Ga naar inhoud

markioVR5

Members+
  • Aantal items

    139
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over markioVR5

  • Verjaardag 13-02-1990

Profile Information

  • Geslacht
    Not Telling
  • Plaats
    's-Gravenzande
  • Interests
    Alles wat met techniek te maken heeft.
    Varen.

Overige

  • Vagcom
    kabel is besteld !

markioVR5's Achievements

0

Community reputatie

  1. Zie link voor de officiële onthulling https://www.facebook.com/photo.php?v=672631952811386
  2. En nog een mooi filmpje van de officiele onthulling. https://www.facebook.com/photo.php?v=672631952811386
  3. Tipje incl. veel foto's http://ponpersportaal.nl/volkswagen/2014/de-slimste-van-zijn-klas-de-nieuwe-volkswagen-passat
  4. Hallo allemaal, Voor mijn werk / cursus zou ik graag wat vragen willen stellen, dus bij deze Graag zou ik van jullie vernemen wanneer afstand geen rol speelt om welke reden jullie over zouden stappen naar een andere dealer. (Het gaat hier om het verkooptechnische aspect, dus bij de aanschaf van een nieuwe auto) bv. Aanschafprijs, Onderhoudskosten, Service, Klantvriendelijkheid etc. Ook zou ik graag willen weten wat voor een acties jullie leuk / interessant vinden ?! Reactie mag uiteraard ook via PM of mail : markvandis@gmail.com Alvast bedankt !
  5. Allo, Vraagje, een kennis van mij rijdt een 3C Sedan 2.0FSI Handgeschakeld. Inmiddels heeft de Passat 112000km gereden en is dealer onderhouden. Bij de koude start heeft hij last van een ratel. Ik vermoed nokkenasverstelling, iemand ervaring ? Bedankt ! Groeten Mark
  6. Hé Leen, Kwijl.......Kwijl........Kwijl Wat een TOP car, als ik zelf wat uit mag gaan zoeken wordt het ook zoiets ! Echt een heel geslaagde combi ! @windie, stel je eerst even voor in het ''ik ben en ik rij''-topic ! wat betreft de tuning zal eens kijken wanneer er wat beschikbaar komt, normaalgesproken kunnen wij als dealer dat soort gegevens niet zien. We krijgen normaal vlak van te voren of op het moment zelf pas bericht ! Zo nu maar weer ontopic ! Heel veel veilige kilometers met veel rijplezier !!!
  7. 15 en 16 november zit ik in Emden voor de training (Rijden en Fabrieksbezoek inclusief :) ). Daarna zal ik jullie vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden.
  8. Zover ik weet nog niet, zal morgen eens kijken !
  9. Ben er helaas nog niet aan toe gekomen, gekkenhuis op de zaak Zodra ik wat weer horen jullie het. en, is er al wat bekend over de 2.0 BiTDI? prijzen? specificaties?
  10. @ 3V Zie oude prijslijst : http://www.volkswagen.nl/media/images/download/prijslijst/passat.pdf Op de 3C R36 was het wel standaard ! @ Remkow Kijk morgen wel even of er al wat bekend is, dat houd je nog van me tegoed !
  11. Ook op een 3C was xenon op een Highline niet standaard
  12. Helaas !! Standaard : Dubbele halogeen koplampen met geintegreerde knipperlichten in één behuizing. Xenon is nog steeds een meerprijs
  13. Nee, deze is niet definitief ! Zoals op de foto's te zien is staat hij alleen maar afgebeeld met xenon, dit wordt binnenkort beschikbaar ! Wat betreft de velgen, ik vermoed dat deze prijs laag blijft, het is namelijk een meerprijs t.o.v. de standaard 17''. De 18'' velgen zijn alleen maar op een Highline te krijgen, vandaar !
  14. Ja das een goeie......... Bedankt voor de tip ! Heb het doorgegeven aan PON en de volgende editie staat hij weer goed ! Nogmaals bedankt.
  15. Haha, lolbroek. Nieuwe Passat Natuurlijk
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden