Ga naar inhoud

Audiman

Members
  • Aantal items

    72
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Audiman

  • Verjaardag 17-03-1974

Profile Information

  • Plaats
    het Oosten des lands

Overige

  • Vagcom
    Yep

Audiman's Achievements

1

Community reputatie

  1. Antonio en Barry, super! Ik ga de boel ff checken, hartelijk dank! Grtz, Audiman.
  2. Hallo allen, ik ben op zoek naar een (bedradings)schema of zo waarin ik de kleuren van de bedrading van alle 4 de speakers van alle deuren kan zien. Na het vervangen (upgraden) van de oude defecte speakers nl toch ergens een foutje gemaakt denk ik... Om nu alles te checken wil ik graag er even een lijstje bijhouden om toch van een setje nieuwe speakers te kunnen genieten. Het gaat om een Passat 3B van 9-2000. Alvast hartelijk dank!
  3. Hee dank je, ik ga eens ff kijken! Verstuurd vanaf mijn GT-I9195 met Tapatalk
  4. Mag ik vragen waar je deze vandaan hebt? Verstuurd vanaf mijn GT-I9195 met Tapatalk
  5. Ik vermoed dat het deze was ja... Verstuurd vanaf mijn GT-I9195 met Tapatalk
  6. Hallo allen, Ik ben aan het kijken naar een geschikte plaats voor mijn turbodrukmeter (VDO 52mm). Al diverse dingen gezocht en gezien maar ik ben er nog niet helemaal uit, de asbak is een geschikte plek maar vergt aardig wat geknutsel en het zicht is niet optimaal, de stuurkolom-behuizing lijkt me ook niet helemaal ideaal wbt de zichtbaarheid van de andere meters e.d. De A stijl zou een goede optie zijn, maar ik wil liever geen al te opvallende bedoeling hebben daar. (dan wordt ie waarschijnlijk in het matzwart uitgevoerd) Ik heb eens bij een JD meeting een mooie zwarte behuizing gezien in een donkerblauwe Passat 3BG... Heeft iemand ergens een meter gemonteerd en wil daar zijn bevindingen of ideeën over delen, dan graag! Ook aankooptips (bedrijven/sites) hiervoor zijn van harte welkom! Heb je er nog een liggen, laat maar horen! Groeten, Audiman.
  7. Hallo allen, Omdat mijn versnellingsbak (5 hand "EEN") lawaai begint te maken, zou ik graag een gereviseerde bak monteren. Mijn vraag is of ik er verstandig aan doe om een 6 bak in te bouwen of het bij een 5 bak moet houden. Weet iemand welke 6-bak (code's) er goed zijn over te zetten, en hoe zit het met startmotor, baksteunen e.d. Wat moet er aangepast worden? De koppeling gaat uiteraard ook vervangen worden, nog goede tips? Het gaat om een 3B Variant (eind 2000) met een AVG motor met iets meer als de standaard 81Kw. Welkom zijn ideeën, tips en goede adviezen mbt de bakwissel. Hoor graag van jullie!! Groeten, Audiman.
  8. Aan de onderzijde van de radiator, bestuurderszijde vlakbij je interkoeler, zit er ook een, weet niet of je die bedoelt?
  9. WD40!! En schoon is uw kunstgeb... eeh auto. Heb het zelf bij de hand gehad door een bij een verkeerd aangebrachte wegafzetting met de auto over een vers te asfalteren weg te rijden, zo een die "in de primer" staat. Het achterraam was zo bruin/zwart dat je er niet eens meer doorheen kon kijken!! De rest van de auto had dit uiteraard ook, het leek wel "two-tone" lak! Is verzekeringswerk geworden en alles is ook vergoed, maar ik heb in eerste instantie alles zonder enige moeite alles van de lak afgekregen. Wat wd40 op een doek spuiten en je veegt het weg zoals kalk op je glazen douchewand uit de reclame van cillit bang, maar dan zonder trucage... mensen uit de wegenbouw gebruiken dit ook, of dieselolie. Uiteraard de auto na deze behandeling even goed wassen! Suc6, en nee: ik heb géén aandelen in WD40...
  10. check ff je pompje, deze gaat eerder lekken dan een tankje namelijk, scheelt vaak ook erg veel werk. Succes!! Audiman.
  11. Amerika: het land van de ongekende stommiteiten, eeh, ik bedoel de ongekende mogelijkheden... of zo.
  12. Nou.... waar blijven de - 20's??? Vannacht/ochtend in de buurt van Emmeloord en Lelystad is het ruim onder de - 20 geweest dus waar blijven de pics?! Grt, Audiman.
  13. @ Bjorn: Brqlo, maar draai in ploegendienst dus dat je me nooit gezien hebt zou kunnen! @ Nard: Foto?!
  14. Ha, ik heb ook een lage!! - 12 vannacht, rond 04.20 uur tussen Zelhem en Ruurlo: Brrr!!
  15. Bij de loop-Audi die ik voor mijn zoontje kocht zat gewoon een papiertje met daarop de bestelnummers van alle losse onderdelen. Gewoon eens de dealer bellen lijkt me dus, Succes! Groeten, Audiman.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden