Ga naar inhoud

matie555

Members
  • Aantal items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door matie555

  1. Goed idee. Ik zal eens in het forum zoeken wie er in omgeving Almere een Vagcom heeft. Dank je.
  2. Beste forum leden, Ik heb mijn passat nog maar 10 maanden, en heb sinds een aantal maanden een ACC error. In mijn passat zit een adaptive cruise control. Deze doet het nu al een aantal maanden niet meer. De bekendste en grootste dealer in Amsterdam (waar ik ook de auto heb gekocht), kan de fout niet vinden en stel voor om mijn auto voor enige tijd te onderzoeken. Ik heb hier geen vertrouwen in, te meer omdat ik in het verleden met mijn vorige auto ook al een storing had, die de dealer pas na 4 weken had opgelost. Hier heb ik dus geen zin meer in. Ik vermoed dat er iets fout zit met het computer systeem. Vorige maand heeft de auto een groot onderhoudsbeurt gehad, en toen was de storing verdwenen. Echter na een paar dagen kwam deze weer terug. Kunnen jullie mij een passat specialist aanbevelen. Graag een privé mail. Dank je. Mat.
  3. Weet iemand of deze +12V binnenverlichting kabel, ook in de buurt van de radio onder het middenconsole is te vinden? Scheelt een hoop werk.
  4. He, dat is raar. Ik heb ook een 3c, maar dan een Comfortline. Ook bij mijn 12V plug, heb ik alleen spanning als de motor draait. Als de motor uit staat, dan blijft de RNS510 wel aan, maar de 12V plug gaan uit. Is dit te veranderen?
  5. Ik heb ook zo'n houder. Weet iemand hoe ik deze houder kan verwijderen? Ik dacht dat ik al eens een beschrijving in dit forum had gezien...maar ik kan hem niet meer vinden. Ik wil mijn Brodit houder voor mijn PDA, op die plek hebben. Alvast bedankt.
  6. Tja..graag...ik wil ook zo'n pakket...liefst nog met LLumar folie op de ramen. Doorzichtige LLumar folie op de voorramen, en getint op de achterramen. Welke dealer heeft het lef om dit pakket aan te bieden. Ik denk dat er ook nog wel markt voor is.
  7. Hmm....niemand...Blijkbaar heeft iedereen een af-fabriek alarm in laten bouwen. Helaas...
  8. Ik ben van plan om een Alarm van DEFA 801 CANBUS zelf in te bouwen. Ik zag in de beschrijving dat ik het paneel van de bestuurders portier moet verwijderen. Heeft iemand tips hoe dit gemakkelijk kan? Hebben jullie nog tips mbt de inbouw? Bijv: - Moet ik de minpool lostkoppelen van de accu bij het inbouwen. Krijg ik geen problemen bij het weer opspanning brengen van de auto. - Ik heb geen VAGCOM...heb ik dit nodig? - ik zag dat er ook een sensor in de dakhemel gemonteerd moet worden. Wat is een handige manier om dit te doen. Alle informatie van DEFA staat gelukkig goed beschreven op: http://www.defa.com/uig_a.php3?lang=14&ndid= Alvast bedankt. Mat.
  9. Tja Joost, je heb gelijk....af fabriek was misschien beter. Weet iemand of deze alarm "Defa 801 Canbus Alarm Klasse 3" in mijn Passat variant 3C past. Ik zag dit op de website: http://www.autoshopdetijger.nl/website/ ... ba26fe23b0 Heeft iemand ervaring hier ook ervaring? Waar moet ik op letten met het inbouwen...of is er een mede lid die me zou willen helpen? Dank je.
  10. Dank je voor je snelle reactie. O.k. dan wordt het dus de 215/55 VR 16 voor de 2.0TDI 103kw DSG. Met een top van 203km/h moet de VR dus voldoende zijn.
  11. Bij het bestellen van mijn nieuwe leasbak, kan ik kiezen tussen verschillende typen banden. Hier hangt ook een prijskaart aanvast. Kan iemand mij vertellen wat het verschil is tussen deze letter type aanduiding: 215/55 HR 16 215/55 VR 16 215/55 WR 16 215/55 ZR 16 Bedankt.
  12. Dennis, Ziet er erg toppie uit.....dit wil ik ook. Met deze Xenon lampen heb je dan ook de hoogte verstelling? Is dit niet verplicht? Volgens mij moet de auto dan ook voorzien zijn van een koplamp was installatie? Hoe heb je dit geregeld? Wat heb je trouwens in je telefoon houder?
  13. Ja, ik ben ook benieuwd wat je voor de verlaging hebt gedaan. Ik wil dat ook.....
  14. @tassap: Ik zie in je onderschrift dat je ook een parkassist af-fabriek heb genomen. Ik ga dit ook in mijn nieuwe passat bestellen. Bevalt het tot nu toe nog steeds? Gebruik je het vaak? Thx.
  15. Hi...kun je een foto plaatsen?
  16. He, da's goed te weten. Zou je ook nog een extra sirene binnen in kunnen installeren, zodat dit gast die mijn auto openbreek, gek wordt van het geluid . (en misschien ook nog effe een traangas capsule laten opengaan ).
  17. Heeft iemand ervaring met het zelf inbouwen van de passat alarm? En zoja, waar kan ik de onderdelen kopen?
  18. Omdat ik een HTC mobiel heb, dacht ik ook om een Kufatec Fiscon module aan de RNS 510 in te bouwen. Ik hoop wel dat de telefoon dan via de stuur knopjes is te bedienen.
  19. Gents......dank voor al jullie suggesties.....ik ben overtuigd....140pk en dan bij JD laten chippen.....dan ben ik nog iets sneller dan de 170pk. @hv: dat is precies wat ik dacht....volgens mij trek de 140pk met DSG goed door naar de 180
  20. Ai, da's niet handig. Ik ben ook van plan de RNS510 te nemen. Ik dacht dat bij een telefoongesprek, de navigatie stem dan stil is. Ik heb in mijn vorige auto een Pioneer navigatie systeem gehad, en in de telefoonstand, geeft het navigatie systeem alleen een klein piepje (je kan het volume instellen) in plaats van een stem. Dit is handig, dan weet je dat je even op je Nav scherm moet kijken welke afslag je moet nemen. Weet iemand of dit ook kan met de RNS510?
  21. Ik zit nog te dubben of ik voor de 140 of de 170 pk ga. Of 140 pk met chippen. Ik ben geen hard rijder, en ik hoef ook niet als eerste bij het verkeerslicht weg te zijn. Wat ik wel fijn vind, als ik snel kan optrekken van 100km/u naar 150km/u. Om effe op de snelweg door te trekken en invoegen verkeer voorbij te rijden. Ervaringen...?
  22. Heeft er iemand ervaring met het Lane Assist systeem? Is dit wel de 750 euries waard?
  23. Dank je Otello. Niet erg als ik telkens het knopje moet indrukken...zo vaak zal dit toch niet voorkomen. Mooie car heb je trouwens...ik ga ook een vergelijkbare bestellen.
  24. Ik wil het secure pakket bestellen. Weet iemand of het ik het interieur alarm kan uitschakelen, zodat ik de hond even in de auto kan laten (wel met het schuifdak op een kier), zonder dat het alarm afgaat?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden