Ga naar inhoud

NLZ20VT

Members+
  • Aantal items

    115
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over NLZ20VT

  • Verjaardag 24-02-1977

Profile Information

  • Plaats
    Almere
  • Interests
    Auto's, Vrouwen

NLZ20VT's Achievements

0

Community reputatie

  1. lijkt me wel. Als ik 90km heb gereden is mn meter nog niet eens uit de hoek
  2. Mijn verbruik is gemiddeld 1 op 10 op 225/40/18 bandjes. Ik rijdt altijd stevig door en rijd voor het grootste gedeelte 80km weg (rij daar wel 100) en bebouwde kom.
  3. Ik tank meestal 95 bij shell en zo af en toe rijdt ik V-power, ngk bougies, voor geschreven type en zijn zeker goed aangedraaid anders kan ik wel stoppen met mn werk. Misschien is het wel wat vervuiling, er staat nu 175.000 op de klok, komend weekend ga ik ff het inwendige van de motor reinigen met een flesje Tunap, geweldig spul is dat. Het lost ook compressie verlies op door verkleefde zuigerveren en zorgt ervoor dat overal waar de olie komt het systeem gereinigd wordt, ik heb erg goede ervaring met dit spul. Misschien dat ik wat compressie verlies heb. We zullen zien. Bedankt in ieder geval voor de genomen moeite en wordt vervolgt !
  4. Ok maar zoals je eerder zei over de lange tijd tussen 3800 en 6000 tpm is dat toch niet iets wat raar is als ik al richting de 165 - 170 pk zit ?
  5. het is puur een gevoel. Toen ik hem net had voelde hij wat gretiger. Misschien zit het wel gewoon tussen de oren hoor! Daarom heb ik hem eigenlijk laten loggen om te laten bekijken door mensen van het forum. Voor wat betreft het tussen gechipt en niet gechipt. Ik heb wel een katvervanger en een volledig 2,5 " rvs uitlaat systeem dus dat zal allicht wat helpen! Misschien ben ik alweer gewend geraakt en wordt het tijd voor een chippie 8P ?!
  6. Kunnen de Vag-com techneuten hier even hun oog over laten gaan? Dank u! De klacht is dat ik het gevoel heb dat hij niet meer zo lekker oppakt, minder gevoel van trekkracht heeft. Hij is niet gechipt. Heeft Milltek 2,5" RVS uitlaat en Supersprint katvervanger. Gelogd in de 3de versnelling.
  7. Zoals de titel aangeeft, zoek ik iemand in de buurt van Almere die Vag-com heeft en die bereidt is om mijn auto te willen loggen, ik mis wat vlotheid/gretigheid van de motor en verdenk de LMM, maar voordat ik deze domweg ga vervangen zou ik wel willen weten of het hier ook echt inzit. btw. N75 klep is nog niet zo lang geleden vervangen. Bij voorbaat dank! Greetz, Niels
  8. Nou die 10 liter minder heeft je hondje echt geen last van hoor, lekker voor de 4-motion gaan zeg ik!
  9. precies, moest ik ook, maar is binnen half uurtje gepiept. Ltrs
  10. nee hoor, alleen het electrisch gedeelte gaat los en die heb je er binnen een half uurtje af. Er hoeft ook niets opnieuw ingeleerd te worden.
  11. Ok, dat is niet veel geld, je kunt nu een ruildeel handeltje beginnen met al die ABS modules Grtz
  12. @DM Wat kostte dat geintje naar de VS nou als ik zo bescheiden mag zijn ?
  13. nee, als de remvloeistof enigzins vervuilt is en dus donker van kleur dan zie je op een gegeven moment de vloeistof schoner worden en weet je dat je verse vloeistof hebt. Je kunt voor het beginnen het reservoir iets leeg te trekken tot er een klein laagje achter blijft en dan vullen met verse vloeistof en dan beginnen af te zuigen op de klauwen. En eerst het nippeltje dicht draaien voor dat je stopt met zuigen. En misschien ten overvloede, maar hou het potje vol dan is er niets aan de hand. succes
  14. Als je bedoeld via de ontluchtingsnippels aan de klauwen dan is dat geen probleem, zolang je maar tijdig bijvult. groet!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden