Ga naar inhoud

jurjenadam

Members
  • Aantal items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jurjenadam

  • Verjaardag 28-10-1960

Profile Information

  • Plaats
    emmen

jurjenadam's Achievements

0

Community reputatie

  1. Kan me heel goed voorstellen dat een dergelijk kado heel veel voor je betekent, kun je ook zien hoeveel de vader voor de puber betekent dat hij speciaal voor hem zo'n kado koopt. Een unieke pookknop recht uit het hart van zoonlief, je Passi zal nog heerlijker schakelen...
  2. Erg gaaf Jos !!! Met deze folie heeft de Passi nog een stukje aan exclusiviteit gewonnen. De achterkant is ook bijzonder geslaagd door het mooie contrast tussen het raam en de kleur van de auto. Ben zelf ook erg blij met de folie.
  3. Perfect stukje poetswerk. Deze kleur zie je niet zoveel, staat deze Passi overigens erg goed.
  4. Beste Mengs, In het verleden heb ik bij mijn auto ook een keer de standaard speaker vervangen. Pioneer heeft kant en klare composets. Er loopt een kabel vanaf de radio naar de speaker in de deur. Hieraan zittentwee kabelschoentjes vast. Aan de bedrading van Pioneer zit een mannetje en een vrouwtjes stekker. Als je de kabelschoentjes van de standaardbekabeling vervangt door contra's voor het mannetje en het vrouwtje kun je de bekabeling van Pioneer die bij de speaker zit gebruiken en hoef je geen nieuwe bekabeling te trekken, de voeding voor de tweater komt vanaf de speaker in de deur. Je kunt deze kabel simpel achter de portierbekleding wegwerken.
  5. Roberto heeft zijn prijzen net op het forum geplaatst. Je moet uitgaan van 315 tot 320 euro.
  6. Staat supergaaf Jos !!! Een armsteun is niet alleen een optischsche verfraaíng maar ook erg praktisch tijdens de autoritten. Ik vind de two-tone tint ook erg mooi. Wederom een uitstekende keus !!
  7. Afgelopen donderdag ben ik samen met forumlid en vriend Jos van Weerden naar Haaksbergen geweest om bij Roberto onze Passi's van een zonnebril te voorzien. Jos had al een aantal voorbeelden ontvangen en onze keus is gevallen op de carbonlook. Het achterraam hebben we van een donkere tint laten voorzien als de zijramen. De zijramen hebben een folie met een lichtdoorlaatbaarheid van 70% zodat er toch nog van buitenaf in de auto gekeken kan worden en de auto er sportief doch beschaafd uitziet. Hoewel het op de foto's minder goed zichtbaar is als met eigen ogen ben ik benieuwd naar jullie meningen.
  8. Schitterende velgen Jos, het lederen stuur geeft de Passi een stuk exclusiviteit!!!! Hier kun je met recht trots op zijn.
  9. Beste Passivrienden, Afgelopen weekend heb ik mijn 3BG voorzien van lichtmetaal. Mijn vriend en ook forumlid Jos van Weerden tipte mij dat er een setje nieuwe Audivelgen met nieuwe Michelins te koop werd aangeboden voor een gebruikte prijs. Hoewel de winter nog niet helemaal voorbij is, had ik langzamerhand genoeg van de gedopte stalen velgen met winterbanden. Toen ik de set gemonteerd had was ik best trots op dit setje 17 inch met 225/45/17 Michelins. Heb bewust voor 17 inch gekozen omdat ik ook nog enig comfort wil beleven tijdens de autoritten. Ben benieuwd wat jullie hiervan vinden.
  10. Beste Passivrienden, Ik heb af en toe een storing in mijn richtingaanwijzer. Als ik de schakelaar naar rechts doe dan blijft op het instrumentenpaneel het rechterpijltje permanent branden. Het klikgeluid is op dat moment ook niet aanwezig. Als ik vervolgens de schakelaar terugklik en opnieuw weer naar rechts doe functioneert de richtingaanwijzer probleemloos. Kent iemand dit probleem ?? Ligt het aan de schakelaar of aan het relais ? Met Passigroeten Jurjen Adam
  11. jurjenadam

    ET waarde

    Beste Passivrienden, Ik rijd in een Passat 3BG en ben op zoek naar lichtmetaal. Nu kom ik regelmatig velgen tegen steek 5x112 maar met een ET waarde van 42 tot 47. Ik vraag mij af in hoeverre deze velgen met een bandbreedte van 225 onder mijn auto passen. Ik weet dat de velg iets meer naar binnenkomt maar volgens mij heb ik deze ruimte wel. Met vr gr, Jurjen Adam
  12. jurjenadam

    Chroomlijsten

    Beste Passivrienden, Heb mijn 3BG zojuist van chroom voorzien. Ben benieuwd naar jullie reacties.
  13. jurjenadam

    Xenon 3BG

    Heb zojuist mijn 3BG voorzien van een setje Pilot Xenon. Mijn vrienden Jos & Linda hadden hun Passie reeds van dezelfde lichtbron voorzien en dit geeft de Passie toch een stukje meer uitstraling. Om de stadslichten dezelfde look te geven zijn hierin PIAA lampjes gemonteerd. Naast het optisch voordeel is er ook enorm verschil in lichtopbrengst. Een proefrit op een donker landweggetje leerde mij dat de lichtopbrengst zeker verdubbeld wordt. Het verschil tussen groot licht (oude pitjes) en het nieuwe Xenon licht is nauwelijks waarneembaar. Heb een foto gemaakt van twee Passies met Xenon. Links mijn exemplaar en rechts de 3BG van Adamski. Ben benieuwd naar jullie reactie.
  14. Beetje een late reactie van mijn kant, maar heeft de spiegel een aparte zekering?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden