Ga naar inhoud

boxie

Members
  • Aantal items

    82
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door boxie

  1. boxie

    geen vermogen meer

    Na een dikke week geen problemen gehad te hebben viel de motor vanmiddag op de weg naar huis weer in de noodloop. Ik merkte al dat hij erg slecht trok toen ik de autobahn weer op wilde. Toen ik thuis kwam en de auto achteruit de oprit op reed sloeg hij af en toen ik hem daarna weer starte liep hij rond de 1000 rpm. Kan dit door de turbo komen?
  2. boxie

    geen vermogen meer

    Gisteren bij de garage geweest en hier konden ze ook niet veel vinden omdat de storing er nu niet meer is momenteel. Hij dacht dat het misschien (op zijn duits) het ventil wat voor de turbo zit kapot kan zijn. Iemand een idee wat hij hier mee bedoeld?
  3. boxie

    geen vermogen meer

    Ok, das mij duidelijk (zie andere topic) maar de monteur heeft gisteren de auto stilstaand even snel uitgelezen en daar kwam niet iets naar voren over een pompverstuiver. Kan het zijn dat dit wel naar voren komt tijdens het rijden? Bij mij zijn cylinder 1 en 2 al vervangen dus ik kijk er eigenlijk niet raar van op als er weer eentje kapot gaat.
  4. boxie

    geen vermogen meer

    ...en nu ff in normale taal zo dat ik het ook begrijp Is dat iets wat eenvoudig is te verhelpen of moet dat ook door de garage gadaan worden? Hij bedoelde dat je nu rijdend moet laten uitlezen, dat is het beste wat je nu kan doen, je hebt al iemand die vlakbij je woont en volgens mij bedoelde hij met PPD, de injectoren.. Thanks
  5. boxie

    geen vermogen meer

    Ik snap er trouwens ff helemaal niks meer van. Toen ik vanmorgen naar mijn werk reed heb ik op het laatste stukje ff het gas flink intrapte vloog ik als vanouds weer weg. Bij de volgende kruising nog een keer weer flink ingetrapt en niks aan het handje. Toen ik vanmiddag weer naar huis reed heb ik de eerste kilometers weer lekker rustig gereden en op de snelweg gewoon 130km. Toen ik de grens over reed heb ik het gas weer eens flink in getrapt en binnen no time zat ik op de 180km. Snap er ff helemaal niks meer van
  6. boxie

    geen vermogen meer

    ...en nu ff in normale taal zo dat ik het ook begrijp Is dat iets wat eenvoudig is te verhelpen of moet dat ook door de garage gadaan worden?
  7. boxie

    geen vermogen meer

    Super aanbod, pb is al verstuurd
  8. boxie

    geen vermogen meer

    Hier hoop ik natuurlijk ook een beetje op, er zijn al 2 bij mij vervangen dus wat mij betreft mag nummer 3 of 4 nu kapot zijn.
  9. boxie

    geen vermogen meer

    Ik rij over het algemeen best wel rustig en vooral met koude motor maar hij heeft intussen al wel 180.000 km gelopen dus...
  10. boxie

    geen vermogen meer

    Ben vanmiddag bij de garage geweest en heb op het laatste stukje snelweg ff het gas diep ingetrapt en daar was de storing weer. Hij vliegt dus direct in de noodloop en ik kon mijn weg verder vervolgen als een bejaarde. Bij de garage uit laten lezen en deze vertelde me dat het iets met de turbo is of met de aansturing van de turbo. Ik heb nog nadrukkelijk gevraagd of het niet de luchtmassa meter is en hij zei dat dat het niet was. Volgende week gaan ze hem volledig doormeten en tot zo lang maar kalm aan rijden dus. Iemand een idee mocht het de turbo zijn wat zo'n "geintje" me gaat kosten?
  11. boxie

    geen vermogen meer

    Sinds gisteren heb ik bijna geen vermogen meer. Ik reed op de snelweg 130km en ik wilde een auto inhalen en gaf wat gas bij en toen kwam er een melding die ik niet zo snel lezen kon want hij verdween direct weer maar toen begon mijn lampje voor het starten (voorgloeien) te knipperen. Ik had daarna totaal geen vermogen meer en kon ook niet meer de cruisecontrol gebruiken. Ik heb 's avonds nog een stukje gereden en het lampje knipperde niet meer maar ik merkte wel dat ik zeer weinig vermogen had. iemand enig idee wat dit kan zijn? Ik ga vandaag na mijn werk langs de garage om hem uit te laten lezen.
  12. Nou na verschillende mailtjes gestuurd te hebben nog steeds geen reactie van autodinges. "Goede" service dus, kan dus iedereen afraden daar iets te bestellen. Ik koop er in elk geval nooit meer iets.
  13. Dank je voor de info, heb er weinig vertrouwen in en ben bang dat ik de originele radio weer terug moet bouwen met losse navi kijk even op mijn site. staat heel wat leuks bij. Had al ff gekeken maar kan me momenteel ff geen nieuwe radio veroorloven
  14. Dank je voor de info, heb er weinig vertrouwen in en ben bang dat ik de originele radio weer terug moet bouwen met losse navi
  15. De leverancier heb ik vandaag ook al een mailtje gestuurd maar die is niet snel met antwoorden. Het gaat trouwens niet om het scherm maar om de knoppen.
  16. Ik heb de bovenste en was er tot een paar weken geleden redelijk tevreden over. Sinds een paar weken is de schakelaar van de navi kapot, blijft hangen en reageerd niet meer. Sinds vandaag is ook de schakelaar "src" kapot, deze veert nog wel maar reageerd niet meer. Kan nu alleen nog met de afstandsbediening schakelen. Ik hoop dat ik een bedrijf vindt waar ze deze radio's kunnen repareren en wat natuurlijk niet in de papieren loopt. Hij is nu zo'n 3 jr oud.
  17. Dan vraag ik me af waarom ik de vorige keer 30% zelf heb moeten betalen???
  18. Gisteren had ik weer de hoofdprijs. Stap om 4.15 in de auto om naar mijn werk te gaan en noppes nada, startmotor draaide wel rond maar motor sloeg niet aan. Om 8 uur de garage bij mij in de buurt gebeld (repareerd hoofdzakelijk vw en audi maar is geen officiële vw garage) en die kwamen al snel tot de conclusie dat het een pompverstuiver was. Ik baalde als een stekker want vorig jaar in juni was cylinder 1 kapot en nu dus nr 2. Ik heb hem gevraagd naar coulance van VW omdat bij de vorige reparatie VW 70% betaald heeft. Hij reageerde een beetje vreemd en zei dat hij toch zijn best voor me ging doen alleen mocht VW dat doen moet hij de auto naar een officiële VW garage brengen. Kreeg vanmorgen telefoontje van de garage en hij vertelde me dat VW 100% (ja jullie lezen het goed) voor hun rekening neemt. Nu wordt vandaag de auto naar een andere garage gebracht en kan ik hem als alles goed gaat morgen weer op halen. De auto heeft nu zo'n 170.000 op de teller en is van 2007. Ik ben natuurlijk blij dat VW dit betaald maar ben nu al bang wanneer de volgende kapot gaat.
  19. Ik ben denk ik nu ook aan de beurt tenminste als een "pompedüse" of zoiets een verstuiver is. Gisteren met snelheid van 160km op de duitse autobahn (31) richting huis opeens de hele kermisverlichting aan en motor uit. Kon hem gelukkig rustig uit laten rollen en heb de hulpdienst gebeld van vw. Binnen een half uur was er een sleepwagen en toen de auto erop gezet. Bij de garage auto weer geprobeerd en hij sloeg gewoon aan. Had dat op de snelweg natuurlijk ook al geprobeerd maar geen succes. Auto ff snel uitgelezen want het was al 5 uur en toen constateerde de monteur het probleem al. Vandaag wou hij een uitgebreide test doen dus ik kreeg netjes een leenauto mee die ook door vw vergoed wordt voor 3 dagen. Mijn autokooi voor de hond paste er mooi in dus kon de boel zo over zetten en toen de hond er weer in. Vanmorgen werd ik al op tijd gebeld en het was dus wat ze al dachten. Hij had al een aanvraag ingediend voor een coulance regeling en vw vergoed dus 70% dus geen € 800= gelukkig. Heb 2 week geleden net een nieuwe distributieriem erom gekregen incl rollen ed en gelukkig bij een vw garage laten doen want nu heb ik wel weer de mobiliteitsgarantie. Nu maar afwachten op het telefoontje van de garage want hij dacht hem vanmiddag klaar te hebben. De auto heeft overigens nu 151.000km gelopen (motorcode weet ik zo niet maar vermeld ik later als ik de auto terug heb) bj. 2007
  20. Bij Nieuweschans net over de grens in Duitsland. In het hoge noorden dus
  21. Mijn distributieriem moet binnenkort ook vervangen worden. Ik heb hier in de buurt geïnformeerd en moet daar rond de €550= betalen. Uiteraard zoek ik verder want ik heb hier toch wel wat voordeliger adressen voorbij zien komen. Zijn er mensen hier op het forum die goedkopere adresjes hebben of die het misschien wel zelf kunnen?
  22. Ik heb dit ook sinds een tijdje en met ongeveer dezelfde kilometerstand. Ik ben er al mee bij de garage geweest hier in Duitsland maar daar zeggen ze gewoon dat het de turbo is en heel normaal is. Ik vind het vreemd omdat hij van de een op de andere dag dat geluid maakt en daarvoor was het er niet. Ik heb vorige week ook nog iets anders gehad (misschien heeft het een met het ander te maken) maar toen ik in de 3e versnelling flink doortrapte begon hij opeens even te haperen. Lag bijna met mijn snufferd op het stuur trouwens maar daarna heeft hij het nog niet meer gedaan. Moet wel zeggen dat dat gefluit bij een koude motor erger is dan dat hij op temp. is. Ik heb nog garantie dus ik ga volgende week weer naar de garage en kijken wat ze er nu van zeggen. Vind het geen fijn gevoel.
  23. Afgelopen week ben ik de 100000 gepasseerd, heb er een foto van kunnen maken.
  24. Ik heb ook af en toe (laatste niet meer) zo'n brand lucht alleen komt het bij mij niet achter vandaan maar voor bij de motor rechts. Ik heb met regenachtig weer daar ook eens wat damp vandaan zien komen. De dealer heeft al eens druk op alle leidingen gezet van het koelsysteem en geen lek gevonden maar dit heeft blijkbaar niet geholpen. Ook heb ik een paar weken geleden dat stotteren gehad tijdens accelereren maar dat was de volgende dag weer over en ik heb er nog geen last meer van gehad. Volgende week gaat hij naar de garage voor onderhoud dus dan zal ik de klachten weer eens voor leggen.
  25. Dit helpt dus maar tijdelijk, heb het ook al eens gedaan en na een paar kilometer ging de waarschuwing weer branden en dan heb ik ook nog dat de datum nu een dag achter loopt. Toen maar naar de dealer gegaan nadat ik er zelf al ongeveer een halve liter had bij gevuld. Bleek dat er nog een beetje bij moest en probleem was opgelost.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden