Ga naar inhoud

Roen

Members+
  • Aantal items

    152
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Roen

  1. Roen

    Lekkage

    Die avatar das mijn wagen. Compleet hetzelfde. Inclusief nattigheid Mooi hè
  2. Roen

    Lekkage

    Bij mij heb ik dus ook het verhaal van natte voeten aan de bijrijderskant. Ik heb de accu verwijderd en de plug daaronder verwijderd. Maar ik zie dat er water net achter het dashboardkastje naar binnen stroomt. Ik lees hier dingen over afvoerpijpje van de airco. Waar zit die, en wat is parafaan. Zegt mij helemaal niks. Overigens is het dashboardkastje zelf wel droog. Het gaat over een 3B.
  3. Heel mooi, wij hebben dezelfde velgen alleen een maatje kleiner. Alleen jammer van het Audi logo op de naafkappen. Zou toch voor VW naafkappen gaan.
  4. En de radio doet het weer. Maar ff een tijdje naar cd's geluisterd, had geen zin om in deze kou met de auto bezig te zijn. Heb helemaal niks vervangen, van de week was het ontvangst weer helemaal kraakhelder. We zullen zien hoe lang het goed blijft gaan. @Dieseltje: bedankt voor de tip. Topic mag bijdeze op slot.
  5. Het is alleen voor het op slot doen, een alarm zit er niet op.
  6. Ik zal morgen bij daglicht eens kijken bij de eventuele oplossingen die jullie geven. Alvast dank daarvoor.
  7. Als je de auto op slot doet of van het slot af, dan knipperen de knipperlichten een x of 3. Maar nu bij het afsluiten van de auto knipperen de lichten niet meer. Auto gaat wel op slot. Waar zou dat aan kunnen liggen?
  8. Daar zal ik morgen eens naar kijken.
  9. Ja dat was het wel. Sinds een tijdje stoort ie erg. Zo ongeveer de enige zender die het wel goed doet is RadioNL, maar dat is totaal niet mijn ding.
  10. Onze autoradio stoort, en nu heb ik de radio in mijn bus geprobeerd en daar is het signaal wel goed. De antennekabel en stekkers zitten er goed in, maar waar zou het aan kunnen liggen?
  11. De halve maantjes onderaan de foto gaan om de pinnen van de hoofdsteun en met de 2 "vleugeltjes" klik je het vast. Die zijn verstelbaar voor verschillende breedtes van de hoofdsteunen. Op het midden van de foto zit een draaiknop, om het scherm te draaien in elke gewenste houding. heb op marktplaats een advertentie gevonden, niet waar wij hem vandaan hebben, maar volgens mij is het systeem hetzelfde. http://link.marktplaats.nl/399098142
  12. Wij hebben eerst een set van akai gehad, en nu hebben we de ipad op een houder gemonteerd. Ideaal voor de kleine meid op de achterbank.
  13. Oei, van die Blackbird is weinig over. Ik hoop dat ze uiteindelijk geen schroefjes over hebben.
  14. Wat ziet dat ding (niet negatief bedoeld) er ontzettend goed uit voor bijna 10 jaar oude motor. Ik ben nu zelf bijna 3 jaar motorloos. Heb een aantal jaren een cbr600f gereden. Heb ook altijd gezegd dat er nooit een chopper zou komen, maar ik ga er denk ik toch eens eentje huren om te kijken hoe het rijd. Ontzettend veel plezier met motorrijden, hoop voor je dat er nog een paar mooie motordagen aankomen voor je dit seizoen. Ook veel plezier met het poetsen. Al dat glimmende moet natuurlijk niet dof worden.
  15. Die 3C variant mogen ze hier wel op de oprit neer zetten hoor
  16. Wat is een parafaanplaat als ik vragen mag?
  17. Ik zou 'm bijna in het topic rattenketels willen zetten Ieder z'n smaak laten we maar zeggen.
  18. Vorige week zaterdag heb ik er 1 bij ons in het dorp gezien. Er zat een duits kenteken op.
  19. Uit de APK is gebleken dat ik rechtsvoor een speling heb van minder dan 1 mm op de fuseekogel. Volgens de apk keurmeester moet dit gemaakt. Nu zou ik dit willen maken, maar mijn knowhow en gereedschap laat dat niet toe. Normaal gesproken heb ik voor klusjes aan de auto de neef van mijn vrouw daarvoor, hij is monteur, maar die is de komende maanden erg druk. Is er hier iemand die mij daarbij zou kunnen helpen, tegen een vergoeding uiteraard. Maar daar komen we wel uit. Alvast bedankt.
  20. Nu horen we het niet meer. Volgens mij is het alleen als het erg warm weer is. Maar ik zal er op letten. Dank u allen voor de tips.
  21. Roen

    Waarom VW Passat?

    Wij hebben diverse auto's gehad. Ik rij al jaren in een bestelbus van de zaak en vrouwlief heeft een paar jaar in lease auto's rond gereden. Toen zij van baan verwisselde kwam er een einde aan de lease auto's, en hebben we de volgende auto's gehad. 1: Saab 900 bj, 1989. viel bijna uit elkaar na een jaar, en voor dat 'ie apk gekeurd moest worden hebben we 'm weg gedaan. 2: Peugeot 205 1.9 GTI, bj, 1990. leuk scheurbakkie, alleen ging er meer olie dan benzine doorheen. Na 1,5 jaar rijden werd ie toch iets te klein met een kleine op de achterbank 3: Renault Laguna 2.0 benzine bj, 1994. Fijne ruime auto, tot 'ie ons meerdere malen liet staan. Motor stopte er vanzelf mee. Soms kon je 'm na 5 minuten weer starten, maar soms ook pas na een half uur. Voor een paar honderd euro door een garage bedrijf naar laten zoeken wat het probleem was. Diverse dingen vervangen, niets hielp. Toen naar een Renault dealer, en die hadden het probleem gevonden, voor 99,9% zeker dat het verholpen was. Nou je raad het al, die 0,1% deed ons de das om. Weer hetzelfde probleem. Toen weer terug naar de Renault dealer, met het verhaal dat ie het weer niet deed. De dealer belde ons op, dat ze het probleem nu wel gevonden hadden. De vorige eigenaar heeft er zelf een start onderbreker in gebouwd. Die maakte zo nu en dan geen contact meer, waardoor de auto ermee stopte. Ondertussen hadden we geen vertrouwen meer in deze auto. Dus zijn we op zoek gegaan naar een andere. Dat is geworden een, 4: Volvo S40, benzine bj, 1998. ook een hele fijne auto, maar eigenlijk toch iets te klein. Wij golfen allebei, en dan heeft een S40 een krappe kofferbak als daar 2 complete golfsets in moeten. Dus zijn we gaan kijken naar een station. 5: Dit is toen een Volkswagen Passat Variant 3b 1,9 TDI bj, 2000 geworden. Ja een diesel, na jaren in benzine auto's rond gereden te hebben. We stelden ons zelf de vraag: "Wat willen we wel op de oprit hebben, en wat niet"? Voor ons was al gauw duidelijk, dat een auto uit Europa moet komen. Alles wat in Azie wordt gemaakt, komt hier niet op de oprit. We hebben toen een keus gemaakt uit Audi, Volkswagen en Skoda. Franse auto's doen we niet meer. Italiaanse auto's zijn voor de echte monteurs onder ons, doen we ook niet. Volvo en Saab, worden het meest aangeboden op LPG. Doen we ook niet meer. Op gas moet je koken, niet auto rijden. Toen bleek een Audi toch nog even wat te duur. Skoda, konden we niet echt een mooie vinden, en Passats waren er genoeg. Dus dit is 'm toen geworden. We rijden nu bijna een jaar rond in deze auto en ik hoop dat we er nog zeker een paar jaar langer van kunnen genieten. Nu is het voor mij wel duidelijk, dat wanneer er weer een andere auto moet komen, dit een 3BG moet worden. Ik ben helemaal gegrepen door het VW virus
  22. Wel een groene dop, maar geen stuurtje. Ik had al even gekeken, maar daar zit nog genoeg olie in.
  23. Is dat het reservoir dat bij het reservoir zit van de ruitensproeiervloeistof? Want in de boekjes kan ik er zo gauw ff niks over vinden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden