgen ochtend maar ff doen. Alleen heb ik niet het speciale gereedschap waar over gesproken word.
  8. Mensen, Al een paar keer (2x) gehad dat spontaan tijdens het rijden de symbolen van de ABS en ESP geel oplichten en blijven branden. Alleen zodra je de auto van contact afzet en dan weer op contact zet is de storing weer weg. Nu had ik afgelopen week dat ik de melding ' altenator workshop' in de display kreeg en vervolgens het acculampie rood begon te knipperen en vervolgens begon te piepen. Alleen waren wij onderweg naar een begrafenis dus kon en wilde ik niet stoppen. Alleen na een km of 5 was de melding en lampie weg en is de melding ook niet meer terug gekomen. Bovenstaande meldingen staan wel los van elkaar. Uitlezen moet nog gebeuren aangezien ik over 1 1/2 week naar Italie ga met de passie Maar iemand op voorhand al een ideetje wat het zou kunnen zijn?
  9. @ dieseltje wat kosten die ombouw moederboards als ik vragen mag?
  10. Ha mensen, Wil samen met m'n maatje ( Barry-tdi) een DAP 900 starterskit gaan kopen, daar zit dus bij: * DAP900 * Monello 6" Oranje pad * Monello 6" Witte pad * Monello 6" (licht) Groen * Monello Raffini Mezzo polijstmiddel * Monello Raffini Finale polijstmiddel Ik had met carclean gebeld ( zeer vriendelijk en behulpzaam ) en die vertelde mij op als laatste dan de NXT van Meq. te gaan gebruiken. Dit heb ik zelf al samen met de meq shampoo en kleikitje van meq. 2 emmer methode enz doe ik al, alleen krijg niet het gewenste resultaat met handmatig poetsen. Alleen een vraag voor de jeukerts hiero, waarmee kan ik bovenstaande nog aanvullen evt en is dit goed om mee te gaan beginnen? Mij lijkt ook voor het ' Monello gebeuren + de DAP900, 189 euro niet heel veel geld aangezien we het met z'n 2e aanschaffen. Grtzz.
  11. Zou met WD40 op een doekje ook geen kwaad kunnen als je het daarna maar weer schoonmaakt lijkt mij? Meerdere malen gehoord dat het goed werkt.
  12. Ik heb het zelf weer netjes gekregen met AutoGlym Super Resin polish, kreeg ik ook de zonnebrand handjes weg bij een passat van een maatje van me. Daar werkte mequiars helaas niet.
  13. Alleen het nadeel is dat de witte sml's niet meer te verkrijgen zijn
  14. Als je het euvel heb gevonden hou ik mij graag aanbevolen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden