Ga naar inhoud

Lohran

Members+
  • Aantal items

    299
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Lohran

  • Verjaardag 08-08-1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.LoveAtFirstDrive.nl

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Hoorn
  • Interests
    Computers, Auto's, Wintersport, Fotografie.
  • Naam
    Laurens

Overige

  • Vagcom
    Neen

Lohran's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ja echt koud hier Fai! Wel veel lol gehad in de sneeuw vandaag
  2. Ok bedankt voor de tips! Zag wel dat het deurrubber inderdaad nat was, richting de binnenkant van de auto. Zal er van het weekend wat strookjes kranten tussen doen. Passagierskant lijkt wel droog te zijn.
  3. Ja dat is ook zo. Accubak heb ik het rubbertje al uit gehaald en die bij de remservo heb ik schoongemaakt. Vandaag heb ik even de auto afgespoten in een wasbox. En zag bij de achterdeur dat er wel een druppeltje water tussen het plastic en het staal kwam en bij de voordeur was het op dat stukje staal ook aardig nat. Ben dus bang dat het de afdichting van de binnenplaat is. Het slot van de voordeur moet nog wel gemaakt worden, dus die kan er wel af.
  4. Ook ik heb helaas water ontdekt achter de bestuurdersstoel.. Het deurslot is wel begin van dit jaar gerepareerd (bestuurderskant achter). Dus zou goed kunnen dat het bij mij door de deurplaat komt. Als ik meer tijd heb maar eens met de tuinslang op de deur testen. Wel zie ik als ik de deur open dat er water op de dorpel ligt, maar dat kan natuurlijk ook gewoon van de normale openingen zijn..
  5. Altijd geld te weinig natuurlijk Nee van de zomer is er al een deel van de ophanging vervangen door de garage, maar weet niet meer precies wat.. Vandaar dat ik maar een deel wil doen dan. Ook omdat er nog andere dingen aan zitten te komen (d-riem, grote beurt). Die bout zit er niet bij denk ik, maar deze zal wel bij de VW zelf ook te halen zijn toch? Ik heb ook een prijsopgave van de Brezan gehad voor de 4 draagarmpjes van Meyle HD en daar kost het inderdaad 325 euro. Het is het dus wel waard om het in Duitsland te kopen!
  6. Nou ik heb even gezocht vanavond. Mijn Duits is niet zo goed en ik wil wel zeker weten dat ik ook de goede onderdelen koop. Dus hopelijk kan iemand mij hierbij helpen. Het gaat dus om de bovenste draagarmen, vooras, beide kanten. Op Ebay.de heb ik XXLversand gevonden die een setje Meyle HD heeft voor 155 euro. Mooie prijs, maar toen ik het wilde bestellen kwam er te staan dat ze niet naar NL versturen. Nu heb ik ook Autoteilemann gevonden, en deze schijnt wel naar NL te sturen. Helaas iets duurder dan die van XXLversand, al is 200 euro (excl. verzending) nog steeds netjes toch? En voor de zekerheid: de bovenste 4 heb ik nodig toch?
  7. Ok, dan zal ik eens op onderzoek uitgaan! Bedankt!
  8. Maar dan kun je alleen met paypal of niet?
  9. Ik heb een probleempje met de aandrijving. Als ik bijv. 100km/h rijd in z'n 5 en dan volgas geef trilt de aandrijving (lijkt de cardanas, maar altijd moeilijk te zeggen in een klankkast/auto). Ook hoor je een bonk als je gas los laat of gas geeft. Bij de BMW e30's die ik heb gehad was dat laatste altijd de hardyschijf, maar weet niet hoe dat bij een Passat 4Motion zit? De bovenste draagarmen voor zijn wel aan 1 kant versleten, maar denk niet dat dat met die dingen te maken heeft. Heeft iemand een idee?
  10. Even door op een oud topic, anders moest ik een nieuwe openen. Aan 1 kant hebben de bovenste draagarmen voor ook speling. Nou wil ik deze vervangen door de Meyle HD. Ik moet dan zeker beide kanten doen? En wat is een goede Duitse shop waar ik met credit card kan betalen?
  11. Stukje van de ANWB: Bandenspray en sneeuwsokken De spuitbussen met lijmachtige substantie blijken wel gebruiksvriendelijk, maar bieden weinig grip op sneeuw en ijs. De opgespoten laag blijkt bovendien snel weg te slijten. Iemand ervaring met de Michelin Easy Grip? Komen er in de tests niet zo goed vanaf als kettingen, maar in de sneeuw zijn ze nog best goed. Alleen ijs is minder.
  12. Reed inderdaad via de E6! Mooie route!
  13. , ben benieuwd of het echt goed werkt. Kost wel 250 euro.. Site.
  14. Hier te koop in NL. Misschien volgend jaar even proberen, mijn vriendin zit dan voor een tijdje in Zwitserland dus daar kan ik het vast wel testen. Al heb ik niet echt problemen met winterbanden en 4x4
  15. Was ik maar met de Passat.. Nee was met auto's van het werk. Achterwiel aangedreven BE-trailers en een bakwagentje (Sprinter 518CDI), allemaal met achterwiel aandrijving en dubbellucht. Niet echt problemen gehad hoor, wieltjes slipte wel maar ging goed Had wel langs jou kunnen gaan zie ik op de kaart, was 3 weken terug naar Trondheim dus kwam er praktisch langs!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden