Ga naar inhoud

VWGTIG60

Members+
  • Aantal items

    313
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door VWGTIG60

  1. VWGTIG60

    VW VENTO

  2. VWGTIG60

    20150808 141357

    Uit het album: VW VENTO

  3. VWGTIG60

    20150808 141443

    Uit het album: VW VENTO

  4. VWGTIG60

    20150808 140808

    Uit het album: VW VENTO

  5. VWGTIG60

    20150808 141347

    Uit het album: VW VENTO

  6. VWGTIG60

    Tandriem oliepomp

    Bij PON zeggen ze altijd dat zulke dingen een "motorleven" mee gaan. Dat wil dus zeggen. Riem stuk > motor stuk. Net als de as van de oliepomp in de balansasmodule.
  7. VWGTIG60

    Tandriem oliepomp

    Als je de flens waar de krukaskeering inzit, eraf haalt kun je het riempje er wel afhalen toch. Net als bij de andere motoren met een ketting aandrijving of tandwielaandrijving. Lijkt me sterk dat de krukas eruit moet. Je moet dus je carterpan en die flens loshalen. dus je tandriem moet ook even los. met alleen de carterpan redt je het niet nee.
  8. Normaal gesproken hebben alle vw's met centrale vergrendeling met afstandbediening een soort van alarmsysteem. Alleen geen interieurdetectie en hellingshoek. Maar als de deuren opgemaakt worden zou het af moeten gaan. Dat is bij jou dus ook. Mogelijk is alleen jouw claxon van het alarm defect of losgekoppeld. Deze zou onder de paravanne moeten zitten (correct me if i'm wrong). De andere delen zijn vast naderhand in te bouwen. Misschien moet je een andere comfortmodule steken. Of je koopt een canbusalarm ter uitbreiding.
  9. VWGTIG60

    ventogt4

    Uit het album: VW VENTO

  10. VWGTIG60

    ventogt-3

    Uit het album: VW VENTO

  11. VWGTIG60

    ventogt-2

    Uit het album: VW VENTO

  12. VWGTIG60

    ventogt-1

    Uit het album: VW VENTO

  13. Alles kan.... dat voorop gesteld. Maar of je echt een rcd 300 of 210 in je 3b passat wil inbouwen is een tweede. Gaat niet zomaar passen in ieder geval. Vierkant gat en semi ovale rcd 300 is niet echt handig.
  14. Er is een update beschikbaar maar de meeste 315's hebben deze al. 0031 western europe
  15. VWGTIG60

    Ratelend geluid motor?

    Nee, daar gaat geen terugroepactie op komen. Dit probleem is er al sinds de golf vier. Bij de golf vijf en de passat 3c is het erger geworden omdat er wat meer kleppen inzitten(gescheiden regeling links en rechts). Je kan de bewuste klep(pen) vervangen. Maar meestal biedt dit maar een tijdje soelaas omdat het probleem terugkomt. Dit komt omdat de kleppen vaak in dezelfde stand staan te regelen(20 graden) waardoor de contactbaan inloopt en het klepje niet meer stil blijft staan(tikken)
  16. Van Tilburg Bastianen B.V. Etten leur
  17. Tweemassaviegwiel, balansasmodule. Eerst naar laten kijken en dan pas kopen
  18. gaspedaal stuk, remlichtschakelaar stuk. Even laten uitlezen. Zal wel een storing in staan als je gloeispriraal knippert
  19. VWGTIG60

    wat is er mee????

    Twee massa vliegwiel uit elkaar gesprongen. Waarschijnlijk een veer door de wand naar buiten geschoten
  20. Ja stekker onder je stoel losmaken. Niet de airbag stekker maar het zwarte stekkertje van de gordelherkenning zit links voor onder de stoel onder het zwarte plastic plaatje en anders onder de bekleding, waar de bedrading van je stoel de bodem in gaat.
  21. Passat met standaard een rns 300 (er is nog een passat met maar 1 aansluiting maar die weet ik zo niet uit mn hoofd) hebben maar 1 antenne aansluiting ( de witte). Als daar achteraf een andere radio is ingezet heb je maar 1 aansluiting. Alle andere passats hebben twee antenne aansluitingen (wit en beige). Vaak kan je wel achteraf een tweede antenne kabel leggen. Dan moet je wel eerst controleren of er aan het raam waar nog geen aansluiting zit wel een draad aan de raam antenne zit. Hier kan je dan een originele versterker op aansluiten en dan met een kabel naar voor naar je radio.. Dit hebben wij vaker gedaan bij een ombouw van een rns 300 naar een rns 510.
  22. VWGTIG60

    Premium carkit

    Waarschijnlijk hangt de RNS 510 vast. Vaak helpt een hard reset. D.w.z. Even een minuutje de stekker uit de rns trekken en weer aansluiten.
  23. Dat zou idd een goede kandidaat zijn. Maar het zouden mogelijk ook nog andere dingen kunnen zijn. Verstandig is om er iemand naar te laten luiteren die er verstand van heeft en ook kan localiseren of het geluid ook daadwerkelijk van de kettingspanner afkomt. En zo ja wat daar de oorzaak van is (lage oliedruk of lekke kettingspanner of te lange ketting)
  24. Bij golf v enz. is dit wel een bekend probleem. Komt meestal doordat de accu leeg is geweest. Is een aanpassing van de software voor aanwezig in de vas tester. Misschien dat dit ook geldt voor 3b passat.
  25. Lijkt mij idd een smoorklep die een bijgeluidje maakt bij het weer opengaan. Deze sluit bij het afzetten van de motor. En na een paar seconden springt deze door veerdruk( plooing) weer open.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden