Ga naar inhoud

EmptyHead

Members
  • Aantal items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over EmptyHead

  • Verjaardag 17-09-1977

Profile Information

  • Plaats
    Alkmaar

EmptyHead's Achievements

0

Community reputatie

  1. Blijkbaar niet, ik heb ook gewone sleutels. Er is later waarschijnlijk cv erop gezet waardoor ik nu een knoppekastje extra heb.
  2. Bij de achterdeuren kunnen ze wel eens handig zijn, als de zekering gesprongen is kan je ze nog open krijgen met een schroevendraaier. Ervaring
  3. Heb ook een 1.6 uit 1997 maar hoor helemaal geen pomp of wat dan ook. Lijkt mij dat hij aan het dood gaan is.
  4. Wassen bij 3 graden? Je weet toch dat als de lucht temp 3 graden is de auto een stuk kouder is. De kans dat er iets bevriest is groot. Nu komen de mensen die zeggen dat er mee gereden is en dus de auto warmer is maar toch, de kans is er.
  5. EmptyHead

    Chrome ringen

    Advertentie verwijderd, ben benieuwd of het dezelfde is als deze. http://www.marktplaza.nl/NIEUW-HOOGWAAR ... 471012.php
  6. Het is zelfs geweldig om nu gewoon je vw logo eraf te halen en die te vervangen met deze.
  7. Dan heb je waarschijnlijk kans dat de lak droogt in het potje.
  8. Het is dat m'n meissie altijd jonger wil anders had ik zeker intersse. Oke ik geef toe, ook ik heb thuis niets te vertellen. Een vr6 had ik altijd al willen rijden.
  9. Ik merkte laatst ook zoiets op, met het op schakelen. Voet van het gas en de toeren gaan iets omhoog en daarna pas naar beneden. Heel vreemd. Uitlezen lijkt mij wel wat maar ik weet dus niet of ik een computer heb. Het is volgens mij de meest basic passat van die tijd geweest of ik moet het helemaal fout hebben wat ik hoop. En wie zou dat willen doen en woont in de buurt als het al kan.
  10. Ligt eraan hoe oud deze zijn, duurt gemiddeld 3 dagen voor een verflaag volledig is uit gehard. Misschien een beetje thinner, voorzichtig te werk gaan anders heb je een doffe plek in je lak. Hopen dat het alleen op je wax laag zit anders laten cleanen cq polijsten. Hars plekjes heb ik gee idee van.
  11. Of ik ben gek geworden [wat best mogelijk is] of er klopt hier iets niet. Zwart lijkt mij toch altijd massa. Als dit klopt wat je zegt zou ik het maar verandere als ik u was anders kunt u er in een later stadium er nog last van krijgen.
  12. Bedankt voor de adviezen. Dus geen remmenreineger. Wasbenzine lijkt mij ook niets omdat dat ook een vettig goedje is maar dit komt door mijn vak waardoor ik dit weet. [onderhoudschilder] Zit te denken aan Universol. Biologisch schoonmaakmiddel, voordeel hiervan is dat et niets stinkt en ff gezonder voor je huid is. Anders dreft. Bedankt en omdat jullie schijnbaar foto geil zijn zal ik die gelijk gaan maken.
  13. Oke, ik ben ook weer wat van plan. Zag een paar foto's van mensen die een chroomstrip in het interieur hadden geplakt en dat zou ik ook graag willen. Strippen heb ik al. Nu voor ik ga plakken moet je hem natuurlijk ontvetten anders hecht hij niet goed. Maar met wat. Ik wil nauurlijk niet mijn dashboard en deurpanelen verpesten door het ontvettings middel. Iemand die mij dit kan en wil vertellen. Bedankt
  14. EmptyHead

    Nog harder

    Waarom niet meteen een ander blok
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden