Ga naar inhoud

CJIB

Members+
  • Aantal items

    74
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over CJIB

  • Verjaardag 07-08-1988

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    Lelystad

Overige

  • Vagcom
    908.1

CJIB's Achievements

0

Community reputatie

  1. Temp hoort niet te dalen. (terwijl de motor draait ) Zou ook je thermostaat eens vervangen.
  2. CJIB

    Verlengde oprijbokken?

    Ik ben op zoek naar een manier om fatsoenlijk onder de auto te kunnen werken. Nu heb ik 2 oprijbokken alleen dan staat de auto uiteraard scheef. Nu zoek ik iets in de trant van oprijbokken maar dan een stuk langer zodat der hele auto er op kan.. Iemand enig idee?
  3. CJIB

    2 Tiptronic vragen

    Ik denk dat ik dan maar eens mijn olie ga laten peilen en evt bij laat vullen.. Zodra ik meer weet laat ik het hier even weten. bedankt voor de feedback.
  4. CJIB

    2 Tiptronic vragen

    Hoe is het kruipen dan? heb het gevoel dat een heel klein heuveltje al teveel is om op te "kruipen" en zorgt ervoor dat de auto zogoed als tot stilstand komt. is dat normaal? of hoort hij met wat meer "kracht" te kruipen? de reden dat ik dit vraag is dat ik het idee heb dat het kruipen steeds minder wordt.. maar of dat kan?
  5. CJIB

    Turbo lek?

    Ik heb sinds een tijd het probleem dat mijn auto een stuk langzamer is geworden.. De gasreactie is ook een stuk lager, je moet het gaspedaal simpelweg veel verder intrappen dan voorheen.. Nu hoor je de turbo nog steeds fluiten, maar ook met een soort blazend geluid. alsof er ergens een lek is.. maar ik kan niks vinden! vooral op lagere toeren waarbij je voorheen accelereerde op de turbo moet je nu flink gasgeven.. Zijn er bekende plekken waar ik kan kijken? of zou er een andere oorzaak kunnen wezen? vooral op lage toeren hoor je hem wel fluiten en blazen maar er komt geen power los.. Uitgelezen met vagcom heeft geen foutcodes opgeleverd..
  6. CJIB

    2 Tiptronic vragen

    1. Ik heb sinds ik de auto gekocht heb last van trillingen bij het opschakelen en kleine bonkjes bij het gasgeven of juist gas loslaten. Nu na 5.000 KM gereden sinds een nieuwe koppelomvormer en olie e.d. lijkt het steeds minder te worden en lijkt de bak steeds soepeler te worden. Kan het zijn dat het de koppelomvormer of de olie gewoon moet inslijten? en dat het nu bijna zo ver is? Voordat ik kosten ga maken.. 2. Kruipen van de bak lijkt wel iets minder dan voorheen.. max 10 km/h. En bij een kleine opwaartse weg of drempel wilt hij bijna niet kruipen. Hoeveel km/h kruipt zo'n bak gemiddeld? Kan zijn dat het niets is maar ik vraag het toch even
  7. Turbo is het sowieso niet, het lijkt er op dat mijn kleppendeksel en nokkenasspanner pakking aan de achterkant van het blok lek zijn.. gevolg van gevalletje PCV ?
  8. Het klonk echt alsof er druppels op een gloeiend deel vielen, met bijbehorende geur..
  9. Nee, nadat ik hem had afgezet en weg wou lopen.
  10. Ik vond dat mijn auto altijd wel wat "branderig" rook, als in een soort verbrande toast geur. Maar gisteren kwam ik thuis en stapte ik de auto uit toen ik het wel heel erg rook. toen ik goed luisterde hoorde ik een soort "tsst, tsst, tsst" geluid. Waarop ik de motorkap open deed maar niks bijzonders zag.. Het geluid en het kleine beetje rook wat ik zag kwam ongeveer bij het schutbord vandaan iets aan de passagierskant.. Lekt er iets olie ofzo? Ik kan niets bijzonders ontdekken namelijk.. Ik las iets over PCV slangen / klepjes? Heeft iemand enig idee waar ik kan kijken? Je ziet namelijk bar weinig..
  11. Ik zou de auto even uit laten lezen, klinkt als een probleem met de verstuivers of een elektronisch probleem. (denk aan een sensor oid) Graag je post uit onderstel weghalen, dubbelposten word niet erg gewaardeerd.
  12. CJIB

    Passat voelt zo log

    Mijn passat stuurt best wel licht eigenlijk.. Mis ik nu iets hier of? (stock onderstel)
  13. Weet jij wellicht een goede zaak of persoon die voor mij de bakolie wilt inspecteren (oliepeil, kleur olie) en eventueel wilt verversen? Maakt me eigenlijk vrij weinig uit waar in Nederland als het echt een goede is maar het liefst in een straal van 100 km van Flevoland..?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden