Ga naar inhoud

edpassat

Members
  • Aantal items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over edpassat

  • Verjaardag 16-08-1966

Profile Information

  • Plaats
    hengelo

edpassat's Achievements

0

Community reputatie

  1. De producten die gebruikt zijn, Sonax shampoo washand van Meguiars drogen met microvezel doek Sonax Exstreme 2 polish+wax Turtel wax glass polish bumper shine Al met al geen slecht resultaat
  2. Was vanmiddag vrij dus even nuttig bezig geweest met de passat,zie resultaat.
  3. Ik heb geen ervaring met dit bedrijf, maar bekijk deze de site maar eens www.conceptcars24.com. kijk ook eens naar www.autohus.de
  4. Ik zit op een verbruik van ongeveer 1:9 in de stad en op de grote weg 1:12 met de cruise-control. Met de olie verbruik zit ik ook ongeveer 1 liter op de 4000/5000 kilometer.
  5. edpassat

    Kleurcode

    Hoi christiaan bij WOERDMAN in Enschede kun je een spuitbus laten maken.
  6. Als je nog een goed adres zoekt voor een auto uit duitsland kijk dan naar www.autohus.de.
  7. Nou, dat zit zo toen ik de fototoestel ging halen om de foto te maken heeft mijn zoon snel de hoofdsteunen omgewisseld als een geintje.Ik had het eerst niet in de gaten pas na enkele dagen. Maar hier zijn mensen die het zeer goed gezien hebben.
  8. Hoi plaatsgenoot, nee dat is een andere.
  9. De bedoeling is inderdaad de ruiten tinten en de onderrand wordt in de kleur van de auto gespoten. Op een plaatje vond ik de kleur ook niet zo geweldig maar toen ik hem in het echt zag was ik gelijk verkocht.
  10. Mijn eerste Volkswagen Gelijk maar een passat highline variant 2.0 TORADO-RED met beige leer en alcantara bekleding.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden