Ga naar inhoud

7700

Full Members
 • Aantal items

  478
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Berichten die geplaatst zijn door 7700

 1. Ik heb hier ook nog een climatic bedienpaneel liggen, gekocht vanuit mijn wens om te moderniseren. Het punt waar ik tegenaan liep is dat er aan de jouwe (en mijn oude) ook fysiek een kabel zit en aan het nieuwere paneel dat ik heb liggen niet. Geen idee hoe dat verder in elkaar steek.

 2. 2 minuten geleden, Rampie95 zei:

  @7700 dat het onbegonnen werk is ben ik me tot op zeker hoogte van bewust, echter zou ik toch graag de poging willen wagen :)

  Ik weet niet hoeveel kennis, kunde en vrije tijd je hebt natuurlijk. Het kan vast, maar het is ECHT veel werk en ik denk niet dat het veel vaker gedaan is. Dus wellicht ben je ook wat aan het pionieren dan 🙂.

 3. Wat jij hebt @Rampie95 is een mechanische aircobediening. Die had ik ook in mijn vorige 3C. Het inbouwen van automatische aircobediening is een heel verhaal, je mist sensoren bij de uitstroomopeningen en de stelmotoren in het kachelhuis. Ik heb destijds de conclusie getrokken dat het onbegonnen werk is.

 4. Ik heb een GEN 2 clima unit liggen. Ik heb de how-to van @Diver bekeken, deze: 

  Ik heb wel de bruine 16-polige stekker en vermoed dat ik die gewoon om moet pinnen zoals beschreven.

  De 20-polige zwarte stekker heb i niet, ik heb een 18-polige stekker. Mijn vraag is: wat moet ik ompinnen voor de ombouw van GEN 1 > GEN 2?

  Het antwoord heb ik zelf helaas nog niet kunnen vinden.

 5. 12 uren geleden, Marco456 zei:

  Kwam deze ook toevallig tegen

  Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI Highline Executive Edition
  € 9.999,00

  Zijn dat normale prijzen tegenwoordig? Ik vind het nogal een bak met geld voor een diesel met meer dan 3 ton op de teller.

  Leuk om te zien dat anderen ook lekker zitten te 'Excellen' voor dit soort beslissingen. De praktijk is wel weerbarstig, ik ga van werkgever switchen en ga van 2.000 km woon/werk weer naar (max) 15.000... En dat is met het meeste thuiswerken. Besloten de Passat wel te houden en 'stick to the plan' te doen. Zeker het komende jaar.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden