Ga naar inhoud

Ari007

Members
  • Aantal items

    91
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Ari007

  • Verjaardag 24-04-1987

Profile Information

  • Plaats
    Leiden

Overige

  • Vagcom
    Fouten uitlezen..3B

Ari007's Achievements

0

Community reputatie

  1. Kan je mij een prive bericht sturen met eventuele prijs ervan.
  2. paneel onderdeel nummer 3B0 858 069 AT 2AQ aangepast: bezel naar paneel.
  3. Heren, Ik ben gisteren begonnen met 1din conversie naar 2din, nu heb ik alles weg zitten slijpen zoals aangegeven in de how-to`s. aangezien ik bij de dealer niet de zwarte 2din paneel meer kon krijgen dacht ik er 1 te bestellen uit china. 3x raden... paneel past er niet op verschilt met orginele maat, heeft iemand hier ook ervaring mee ? overigens ben ik nu op zoek naar de orginele paneel 3B0858069 AT 2AQ + paneel voor blower. (geen climate) heeft iemand deze te koop, kan weinig vinden behalve chinese zooi.
  4. Ari007

    Dagrijverlichting

    Das mooi ga ik ook maar binnenkort doen, ben m`n Look a like devil eyes wel zat, ben nu heldere koplampen aan het zoeken als ik deze heb dan begin ik met de DRLtjes in m`n bumpergrill.
  5. De greep om de achterbank te klappen is los Kun je zelf eenvoudig de greep repareren?
  6. Ik ga binnenkort m`n ditributieriem laten vervangen, nu zie ik alleen op mijnautoonderdelen.nl en carpartsdirect.nl verschillende soorten kits ? op mijn kenteken krijg ik 3 soorten contitech CT919K4 CT919K2 CT919K1 Wat is nou het verschil van deze 3 de prijs van K1 is ook hoger dan de k2 en k4. en wat is mij aan te raden multi-riem?
  7. Ari007

    Raar geluid voor

    Bij zacht remmen hoor ik niks en bij hogere snelheden ook niet. het is echt puur bij bochten en link/rechts de oprit op.
  8. Ari007

    Raar geluid voor

    Ik heb sindskort last van dat als ik instuur naar rechts of links bij een oprit dat je een bonk geluid hoort, ook merk ik dat wanneer ik m`n stuur helemaal naar rechts of links draai en ga rijden dat die bijna uit elkaar valt, wat zou dit kunnen zijn ? ff een aanvulling als rechtdoor op een drempel rij dan hoor ik helemaal niks
  9. Ari007

    stickers

    ik heb ook van die stomme sticker op m`n achteruit staan aan de binnenkant, alleen ben ik bang dat ik de lijn voor achteruitverwarming beschadig.
  10. Ari007

    Verbruik te hoog.

    Nu heb ik zitten zoeken, en zie ik dat er 2 van zo een tempsensor erin zitten (denk ik) welke kan ik het beste vervangen, wat achter de motor is te vinden of dat andere (weet niet waar die zit). ik heb gekeken welke ik achter de motorblok heb zitten en dat is een blauwe, wat is de vagnr voor de goeie tempsensor.
  11. Ari007

    Verbruik te hoog.

    Nu wil ik toch wel weten waarom mijn verbruik van m`n passat te hoog is heb afgelopen week 3x moeten tanken. heb m`n thermostaat vervangen - constant 90 graden bougies zijn vervangen zitten nieuwe in - NGK als het goed is. voor derest schijven/remmen/filters vervangen. wat ik altijd al had is dat wanneer ik m`n autostart (koud) dat die heel slecht door trekt naar 2500 toeren soms alsof die op 2 cilinders werkt. nu zat ik te denken aan m`n temp.sensor maar kan het mis hebben, ik heb ff gekeken waar deze zit bij mij en kwam achter m`n motorblok een blauwe tegen & kon deze makkelijk verwisselen zonder verlies van koelvloeistof. denken jullie ook dat dit de temp.sensor kan zijn.
  12. zie http://www.gerritspeek.nl/vag-com_dtc-16486.html
  13. Bij mij is het geen walm, echt rook want zodra het uit de uitlaat komt is het binnen seconde of 3 ook weer verdampt.
  14. Hmm, ik zie ook wel achter m`n auto rook, maar komt meer door de kou..bijvoorbeeld in de ochtend zie ik wel rook maar in de middag niet meer. misschien heb jij dat ook.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden