Ga naar inhoud

dieter

Members+
  • Aantal items

    181
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over dieter

Profile Information

  • Plaats
    Belgie

dieter's Achievements

0

Community reputatie

  1. Het koppelringding was er vantussen gevallen waardoor beide pompen niet draaien. Morgen maar eens terug plaatsen en nog eens testen. Alvast HARTELIJK bedankt voor alle reacties. Dieter.
  2. Kan het signaal voor de injectors gemeten worden met een led tester? Mijn vader vertelde net dat er koelwater op die stekker is gemorst, hij heeft wel beide kanten uitgedroogd, maar toch heb ik het idee dat de pomp er goed opzit en de motor geen diesel krijgt.
  3. Hallo, Betreft een avf motor van 2005. We hebben de pomp eruit gehaald om de aansluiting voor het vacuüm systeem te lijmen. Twee dagen later alles netjes er terug in en nu slaat de motor niet aan. Alles is aangesloten op de correcte plaats en er is geen lek tussen de pomp en cylinderkop. Moet zo een motor op een manier ontlucht worden? Want na een half uur demarreren wil ze nog niet aanslaan. (Het is redelijk dringend, ik heb de wagen morgen nodig om te gaan werken). Dieter.
  4. Terwijl we bezig zijn, ik zou de lagers voor en de remmen rondom moeten vernieuwen, zijn hier merken die prijs kwaliteit beter uitkomen dan andere? Alvast dank, Dieter
  5. Zijn er mensen die fotos hebben van een 3BG met origineel VW sportonderstel en 19 of 18 inch wielen? Wil je die fotos mailen naar dieterboey@hotmail.com of de link hier even zetten. Danke Dieter.
  6. dieter

    CAN-BUS in 3BG 2002?

    wat kan je meer of minder als je een quadlock stekker hebt voor je radio?
  7. dieter

    Airbag

    Accupool helpt niet
  8. dieter

    Airbag

    Ga ik straks even proberen, anders word het een rit naar de dealer. Dank voor de snelle reacties
  9. dieter

    Airbag

    Hoi, ik heb een week zonder stuur airbag gereden ( moest wat kabels enzo bijleggen ). In de tijd dat ik zonder eed kreeg ik een foutmelding, airbag, wat normaal is. Nu heb ik gisteren alles terug gemonteerd dus ook de airbag, maar de storing blijft. Moet deze gewist worden met een vagcom, of bestaat er een andere truc voor? Daag Dieter
  10. Mss proberen de sleutels opnieuw aan te leren?
  11. dieter

    Lekkage

    Is er al meer nieuws?
  12. dieter

    Sportonderstel

    Hoi, na wat zoekwerk blijkt dat ik een sportonderstel heb, maar hoeveel staat de auto dan lager dan een gewoon onderstel? Daag Dieter
  13. dieter

    Lekkage

    Ik dacht dat er aan de voorkant links en rechts een leiding naar beneden moet lopen, maar tot iemand dit bevestigd moet je nog niet heel je dakhemel eruit gooien om dit te controleren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden