Ga naar inhoud

Roen

Members+
  • Aantal items

    152
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Roen

  • Verjaardag 21-02-1975

Profile Information

  • Plaats
    Amerongen vanaf 02-10-2011

Overige

  • Vagcom
    Nee

Roen's Achievements

0

Community reputatie

  1. Roen

    Lekkage

    Die avatar das mijn wagen. Compleet hetzelfde. Inclusief nattigheid Mooi hè
  2. Roen

    Lekkage

    Bij mij heb ik dus ook het verhaal van natte voeten aan de bijrijderskant. Ik heb de accu verwijderd en de plug daaronder verwijderd. Maar ik zie dat er water net achter het dashboardkastje naar binnen stroomt. Ik lees hier dingen over afvoerpijpje van de airco. Waar zit die, en wat is parafaan. Zegt mij helemaal niks. Overigens is het dashboardkastje zelf wel droog. Het gaat over een 3B.
  3. Heel mooi, wij hebben dezelfde velgen alleen een maatje kleiner. Alleen jammer van het Audi logo op de naafkappen. Zou toch voor VW naafkappen gaan.
  4. En de radio doet het weer. Maar ff een tijdje naar cd's geluisterd, had geen zin om in deze kou met de auto bezig te zijn. Heb helemaal niks vervangen, van de week was het ontvangst weer helemaal kraakhelder. We zullen zien hoe lang het goed blijft gaan. @Dieseltje: bedankt voor de tip. Topic mag bijdeze op slot.
  5. Het is alleen voor het op slot doen, een alarm zit er niet op.
  6. Ik zal morgen bij daglicht eens kijken bij de eventuele oplossingen die jullie geven. Alvast dank daarvoor.
  7. Als je de auto op slot doet of van het slot af, dan knipperen de knipperlichten een x of 3. Maar nu bij het afsluiten van de auto knipperen de lichten niet meer. Auto gaat wel op slot. Waar zou dat aan kunnen liggen?
  8. Daar zal ik morgen eens naar kijken.
  9. Ja dat was het wel. Sinds een tijdje stoort ie erg. Zo ongeveer de enige zender die het wel goed doet is RadioNL, maar dat is totaal niet mijn ding.
  10. Onze autoradio stoort, en nu heb ik de radio in mijn bus geprobeerd en daar is het signaal wel goed. De antennekabel en stekkers zitten er goed in, maar waar zou het aan kunnen liggen?
  11. De halve maantjes onderaan de foto gaan om de pinnen van de hoofdsteun en met de 2 "vleugeltjes" klik je het vast. Die zijn verstelbaar voor verschillende breedtes van de hoofdsteunen. Op het midden van de foto zit een draaiknop, om het scherm te draaien in elke gewenste houding. heb op marktplaats een advertentie gevonden, niet waar wij hem vandaan hebben, maar volgens mij is het systeem hetzelfde. http://link.marktplaats.nl/399098142
  12. Wij hebben eerst een set van akai gehad, en nu hebben we de ipad op een houder gemonteerd. Ideaal voor de kleine meid op de achterbank.
  13. Oei, van die Blackbird is weinig over. Ik hoop dat ze uiteindelijk geen schroefjes over hebben.
  14. Wat ziet dat ding (niet negatief bedoeld) er ontzettend goed uit voor bijna 10 jaar oude motor. Ik ben nu zelf bijna 3 jaar motorloos. Heb een aantal jaren een cbr600f gereden. Heb ook altijd gezegd dat er nooit een chopper zou komen, maar ik ga er denk ik toch eens eentje huren om te kijken hoe het rijd. Ontzettend veel plezier met motorrijden, hoop voor je dat er nog een paar mooie motordagen aankomen voor je dit seizoen. Ook veel plezier met het poetsen. Al dat glimmende moet natuurlijk niet dof worden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden