Ga naar inhoud

boxie

Members
  • Aantal items

    82
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over boxie

  • Verjaardag 02-07-1965

Profile Information

  • Plaats
    Weener

boxie's Achievements

0

Community reputatie

  1. boxie

    geen vermogen meer

    Na een dikke week geen problemen gehad te hebben viel de motor vanmiddag op de weg naar huis weer in de noodloop. Ik merkte al dat hij erg slecht trok toen ik de autobahn weer op wilde. Toen ik thuis kwam en de auto achteruit de oprit op reed sloeg hij af en toen ik hem daarna weer starte liep hij rond de 1000 rpm. Kan dit door de turbo komen?
  2. boxie

    geen vermogen meer

    Gisteren bij de garage geweest en hier konden ze ook niet veel vinden omdat de storing er nu niet meer is momenteel. Hij dacht dat het misschien (op zijn duits) het ventil wat voor de turbo zit kapot kan zijn. Iemand een idee wat hij hier mee bedoeld?
  3. boxie

    geen vermogen meer

    Ok, das mij duidelijk (zie andere topic) maar de monteur heeft gisteren de auto stilstaand even snel uitgelezen en daar kwam niet iets naar voren over een pompverstuiver. Kan het zijn dat dit wel naar voren komt tijdens het rijden? Bij mij zijn cylinder 1 en 2 al vervangen dus ik kijk er eigenlijk niet raar van op als er weer eentje kapot gaat.
  4. boxie

    geen vermogen meer

    ...en nu ff in normale taal zo dat ik het ook begrijp Is dat iets wat eenvoudig is te verhelpen of moet dat ook door de garage gadaan worden? Hij bedoelde dat je nu rijdend moet laten uitlezen, dat is het beste wat je nu kan doen, je hebt al iemand die vlakbij je woont en volgens mij bedoelde hij met PPD, de injectoren.. Thanks
  5. boxie

    geen vermogen meer

    Ik snap er trouwens ff helemaal niks meer van. Toen ik vanmorgen naar mijn werk reed heb ik op het laatste stukje ff het gas flink intrapte vloog ik als vanouds weer weg. Bij de volgende kruising nog een keer weer flink ingetrapt en niks aan het handje. Toen ik vanmiddag weer naar huis reed heb ik de eerste kilometers weer lekker rustig gereden en op de snelweg gewoon 130km. Toen ik de grens over reed heb ik het gas weer eens flink in getrapt en binnen no time zat ik op de 180km. Snap er ff helemaal niks meer van
  6. boxie

    geen vermogen meer

    ...en nu ff in normale taal zo dat ik het ook begrijp Is dat iets wat eenvoudig is te verhelpen of moet dat ook door de garage gadaan worden?
  7. boxie

    geen vermogen meer

    Super aanbod, pb is al verstuurd
  8. boxie

    geen vermogen meer

    Hier hoop ik natuurlijk ook een beetje op, er zijn al 2 bij mij vervangen dus wat mij betreft mag nummer 3 of 4 nu kapot zijn.
  9. boxie

    geen vermogen meer

    Ik rij over het algemeen best wel rustig en vooral met koude motor maar hij heeft intussen al wel 180.000 km gelopen dus...
  10. boxie

    geen vermogen meer

    Ben vanmiddag bij de garage geweest en heb op het laatste stukje snelweg ff het gas diep ingetrapt en daar was de storing weer. Hij vliegt dus direct in de noodloop en ik kon mijn weg verder vervolgen als een bejaarde. Bij de garage uit laten lezen en deze vertelde me dat het iets met de turbo is of met de aansturing van de turbo. Ik heb nog nadrukkelijk gevraagd of het niet de luchtmassa meter is en hij zei dat dat het niet was. Volgende week gaan ze hem volledig doormeten en tot zo lang maar kalm aan rijden dus. Iemand een idee mocht het de turbo zijn wat zo'n "geintje" me gaat kosten?
  11. boxie

    geen vermogen meer

    Sinds gisteren heb ik bijna geen vermogen meer. Ik reed op de snelweg 130km en ik wilde een auto inhalen en gaf wat gas bij en toen kwam er een melding die ik niet zo snel lezen kon want hij verdween direct weer maar toen begon mijn lampje voor het starten (voorgloeien) te knipperen. Ik had daarna totaal geen vermogen meer en kon ook niet meer de cruisecontrol gebruiken. Ik heb 's avonds nog een stukje gereden en het lampje knipperde niet meer maar ik merkte wel dat ik zeer weinig vermogen had. iemand enig idee wat dit kan zijn? Ik ga vandaag na mijn werk langs de garage om hem uit te laten lezen.
  12. Nou na verschillende mailtjes gestuurd te hebben nog steeds geen reactie van autodinges. "Goede" service dus, kan dus iedereen afraden daar iets te bestellen. Ik koop er in elk geval nooit meer iets.
  13. Dank je voor de info, heb er weinig vertrouwen in en ben bang dat ik de originele radio weer terug moet bouwen met losse navi kijk even op mijn site. staat heel wat leuks bij. Had al ff gekeken maar kan me momenteel ff geen nieuwe radio veroorloven
  14. Dank je voor de info, heb er weinig vertrouwen in en ben bang dat ik de originele radio weer terug moet bouwen met losse navi
  15. De leverancier heb ik vandaag ook al een mailtje gestuurd maar die is niet snel met antwoorden. Het gaat trouwens niet om het scherm maar om de knoppen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden