Ga naar inhoud

SK18T

Members
  • Aantal items

    61
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over SK18T

Profile Information

  • Plaats
    Tiel
  • Naam
    Salih

SK18T's Achievements

6

Community reputatie

  1. van ellendigheid nu maar tape opgeplakt, zeker met dit weer!! maandag wordt er naar gekeken, dus hopelijk dan opgelost.
  2. Nou ik ben er intussen achter gekomen (na een regenbui) dat het tussen de deurpaneel komt! Is idd dan toch de pakking.. weer wat te doen. Of laten doen.
  3. Nee, niet uitgebouwd maar wel de grote parafan weggehaald met een waterstofzuiger al het troep weggehaald. En geloof me onder de ECU zat een zooi dat wil je niet weten. Aan de kant van het interieurfilter was het kurkdroog maar daar ook op en top schoongemaakt.
  4. Ruitenwisserarmen zijn los geweest. Maar parafan onder de voorruit kreeg ik niet los. Was ook wat bang dat die afbrak. Dus lekker laten zitten. Wel superschoon gemaakt daaronder. Ecu bakje was kurkdroog. Interieurfilterhuis was ook mooi droog. Eigenlijk alles onder parafan. Behalve onder de ECU bak.
  5. Dat ga ik van de week eens doen ja. Heb het idee dat het misschien toch daar vandaan komt.
  6. Nou ben gisteren bezig geweest. Bleek dus dat er heeeeeeeeel veel natte troep onder de ECU lag. Dat allemaal weggehaald. En de accubak was tot mijn verbazing gewoon droog. Dus ik benieuwd.
  7. Ga het van het weekend doen. Dus ga gewoon even kijken. Bedankt voor het aanbod iig.
  8. Ik heb het wel gevonden, alleen zijn de foto's verlopen jammergenoeg.
  9. ok, thnx ga gelijk eens even neuzen,
  10. iemand wat foto's hoe het eruit ziet onder de accubak, en welke pluggen het zijn zeg maar. of kan je het gewoon niet missen?
  11. https://www.vr6clubholland.nl/forum/viewtopic.php?f=26&t=9105 deze dus?
  12. ok, ik zal eerst eens de accu pluggen even doorblazen. Misschien is het dan opgelost. En anders de deurpaneel maar doen, dat is net iets meer werk. Dus eerst maar het makkelijke,
  13. ok, dat is toch gewoon zo'n rubber die dwars door de carressorie heen gaat zeg maar? en deurpakkingen.... wat moet ik mijn eigen daar bij voorstellen??
  14. Ik ben er sinds vandaag achter gekomen dat er serieus water onder/op de mat ligt. Nu las hier en daar over de zgn. accu-pluggen die verstopt zitten. Zou dat het enige probleem kunnen zijn, over zouden er meerdere oorzaken kunnen zijn? Had al hier op het forum rondgeneusd voor oorzaken, maar kom er niet echt uit. thnx alvast!
  15. Het kl#te is dat ik geen andere sticker kan krijgen doordat er 1 heeft zitten slapen. Auto komt ook een beetje ongeloofwaardig over bij evt. verkoop. Niet dat dat op korte termijn gaat gebeuren maar toch... Daarintegen is alles wel netjes ingevuld in de boekjes. Wat bij deze motor hoort.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden